profimedia 0722549255
Andreas Šider iz Brisela za Radar

Novi beogradski izbori se ne bi desili bez pritiska Evrope

  1. Beogradski izbori ce biti 2.juna. I jedva cekam da sadasnja vlast pobedi. Da Srbija nastavi put napretka.

  2. Šider mnogo daje sebi na značaju, prohujalo je sa vihorom i otišao u zaborav. A što se tiče Beogradski izbora i njihovog datuma, kakve veze i ko će toliko obratiti pažnju na izbor poslanika Evropskog parlamenta.

  3. Vidim da radnim danima botovi ne rade, pa nema ni visokoumnih komentara. Inače, evropski licemeri če Vučića pustiti niz vodu onda kada bude isporučio sve što su se dogovorili. Briga njih za demokratiju u Srbiji i za građane Srbije. Mi moramo sami. Ne mogu da zamislim da će oni prepustiti mirno vlast sve i da izgube na izborima. Oni bez motke neće otići. Lepo je govorio Jovo Bakić : Jurićemo ih po ulicama.

  4. I- šta su od tog tobožeg „pritiska“ EU dobili BG i Srbija? Manje nego ništa! To je bila samo blaga, kao nestašnom detetu upućena pretnja „no, no“ ! Da eseneslije koji će opet krenuti u krađu izbora, jer im je to već u genetskom kodu stranke i njihovih šefova partije i države, sada to urade pametnije. Da na vreme zamažu oči građanima i ako već kradu, da to odrade selidbom glasača profesionalnije nego npr. u Maloj Krsni, u i oko BG Arene itd. Vućić je, bar za još neko vreme, potreban EU i SAD. Da završi već debelom lovom plaćena Vučićeva obećanja. Da de jure prizna Kosovo, dopusti trovanje Srba ekploatacijom litijuma, da Raškoj oblasti (Sandžak) dá široku autonomiju uz mogućnost pripajanja Kosmetu, srpsku teritoriju, sve do Vranja, ustupi Šiptarima, možda, mada je Orban pao u nemilost kod od farma-giganta Fajzer korupirane Fon der Lajen, pa je uspeh tražnje neizvestan, bar severni deo Vojvodine sa pretežno mađarskim (čuj Mađari na teritoriji Srbije!!! To mogu da budu -po državljanstvu zemlje u kojoj žive samo Srbijanci mađarskog porekla) ustupi Mađarskoj, mađarske pasoše i debele donacije su već dobili, uvede sankcije Ruskoj federaciji i da „otkači“ takođe debelo koruptnog Milorada Dodika i reši se plana njegovog pripajanja, ako zagusti po njega, Republike Srpske tobožoj „matici Srbiji“! Ima još nekoliko stavki koje je Vučić verovatno kaparisao za ustupanje strancima, ali, polako, on to temeljito radi, korak po korak! Sve već npr. u Nemačkoj nagovešteno -ponekad i između čuvenih „redova“ štampanih medija!