dragan markovic palma foto goran srdanov
Kad se režim seti Hipokrata

Tri hiljade dinara za dr Milića od Palme

  1. Bravo Sandra za tekst, doktor Milic i gradjani Nisa nisu vise u stanju da trpe ovu vlast trideset godina!
    DOSTA JE BILO,U NOVE POBEDE!!!!

    1. 30 godina? Nesto ste vi tu debelo pomesali. Doktor je setao 96/97 i bio medju prvima 5. oktobra. Dakle 10 godina a ne 30. Jer Zoran Djindjic i Zoran Zivkovic NISU Kostunica i Vucic. Jednostavno nisu.

  2. Rezim u Srbiji je odavno (jos pre 30 i kusur godina)pobrkao Hipokrata sa Hipokritom.Danas je to kulminiralo do nebeskih razmera.Narocito kod ovih poslusnih Arkanovaca,kakav je Palma.Kad bi on znao razliku izmedju Hipokrita i Hipokrata ne bi igrao u odelu i cipelama srpsko kolo u grckom moru i to u julu mesecu.Njega me je stid kao i njegovig koalicionih partnera……..P.S.Srbija je,ma kako ruarna bila,zasluzila bolje.

    1. O Dragane,Dragane.Bas sam se zabrinuo za tebe.Nema te kod „Politike“,sta bi sa covekom,kad ti na „Radaru“.Ili si shvatio da tamo komentarisu samo SNS Botovi,ili su te proterali?Ali, vazno je da si ti dobro.

  3. Neverovatno kako ovog čoveka nije sramota da se uopšte obrati prof. doktoru Miliću. Ali taj ne zna za sram. Sandra, ako čitate komentare, svaka vam čast i hvala celoj redakciji Radara

  4. Izgleda da ima nade još.Da ima ljudi koji se neće prodati i imaju svoje dostojanstvo Nažalost sve manje

  5. Jел се овај ћелави и даље јако брине посебно за мале девојчице?

  6. Hvala gospodinu Mlicu koga bije glas da nije u svom radu uzeno ni dinar pa ne odgovara mnogim kolegama, a i sadasnjoj vlasti koja radi samo iz korsti. Jos ima postenih ljudi.

  7. Svaki kralj je imao dvorsku ludu pa i nas Palmu .Doktoru Milicu oni u agendi nisu ni pod razno.

  8. Obzirom sta se i kako desilo u Nisu i sta se desava sad oko toga Vucic i Djilas da se sakriju pod kamen. Da vise rec ne zucnu. Jer kako progovore i jedan i drugi doktoru podignu rejting za po procenat. Nis je pokazao kako su Vucicev i Djilasov model istovetni. Nasilni, bezobzirni, glupi.

  9. Pa ko je taj Palma …u čemu je njegov značaj za državu i društvo …osim što se nešto folira sa kik boksom a razbio bi ga svaki klinac koji je malo jači …ali na stranu to …Bunga bunga žurke i davanje pomoći iz glave( van postupka po Zakonu o soc.zaštiti ) to je njegov najveći domet …Uz ovakve cipove nema nama lepše budućnosti to je sigurno !