1. Vuk je razbio mafijašku vlast temom Jovanjica. Čak je I Đuka vrisnuo I tužio ga. Trenutno najbolji među najboljima kad je naše novinarstvo u pitanju. Bravo Vuče! Čuvaj se i nastavi da razbijaš bandu. 🐺💖💋🙏

 2. Divan i vaspitan čovek, novinar kakvog bi svaka redakcija poželela u svojim redovima. Ovi drugi gube živce, valjda su svesni da im je blizu kraj.

 3. Jedan od najboljih, cestitke i podrsk da nastavi i dalje sa uspehom . Inace svi novinari Radara zasluzuju pohvale. A sto se tice Ladjevica „istina boli, kaz ubija“….

 4. Podrska za Vuka Cvijica. Danas biti borac za istinu i otkrivati kriminal SNS vlasti je herojstvo i hrabrost. Zamislite Vuka koji dobija batine na ulici od SNS manijaka i kukavica a mi glasaci sedimo kod kuca i sirimo defetizam. Izadjimo na izbore i posaljiko SNS lopove i kukavice u penziju.

 5. Podrška Vuku i poruka Beogradjanima i ostalima, svi na izbore.
  Ako ovo nije poziv na izbore neznam šta jeste.

  1. Blentav ti je precednik, sram te bilo! Da li ste svesni koliko revolta budite ovim neprimerenim komentarima? Čovek, novinar koji beskompromisno iznosi istinu, a to je posao pravog novinara, ako ste slučajno zaboravili.

 6. Puna podrška za Vuka, sjajan čovek, strašno je ovo što se desilo, Vuče svaka čast na radu i hrabrosti!

 7. Nemoćni i iskopleksirani poslušnici, botovi, pampuri koji ne vire, upali i ne izlaze.
  Jadni bili koji na pamet, borbu za istinu, budućnost generacija koja stasava upotrebe silu.
  Kajanja nema, biće kasno…
  BRAVO ZA VUKA👏👏👏NE MOŽE MU ODRON NIŠTA 👎

 8. Meni lično je jedan od omiljenih novinara, tako da se nadam da ga ovaj napad neće obeshrabriti, nego da će nastaviti da i dalje razotkriva zlodela ove vlasti!

 9. Pozdrav za Vuka. Ne treba i ne sme da se obeshrabri. Puno toga je rekao. Neka samo tako nastavi.

 10. Savrseno i tacno napisan tekst o pravom novinaru .
  Vuk Cvijic je trn u oku jer je objektivan iskren,vaspitan ,malo je epiteta za ovakvu novinarsku velicinu.
  Jako me je potresla vest o napadu naprednjackih pulena!

 11. Od 1944.godine,smo u,, kandžama“ raznih službi, vladaju razne Bitange pristigle iz šume… HARALA SU DECA,, PALIH BORACA“… SAD IMAMO NA VLASTI,, NAPREDNE KADROVE“, KOJI SU U STANJU DA SVE POGAZE, DA BI OSTALI NA VLASTI…. ZATO SU NA,, KAZANU“ RAZNIH JUTKI, CANETA, SNAJPERA…

 12. Vau sve sami ziceri, naročito ovi nedavni članci. Ubistvo osumnjičenih za nestanak Danke Ilić, AirPink i slično. Dakle Vuk ne maša, čovek je genije.
  Saaad ću tek uz inat da se pretplatim na Radar. Ovo je režimu najgore što su mogli da urade jer od sada kupujem Radar kad god naidjem na kiosk. Pozdrav i sve najbolje za Vuka, prvo talentovanog profesionalca a sad i heroja.

 13. Gospodinu Cvijiću želim brz oporavak, prvenstveno zbog njega i njegove porodice, a onda i zbog mene, jer je jedini novinar u Srbiji kome bezrezervno verujem.

 14. Један од ретких људи који у свом имену носе назив једне племените животиње – вука а кога могу да поштујем због оног што ради. Остали, Вучићи, Вучићевићи, Вучевићи и сл. су на срамоту и вукова и целог српског рода. Жалосно је ово што се догодило човеку као што је Вук Цвијић јер то ничим није заслужио и за шта нема оправдања. То што онај, који има надимак једне друге племените животиње – бизона, Ђука лупета, као Максим по дивизији, да је она неплеменита животиња била испровоцирана и да је у реду на вербалну провокацију, које сигурно није било, одговорити песницом у главу, је једнако глупаво као и потез оне неплемените животиње, чије име нећу ни да напишем, да му не бих дао на важности, јер то не заслужује, ни као „човек“ ни као новнар.

 15. Ovi iz S.Telegrafa sve sami šupljoglavci koji ne znaju ni običnu kolumnu da napisù, pa onda šta drugo da urade daj da fizički da napadaju druge koji znaju kako see radi novinarstvo . . .