1. Vrhunski stručnjaci ili sportiste, ne moraju biti vrhunski ljudi. Definitivno, dobar čovek ne može da podržava SNS ili bilo kog pojedinca iz SNS. Zlo se ne podržava.

  1. Dovoljno je biti covek koji koristi svoju, a ne kao zombi ,,tv “ glavu pa da vidi i shvati u kakvom drustvu zivimo.

 2. Divan tekst divnog autora. Ne bi bilo loše da se ponovo pojavi spisak „pristojnih“. Čisto da se ne zaboravi ko su.

  1. Baš takav komentar sam i sam hteo da napišem. Jako dobro bi bilo opet objaviti taj spisak poslušnih javnih ličnosti i intelektualaca. Čisto da ih ne zaboravimo i vidimo šta će sa njima biti kad se jednog dana ova kriminalna vlast smeni.

   1. Tačno. S vremena na vreme objaviti spisak. Oni su već u niskom startu da nekoj drugoj listi pruže podršku kao „pristojni“ intelektualci. Ako im se to opet dozvoli, onda baš i nemamo šanse. Bravo Peci Popoviću, sa uživanjem čitam svaki vaš tekst.

 3. Ti “pristojni” ce nam sutra reci “morali smo, jer…”, a mi tek tada treba da ih oteramo u PM !!!

 4. Bravo PECO po hiljaditi put. Živeo sam život, tj ovih 40-tak godina uz razne Vaše komentare, članke, dopise. Sve je počelo Vašim divnim tekstovima na temu muzike da bi se nastavilo ljudskošću, savesti i dobronamerni savetima za budućnostsve naše male i velike dece, za budućnost Srbije. Čuvajte se i radujem se Vašim budućim novim kolumnama na ovom istom mestu.
  Simbe iz Kanade (Novog Sada).

 5. Uz svo uvažavanje gosp.Popovića, dodao bih i osmoro nastradalih u helikopterskoj nesreći na Surčinu. Razlog, slikanje Vulina i Gašića.

 6. Kao prvo, srećan vam izlazak prvog broja Radara i uspostavljanje ovog odličnog, nestandarnog sajta!
  A što se tiče „pristojnih“, samo podsećam da je Vučić tim atributom opisao čak i urednika Informera, D. J. Vučićevića. Pametnom dosta.

 7. Bravo, bravo, bravo Peco! Sve je tako i na svom mestu. Kažu da je istorija učiteljica života, a mi večiti ponavljači. Hoćemo da imamo velikog vođu, koga nam je sam Bog poslao, pa kad udarimo glavom u zid, krivi su nam neki drugi. Zbog onog prethodnog, posvađao sam se sa mnogo rodbine i prijatelja, zbog ovoga, gotovo sa svima.

 8. Molim se za sve nas nepristojne. Nismo vaspitani da ne mislimo svojom glavom. I niko ne može da nas kupi.
  Hvala svim nepristojnim ljudima 👏👏👏

 9. njihova pristojnost se manifestuje svrstavanjem tačno tamo gde treba, u septičku !!! ostaće zapisano da su nekada prividno bili nešto, ali samo prividno

 10. Gospodin Peca bio i ostao.Bravo za tekst i samo da dodam da i ja poznajem neke od NE PRISTOJNIH

 11. Kao i uvek, poštovani Peca je 100% u pravu. Mogu samo da se složim sa napisanim.
  Bravo!

 12. Nisu oni pristojni, oni su nesposobni i podmukli, jer su socijalno neinteligentni i zato se hvataju za svakoga ko moze da im udahne nesto….novac, moc, nedodirljivost!

 13. Peca opet pravo u centar. Definicija „pristojnog “ za recnik. Nabrajanju onog sto su “ pristojni“ prihvatili da dodam koljace Belivuka. Treba napraviti sajt sa svim zlodelima ove kriminalne grupe koja nas drzi kao taoce, da se nikada ne zaborave.

 14. Cestitke za prvi broj RADARA!!!!Sve najbolje hrabrim LJUDIMA redakcije .Nastavite da nam osvetljavate crnilo u kome smo se nasli!!!!!

 15. „Pristojni“ su oni samo sebi!!!!
  Većina dosla do zvanja i titula preko članske karte!
  Imamo takve “ pristojne“ i u našim malim gradovima u provinciji. A tu se bar svi poznajemo!

 16. Gospodin Peca Popović je jasno napravio razliku na Pristojne i
  „pristojne“. I zašto ćute na sve ono što je na početku nabrojao. Jer se ovde temeljno radi da narod buđe što manje informisan, a što više glup i neobrazovan. Jer
  Pristojan i vaspitan narod ne može da trpi ovakvu državu a da se ne stidi.
  Čestitam na novom časopisu i novom kolumnisti. Pristojnom čoveku koji nas opominje šta znači biti PRISTOJAN!!!

 17. Kičma nije iste građe i konstitucije kod svakog, bez obzira na znanje, zvanje i ugled.
  „Pristojnima“, onima sa hordom ili čak beskičmenim treba oprostiti, samo ih ne zaboraviti….

 18. Glasačka kutija treba da bude zamagljena, a ne 100% providna i da se u nju gviri i proverava ko je koga zaokružio. Treba da se primene OEBS standardi. Pogledajte kako se to radi u BiH. Takođe, po EU standardima, broj glasača po biračkom mesti je do 500.

 19. Svi se prave da ne vide autobuse sa sendvičarima,
  glasačima koji to nisu.
  Sećam ih se još za vreme
  Slobe, uvek su bili uz trpezu i kako koja vlast se
  menja oni od trpeze ne ustaju. Ako ova vlast ikako
  padne a pašće kad tad, ovi će ostati za trpezom.
  Pozdravljam komentator
  koji kaže da mu je malo
  poznanika i rodbine još
  preostalo. Računaću ga da
  smo rod.

 20. Koliko su meni poznata imena, iz moje struke, potpise su dali moje kolege koji rade u preduzećima u vlasništu Republike Srbije, od direktora pa onih golega koji su rukovodioci odeljenja i do naučnih saradnika. Specifično je da su se ta imena pijavljivala i na prvom spisku od pre par godina. Ne zaboravite da smo mi, koji smo dobili otkaze 2016., kao tehnološki višak, upravo bili primer kako prolaze oni koji se ne saginju i ne lome. Oni su priklonili, ostali na svojim radnim mestima, odlazili na odmore (mora, planine), dobijali redovna primanja, povećanja plata, regrese, topli obrok…., a mi ostali da se borimo za preživljavanje. Ako smo, mi bili oni koje je pojela revolucija i primer kako se prolazi u Srbiji, očekujem ih i na novom spisku, sledeće stranke na vlasti. Davno je Laza K. Lazarević opisao kako je prošao sin Blagoja kazanndžije posle I Sv. rata i od tada ništa se u Srbiji nije promenilo.

 21. Uvek sam govorio. To što je neko završio Fakultet nije nikakva garancija da je i dobar i slobodan grsdjanin. Ima kod Szre jedan stih „Raspolagati tudjom mukom nije mala zajebancija“

 22. Ne treba zaboraviti da je bilo nekoliko njih, od pomenutih2000, koji su se javno ogradili od spiska izjavivsi da je to uradjeno bez njihovog pristanka. Mozda ih ima jos a da ni ne znaju da su na spisku.

 23. Generali vojni i milicijski, doktori, sudije, tuzioci, najvisi intelektualci, gde ste. Da li, i pored svog obrazovanja, cekate seljacku bunu da vas oslobodi. Sram vas bilo vasih diploma i obrazovanja. I stidite se pred generacijama koje dolaze. I nemojte da im glumite autoritete.

 24. Peco, nama koji razumemo nisi ni morao pisati, a oni koji to ne zele da sagledaju, jako dobro znaju ZASTO !

 25. Uvek se obradujem kada neko ovako objasni ,,pristojnima,, sta su podrzali.
  Neka im slizi na cast,ali nisam sigurna da oni ovo citaju.

 26. Sve je tačno i pametno – rečeno u ovom članku! A tu istinu svi mi znamo – ako imamo iole malo pameti i jedan, čak i sasvim normalan, karakter. Nikakve akademske titule nam – za to nisu potrebne !