HAM 6983
Opet nevolje u raju - Vladimir Đukanović i Bratislav Gašić

Đuka protiv Bruta

Izdanje 32
  1. Velika je razlika : Prvo, Đuka „Moler“bio je običan anonimus i samo zahvaljujući politici, SRS-u i SNS-u je postao advokat! Drugo, „Bata Santos“ je bio poznat u Kruševcu zahvaljujući sebi, a ne radikalima i naoprednjacima.

    1. Istina . Ovaj krmak vodio radio emisiju i obecavao ljudima da ce im se oprostiti neplaceni računi za infostan. Bata bio mozda mali privrednik ali bar zaradjivao od rada.

  2. i onda sva ta “gospoda“ stanu pred kamere u odelima, sa kravatama i pričaju nam priče.. “živela Srbija“.. ‘za našu decu“.. “Srbija vodi svoju politiku“..

  3. Sve ista banda i to lopovska. Opljackase i unistise sve zivo , samo je problem ko je vise opljackao i to im je problem.To im je sve omogucijo oskar da bi zadrzao tu titulu.

  4. Međusobni sukobi ovih otužnih individua nisu mi uopšte u sferi interesovanja. Otvorila sam ovu vest samo da bih i vama preporučila isto. Sve je to šljam koji bi bitisao na društvenoj margini, da im nije onog jednog, najvećeg (šljama) među njima.

  5. Papkari sns-a prave lažni cirkus. Skretanje pažnje sa važnih stvari: pr(e)odaja Ksova i Metohije i rudarska kolonija (deponija) od Srbije.

  6. Političko šibicarenje i zamajavanje naroda.Vučića će njegovi nalogodavci da sklone kada im više ne bude bio potreban.Svi zaboraviste iznenadni dolazak direktora CIA, koji niko ni pomenuo nije u režimskim medijima?Bio čovek na odmoru,proputovanju?Ma važi

  7. Jeftini igrokaz u režiji jeftinog scenariste pozorišta apsurda.
    Ali ima dosta onih sa jeftinim ulaznicama, pa im bude zanimljivo.
    Šljam naprednjački ništa drugo ne zna osim da manipuliše, spletkari i laže. I da njače ako šef slučajno nekoga milije pogleda.

  8. obožavcaoci i branioci „Lika i dela“ čuli, za Aboridžijansko oružje, Bumerang, koji ako je bačen, nestručno se rukuje sa njim, ili ne pogodi cilj, vrati se nazad Gazdi.Ako Vlasnik Bumeranga, ne ume vešto da rukuje sa nim, ili mu opadne pažnja, onaj Bumerang mu se vraća i obije mu se o glavi!

  9. ima raspolaže sa više moći, zato ga i napadaju!
    Znaju, koje „kerefeke“ su napravili u vojsci i policiji, raznim unapređenjima i degrdacijama,po poslušnosti, ne po stručnosti,zato se plaše Gašića! Gašić ima MOĆ, oni samo priče! Sutra, Gašić, samo da se pozove na USTAV i ZAKONE, ovi koji su protiv njega, padaju, kao kegle!

  10. Djukanovic se mnogo zaigrao.On je parlamentarac i novinar(glumata kolumnistu)dok je ustvari trbuhozborac svog sefa-Oskara.U pravnom je odburu a ovamo glumata advokata i brani narko-dilere i drugi olos(o drzavnom trosku).Ostvario je ogromno bogastvo za par godina.Treba da zna da ce doci vreme revizije i ispitivanja porekla imovine.Dovljno je mlad da ce na svojoj kozi osetiti tesku kletvu-Da Bog imao pa nemao…….P.S.Zivi bili pa videli.