two hands in handcuffs lean on bars of a prison cell
Zlostavljanje osuđenika u Padinskoj Skeli

Ubistvo iza zatvorskih rešetaka

Izdanje 3
  1. Zato što ova vlast se održava na taj način terorom psihološki mucenjem nebitno koga su uzrasta dece i starih lica
    Mengele im nije ravan

  2. Najvece zlostavljanje u ovoj zemlji vrse upravo doktori i upravo se najveca zverstva desavaju po bolnicama pogotovo od kada su zabranjene posete. Pacijente, koji su u strasnim bolovima vezuju za krevet. Zanemarivanje bolesnih i nemocnih ljudi do krajnjih granica. Negde to traje i mesecima. Volela bih da im se sve isto desi kada budu stari i nemocni ili da dozive da njihovi najmiliji dozive iste takve sudbine. A za ovog jadnog starog coveka kog su zverski ubili u zatvoru imam najvece saosecanje.

  3. Neko se nameračio na čoveka a poslušnici odradili egzekuciju!Neka im bog sudi!Je ali mater svo-ju!!!

  4. I dalje ne mogu poverovati da se ovo desilo! Moja svest i savest odbijaju tako nesto. U državi gde se pljačka i vara narod decejijama, gde neko može da gazi pešake bez posledica, vozi drogiran bez posledica, ruši i gradi bez posledica (čitaj bez dozvole), poklanja tuđe i obećava bez pokrića i posledica, nekoga poslati u zatvor zbog bačene patarde zvuči suludo! Kao da sam čitao neku Domanovićevu satiru ili gledao Montipajtonovce.

  5. Sve što je naznačeno kao apsurd treba okarakterisati kao svesno kršenje zkona. Ovo je jedan slučaj za koji je havnost saznala, koliko toga je zataškano? Spavaju li mirno sudija, čuvari, lekari?

  6. Podržavam skoro sve, jedino mi je sporan ovaj deo: „ili je tim licima bilo najjednostavnije pripisati odgovornost za njegovo prebijanje sa tragičnim ishodom“. Ipak najveću krivicu snose oni koji su uzrokovali povrede, što ne umanjuje odgovornost ostalih.