Izbori foto Goran Srdanov Nova rs 8 copy
Gorčin Stojanović

Šta je nama drugi jun?

Izdanje 13
  1. Nasa institucija je dozivela zlatno doba kada nas je on predvodio, doktori su se sve vreme krstili.

 1. Opozicionarima je drugi jun još jedan dokaz da su izgubili izbore i da ih narod ne voli!

 2. Nego gospodine Stojanoviću, da li ste možda posetili „JAMIE’S ITALIAN“ BW, kakva je klopa, kad možemo očekivati neku recenziju…

  1. Heh Milice… ne ide to, bot i kreativnost, prebrz zaključak. Gorčin palamudi, da prostite, površno i neutemeljeno, neinteresantno, agresivno, razmetljivo, prepotentno, intelektualno plitko, čak i vulgarno. Sve i da je u pravu, recimo kada pominje dete – Sava, boje da je to odćutao, ili makar pristojnije izneo svoju tezu protiv Sava a u korist svoje bratije, tek da ne vređa plemenite duše koju svoju veru u boljitak svih još jedared nesebično podeliše, a koji o GORKOM komforu ovih odveć neuspešnih a koji ipak uporni STOJE na fabrikadama demokratije, ni ne pomišljaju, a nekmoli ga uživaju… Dakle da tog dela nema tekst bi bio samo dosadan, ovako je bezobrazan. U tom duhu je bilo i moje pitanje gospodinu, a u njemu sadržana, nažalost, i sva suština i kontraverza današnjih uspešnih i priznatih umetnika i intelektualaca… Elem, hvala na vašem zapažanju koje mi posluži kao šlagvort, te se dopisah, da i prostom puku budem malo jasniji, a moja društvena pozicija i politička opredeljenost nesumnjiva.

 3. Ovaj Gorčinov tekst sam shvatio kao njegovu moždanu oluju.
  Imam osećaj da njemu nije lako u ovoj društvenoj vetrometini.

 4. Gospode Boze, kad bi ovi napredni botovi, bar malo, mogli da razumeju ovakve tekstove, mozda se nebi ni usudili da salju komentare, oni ih pisu na procitan naslov, dotle dobace.

 5. Gorčin i ovog put odličan, natera te da razmišljaš o avenijama koje je tek otvorio. Ali nije za svakog, dokayuju nki komentari.