sapic vesic foto vesna lalic nova rs copy
Konvertiti, preletači i spavači

Čiji si ti, mali

Izdanje 19
  1. Ko glasa suprotno od volje birača treba da izgubi pravo da bude biran do sledećeg izbornog ciklusa.

  2. Dr Dejan Žujović se izvinuo zato što je jedan njegov odbornik preleteo u jato SNS na Starom gradu. On je jednostavno ne govori istinu (da ne budem grub), šta se desilo sa njegovim odbornicima na Savskom vencu, pa isto, napravili su koaliciju sa SNSom, kome taj sve trebe da se izvinjava i koliko je glasaća
    obmanu. Manipulator kao i Oskar

  3. Definitivno,izborni sistem je lopovski.Glasanje za patijsku listu je nelogican,jer stranci ostavlja mogucnost da svakoj Susi i Marusi daje vlast.Ako si neko,imas moralne kvalitete,iskustvo u radu kandiduj se da te narod glasa i dati poverenje.I kako je to da je Srbija jedna izborna jedinica,pa svi poslanici iz Beograda.Zasto makar regioni nisi izborne jedinice ako ne mogu okruzi?No, izgledleda da i opoziciji ovaj nakaradni sistem odgovara pa cute.E to je odgovor sto apstinenti kazu: „Ne izlazim jer nemam za koga da glasam“

  4. Građani su jasno rekli na izborima da žele da SNS formira vlast na lokalnom nivou u gotovo svim opštinama.

  5. Važno je da se poštuje zakonska procedura i da je sve legalno, odbornici su dobili mandat od građana a ne od političkih stranaka.

  6. Ljudi koji žele dobro Srbiji prelaze na stranu SNS-a, zato što ne žele da Srbiji prave probleme sa ostatkom opozicije.

    1. …“ dobro Srbiji“ ?
      Ili sendvič, radno mesto bez kvalifikacija, znanja i rada? Zatvaranje očiju pred vladavinom mafije. Ili život pod parolom : „a koliki je moj interes? U evrima“.

  7. U mafijaškoj organizaciji ( nekada – državi) važi osnovni zakon: „sve i svako je potencijalna roba na prodaju“. Prema tom zakonu odvija se i „diferencijacija“ tj. evidencija preletača na koje može računati pobednik na sledećim izborima. Na tzv:“preletački suguran mandat“. Tako bi se skratilo vreme za identifikaciju ozbiljnih preletača pa i cenjkanje oko cene za prelet. Time bibi novi sazivi skupština mnogo brže bili formirani i na radost građana bi brzo, nakon izbora, poĉeli sa radom.

  8. Погрешили сте. Није овај са слике тако високо у хијерархији мафије. Није он „Мали“! Оне је „Домали“ (до Малог), а Мали (без знакова навода) је онај одмах до шефа (мафије). Дакле он је тек негде на четвртом или петом нивоу у хијерархији Оскарове мафијашке структуре.

  9. Nista od svega napisanog zaista ne iznenadjuje, nazalost.
    Imao bih jedan predlog, zasto se ne bi uvela neka rubrika koja bi ljudima na najjednostavniji moguci nacin objasnjavala koji su to koraci koji bi mogli biti nacinjeni (zakonodavno), da se u buducnosti, ovakvi, i slicni slucajevi vise ne desavaju. Kako su normalnija i civilizovanija drustva konkretno resila taj problem npr.