1716835627780 copy
Lokalni (polu)izbori 2024.

Moćni protiv zbunjenih

Izdanje 12
  1. Logika je, medjutim, neporeciva na svakom koraku. Lud zbunjenog, kao i obicno. Bilo bi nelogicno kad bi zbunjen ludog, a uz to jos i mocnog. Primetna je i pojava da zbunjen zbunjenog, sto je takodje primarno logicno, mada tezi ludilu. Za razliku od mocnog ludila ono nije organizovano. Ludi polazu nadu u Betmena sa srpskom zastavom a zbunjeni u „podelimo se pa vladajmo“.

  2. Da , lud zbunjenog , manje verovatno zbunjen ludog je “ saljiva realnost “

    Ozbiljna , medijski mrak ( i ne samo medijski ), maksimalno organizovana vlast ( uz primenu dozvoljenih i ne dozvoljenih metoda , ovo drugo im nije problem ), rasturena ( u svakom smislu ) opozicija realna je slika Srbije

    A glasaci :

    Mnogi će glasati za VUČIĆA , opozicioni neće , a ako hoće glasovi će se rasplinuti na one koji veruju da su bas oni ti koji su “ Mesije “ ( a nisu )

    Pomračenje ( ne Sunca ) i dalje traje i , bojim se , trajace

  3. Pa stvarno je sramno do koje mere su “nezavisni” mediji United Media Grupe promovisali tu zbunjenost i bojkot. Pa i vas novi Radar. Zbog toga ga sigurno necu kupiti i mislim da ce ova bojkot direktiva biti fatalna za vas list. Ja naravno izlazim na izbore, nisam zbunjena, jasno je da nas je Djilas prodao u Beogradu. Iovako mi je draza opozicija bez njega, Tadica, Jeremica..

  4. Obrni, okreni – Srbija je jedina država u Evropi, koja nije u stanju a delom uopšte ni voljna da – iako već decenijama član OEBSa – organizuje korektne i fer izbore, o reformama da i ne govorimo.
    Štaviše, nosioci najviših pozicija otvoreno psuju i vređaju članove posmatračkih misija, čak otvorenim lažima i podmetanjem.
    I još organizuju nekakve „pregovore“ o jasno definisanim zadacima kojima uopšte neće da se bave. Ali stalno drsko uzimaju i traže pare, pare i još više para od EU. Ta bruka bez dna je u Evropi istorijski (…) unikum.

    A većini sugrađana pod stalnim pritiskom neumorne propagande uopšte nije jasno, kolika je stvarna šteta za Srbiju, jer Evropa stalno odlaže povlačenje posledica iz do sada registrovanog. Ali to neće moći zauvek, nemojte da posle bude kao „nismo znali“, itd …

    G-din Rot je zato s razlogom pomalo naivno upitao Vučića, da li on zaista hoće da vodi Srbiju u Evropu… Jer mi sa njim odosmo….

  5. ALO RETARDACI DOK VI PISKARATE GLUPOSTI SNS SPREMA KODOVE ZA IZBORNE LISTICE SVAKO KO JE UCENJEN POSLOM U JAVNOJ SLUZBI SVI PUNOLETNI CLANOVI PORODICA TIH UCENJENIH LJUDI DOBICE ISTI KOD KOJIM CE NEKAKO DA OZNACE IZBORNI LISTIC I TAKO ZNAJU TACNO KO NIJE GLASAO ZA NJIH. KAKO TO TACNO PLANIRAJU SAZNACE SE SUTRA MOZDA JE TO I VID PRITISKA SAMO ALI O TOME TEBA PISATI. AKO SAD CUTITE O TOME SAUCESTVUJETE U SVEMU STO RADI AV