1714668682463 copy
Završen kasting za Pinkov uskršnji program

Znaju slova i služe se internetom

Izdanje 10
    1. Vucic i njegova tzv vlada brinu o svojim dzepovima i bankovnim racunima. Naravno brinu i o vama botovima da pisete ovako besmislene komentare.

  1. Bavljenje kadriranjem vlasti, u nekom bolesnom pokušaju dokazivanja koliko je neko nesposoban, to je mizerno. Posebno zato što ova vlast dolazi posle 12 godina DOS-a, gde su nas uveravali da su to bili sve sami genijalci, a zemlju su doveli na ivicu bankrota. Sve da su ovi sada i najgori, makar zemlju nisu slupali u zid.

    1. Nema kadriranja ima samo rotiranja bote. Na primer, onaj priuceni prostak Selakovic je ministar kulture nakon sto je bio ministar pravde, spoljnih poslova te jos necega. Smesni ste posebno vi “ozbiljni botovi”. Ja bih rekao da si ti iz akademije mladih botova.

    1. SNS kao politicka sekta je uspela da unisti sve cega se dotakla ukljucujuci i demokratiju Srbije. Sudovi ce raditi prekovremeno.

  2. Konstruktivna kritika je jedna stvar, ali opozicija namerno koči projekte koji donose dobrobit građanima.

    1. Projekti su nacin da se pumpaju pare u kriminalnu SNS hobotnicu. To danas i vrapci na grani znaju bote.

  3. Uspeh Srbije pod vođstvom SNS-a je trn u oku opoziciji, koja se trudi da sabotira svaki pozitivan pomak.

    1. Nećemo sabotirati kada budemo videli taj pozitivan pomak, javno obećavamo. Samo, za ime Boga, napravite taj barem jedan u ovih 12 godina! Čekamo, ali se još nije desilo…

  4. Opoziciji smeta što SNS donosi ekonomski rast i stabilnost, pa koriste svaku priliku za destruktivne kritike.

    1. SNS sekta nece da cuje nikakve kritike ni konstruktivne ni druge. Najbolja stvar koja ce se desiti Srbiji bice raspad SNS sekte. To ce se desiti brzo, kao kula od karata.

    1. Koji je to „napredak“ ako je ionako slaba podela nadležnosti i funkcija (pravna država) uklonjena, ako se grade preskupi putevi, megalomanski luksuzni stambeni objekti i stadioni… dok 60% čeka na kanalizaciju, i renoviranje bolnica i škola, kao naprimer u Zaječaru, a penzioneri čekaju na povratak otetih penzija ?

  5. Ne pamtim kad sam procitala bolji tekst. Tu smo gde smo, i kako god izgledalo proalost su. Ali treba da se podsetimo sve o svakom, od Ristica do Vulina, od Selakovica do Milice…

  6. Trenutno, jedan komentar podržava (sjajan) tekst, dok deset komentara optužuje opoziciju da “radi protiv razvoja Srbije“, što nije tema teksta. Pomislih prvo da je “Radar“ privukao nove čitaoce, ali biće ipak da su samo svratili da zapljunu standardni, sintetički komentar-borbeni poklič. Ali dobro, možda svrate opet, i opet i ponešto i pročitaju.

  7. Većina komentara je od strane SNS botova. Ubace jednu rečenicu, jer za više nisu u stanju, ili dobiju sa nekog mesta tekst pa ga onda variraju, uz istu poruku da nam je život uz SNS med i mleko. Dakle, dobili zadatak da čitaju tekstove u Radaru i daju komentare. Ali, molim malo više kreativnosti

  8. Nisam znao da je profesor oteo flasicu od studentkinje, da ne kazem studentice, a da nije snosio kosekvence za takav ispad.
    A od 11 komentara, 10 su podrska za vladajucu kombinaciju, koja nam je trn u oku neprijatelja, a ne vidimo balvan u svome.
    Gospodo, 15 godina su po celi dan na televiziji, ne postoji stid, sram, etika i moral. Stezu pesnice i masu zastavama , dovlace autobuse i kombije. Sportsko drustvo Red Star, 15 godina ne moze da prodje u drugi krug takmicenja ni u jednom sportu. Krckaju lovu, okrecu pecenje.
    Jedino ne znam za ove paore iz UAE, kako cemo sa njima na kraj, s obzirom da je u pitanju ogromna cifra sa kojom isti raspolazu.
    Opozicija je u problemu.

  9. Botovi dobili zadatak i rečenicu koju jedva malo izmene, pa im je to komentar na tekst. Da nije tužno i strašno bilo bi smešno

  10. cirkus koji se nastavlja na stetu i na zdrav razum gradjana Srbije.Nazalost dobrim delom smo i sami krivi za ovakvo stanje.