vucic mali foto dragan mujan nova rs 2
Bez vladavine prava nema ni razvoja

Reforme usporene, a korupcija snažno raste

Izdanje 25
    1. Naravno , ali u smeru autokratije i bezakonja , a ne u smeru demokratije i zakonitosti . To kažu i sve relevantne međunarodne institucije , koje se bave demokratijom , zakonitošću , ljudskim pravima , slobodom medija , nezavisnošću sudstva … i svim onim od čega vaš Oskar dobija ospice i zbog čega redovno reži na novinare nad kojima nema kontrolu .

  1. Jedan čovek je centar korupcije, jer bez ikakve kontrole i odgovornosti prazni budžet, i to raspoloženje lake zarade se širi oko njega u ogromnim talasima. Principom država to sam ja, podržan od poluga sile koja je takođe u talasima, izigravanjem dušebrižnika zloupotrebom javnih servisa za obaveštavanje, nema kraja korupciji i propasti države.

      1. Nije Marinika, vec svaki casni stanovnik ove zemlje kome se ova bagra sa vlasti smucila. Vecih lopina nije bilo. Tesko da ce se Srbija ikad oporaviti od kartela Vucic-Mali.

  2. … sam po sebi očigledno ne govori savršeno ništa o realnom stanju.

    Zašto?

    Zato što osnova/temelj za sve te propise, naime pravna država (!) sa njenom podelom nadležnosti i moći ne postoji.

    Vučić, Brnabić, Vučević, … cela grupa, koja je odozgo izvršila državni udar (!) i svakog dana doslovce gazi i Ustav i propise, … upravo gradi najveće Potemkinovo selo na planeti – fasadu nekakvih „reformi“ (?), dok zapravo sve čine da pojačaju represiju i nastave pljačku i rasprodaju ove zemlje, uz orverlovsku kontrolu i propagandu, sve
    po receptu iz i uz pomoć Kremlja, uz šminku tobožnje demokratije.

    Ova vlast za 10 (!) godina (!!) nije sprovela ni jednu jedinu reformu sa ciljem uspostavljanja pravne države, ni jednu jedinu… jer je pravna država sušta suprotnost njihovoj bahatoj autokratiju.

  3. Toliko se ukorenila korupcija da gde god kreneš nešto se čeka a da ne čekaš mora da tutneš neki evro,smučilo mi se sve,u zdravstvu doktori otvoreno traže kovertu itd.Kulminiraće kada počne batina da radi drukčije ne može nažalost