HAM 6983
Vladimir Đukanović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs
Opet nevolje u raju - Vladimir Đukanović i Bratislav Gašić

Đuka protiv Bruta

Izdanje 32
23

Vladimir Đukanović u nastavcima optužuje visokog državnog funkcionera za rušenje SNS iznutra i želju da bude „kalif umesto kalifa“, ali raspleta i dalje nema

Ko je Brut o kome piše Vladimir Đukanović Đuka i da li je u pravu čaršija koja je kao metu prepoznala ministra odbrane Bratislava Batu Gašića? I šta smo dobili nakon dva Đukanovićeva teksta u Politici i intervjua Ekspresu: najavu teške drame u vrhu vlasti, uobičajen obračun partijskih saboraca koji preko medija šalju jedan drugom preteće poruke, strogo vodeći računa o vernosti vođi kao garantu opstanka, ili samo atraktivnu priču koja bi trebalo da nam skrene pažnju sa većih problema?

Tvrdi da je, pre nego što ga je „politički otac iskopao iz nekog budžaka“, bio „mali pokvareni lokalni privrednik koji je imao nerealne ambicije“ I kome „obrazovanje nije bilo jača strana“

Više od deset dana nakon što je priča započeta, i dalje možemo samo da nagađamo i ređamo „činjenice“ koje su nam servirane. Đukanović, naime, optužuje „Bruta“ za rušenje SNS iznutra, tako što dotura prljave informacije opoziciji i tviterašima i želi da bude „kalif umesto kalifa“. Kaže i da je „zbog svakakvih gluposti koje se tamo dešavaju odlučio da se povuče iz aktivne politike i posveti advokaturi“ (što je radio i ranije). Za „Bruta“ navodi da je od početka u SNS i da je visoki stranački i državni funkcioner „na najvišim mogućim funkcijama“. Tvrdi da je, pre nego što ga je „politički otac iskopao iz nekog budžaka“, bio „mali pokvareni lokalni privrednik koji je imao nerealne ambicije“ I kome „obrazovanje nije bilo jača strana“.

HAM 6866
Bratislav Gašić Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Kaže da je dotični „sve dobio zahvaljujući predsedniku Vučiću“ sa kojim je godinama uspešno sarađivao i da je „stekao priličnu imovinu“, a sada na najgori način „namešta predsednika države, njegovu porodicu, sina, ćerku“ i to preko opozicije i „pojedinih ljudi koji su imali zadatak da to objavljuju i tako ruže stranku preko društvenih mreža“. Pominje nekog „ko ne živi u Srbiji i ljuta je opozicija“, pa tviteraši tipuju na izvesnog D.V., poznatog kao Mrki, koji je u decembru uhapšen po ulasku u Crnu Goru, zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti predsednika Srbije. Đukanović tvrdi da je Brut „umesto Cezara urušio sebe“, da je razvlašćen i u mafijaškom stilu mu savetuje da se pripremi za bolove jer je „pad užasno bolan“. Informer sve prenosi, a mi čekamo rasplet.

Vaše mišljenje nam je važno!

Učestvujte u diskusiji na ovu temu, ili pročitajte šta naši čitaoci misle.

23 komentara
Poslednje izdanje