profimedia 0360327188
Posle presude Osnovnog suda u Prištini za ubistvo Olivera Ivanovića

Kompromis sa zlom

Izdanje 17
  1. Amerikanci su ti koji nece dati da se sazna istina(izvrsioci i nalogodavci)Zasto?Zato sto bi izgubili ucenjivacki potencijal u dijalogu u Briselu.Kurti je na toj liniji i kao sudi nekim Srbima da bi stimulisao suprotnu stranu u dijalogu da bude konstruktivna.Sto ona i jeste.Da bi do kraja bila konstruktivna ona i vodi tajne(samostalne)pregovore jer tu se mora skuvati i zaba(srpsko javno mnjenje).Osim toga mora se ostati na vlasti.Vlast je najbolja zastita od robije.Tu se krug zatvara.Samo to…..!

  2. A gde mu je tadašnja devojka? Sad je svojim bujnim grudima osvojila i predsednika države i dobila državni posao i uživa u svim lepotama posla na koji ne mora da ide a da joj kaplje svaki dan ogromna kinta. Još su joj državne službe našle nekog kriminalca (ukrao cisternu sa naftom) u kog se navodno zaljubila pa svi zajedno uživaju na grbačli i na trošku nedužnih stanovnika Srbije.

  3. Najbolje odgovore bi dali Vučić ,Radoičić,Kurti i DB obe strane. Samo ko sme da ih pozove da kažu istinu?

  4. AV je iskonsko zlo koje je kriminalizovalo Srbiju 100%. Nadam se da ce mu ti kriminalci i doci glave na kraju, pa onda nam treba sablja 2 i 6. oktobar.

  5. Nakon ubistva olivera rekli su da su ga ubili albanci jer gnev ih je ubuzdao alu sta neee nisu oni nego srbi.
    Sirenje lazne propagande ne vrijedi jer istina izasla na vidjelo.
    Necionalizam je hrana za mentalnu sirotinju.