1. Pa kako nije Tadić kršio Ustav, kada je učesovao u kampanje DS i ako je u to vreme bio predsednik države.

    1. Jeste, kršio je. Po toj Vašoj logici, sada je normalno da Vučić krši Ustav. Neće biti tako. Naravno, u kršenju Ustava u tom delu možemo da ih poredimo, ali u funkcionerskoj kampanji ni slučajno. Ovo što Vučić radi nikad niko nije radio.

    1. Ma jok, nije, nije, nipošto.

      Šta beše sa onim „elaboratom“ o nekakvom mešanju jedne velike strane sile u izbore u decembru 2023. ??

    2. Dali si ti retardiran, on ne zna ni sta je ustav, Vucic krsi ustav svakodnevno, svako njegovo obracanje je krsenje ustava, aloo retarde ova vas nesmajnik je i moj predstavnik ali predstavlja samo vas botove SNS!!!

    3. Oplakah, da li ste realni. Pa on ne ume ni da procita a ne tumaci ustav! Od najboljeg studenta(koji ostade svrseni pravnik), ispostavilo se da je polagao po nekim budzacima.

  2. A vama puna usta Vučića.Nista nikad nije lažirao.Možete da mlatite prazne priče u koje niko normalan ne veruje…Kazite mi koji zakon,ustav je Vučić prekršio,evo ja cu vam reći …Ni jedan.Nikad.A to sto lazete to je prica za sebe

  3. jana,nina,marina,daca…..milo mi je ssto chitate ‘radar’, verovatno studirate pravo.
    ‘ako zzeliss biti slobodan,budi rob zakona“ciceron,to vam je na prvoj godini…

  4. Dobro je što botovi čitaju Radar, možda nekada posle čitanja stave prst na čelo i dobro razmisle.
    Ne verujem da će se to desiti masovnije, ali ko zna?

  5. Наслов би требало да гласи:

    „Усне које лажу су пуне Устава“

    Део текста иза зареза није потребан јер му се тако диже репић. Треба писати у метафорама. То га излуђује. Због метафора ломи кваке по Председништву. Француска собарица Сузи, са ташницом од 5К еура, не може будалу са смири.