1. Kada govorite o necemu sto se nece nikada desiti o promenama govorite o vracanja Srbije u kameno doba o unistenim fabrikama Srbija je jaka i stabilna drzava ziveo srpski narod

    1. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Bot je neživo biće bez sopstvenog mišljenja i stava.
      Prodaje svoju motoriku (kuckanje po tastaturi „ošišanom latinicom“) za neku nadoknadu …

  2. Kaze nenasilne promene? Ma nemoj mi reci? Pa kako menjati onda? Pa pre par meseci vas pogazise na izborima?

  3. Vi mrzitelji ste propali nacisto mozete da mrzite Aleksandra Vucica ali dzabe vam je narod je uz Vucica a vi ste pukli ko bas necete puniti svoje dzepove dzaba vam je

    1. Господине Стефане,

      Ваш председник крши Устав, Закон о председнику и Закон о Влади Републике Србије, јер је државним ударом преузео вођење спољне политике државе Србије.

      Тај посао не може да му се додели никаквим овлашћењем чак ни посебним овлашћењем Народне скупштине.

      Дакле, Ваш председник разара правно yређење државе чији је председник.

      Надам се да сте ова објашњења разумели.

      А, подршком таквом делању Вашег председника и Ви активно учествујете у, тим, свакодневним, државним ударима и том, свакодневном разарању правног система државе Србије.

      На крају да Вас подсетим, 27,7% од укупно уписаних бирача, преко таквог, вашег, председника, намеће своју вољу 72,3% бирача у Србији.

      Дакле, мањина влада већином.

  4. Vučić je lider koji sluša potrebe svog naroda. Optužbe za populizam su neosnovane jer su njegovi rezultati vidljivi u svakom delu Srbije, od izgradnje puteva do povećanja plata i penzija, što direktno poboljšava život građana.

    1. A sto je onda upropastio moj zivot i moje dece?
      Ja sam gradjanin ove zemlje i ja biram vlast a ne ona mene.
      Ja hocu da ode ova pljackaska i uzasna vlast.
      Ovo je najgora vlast u ustoriji srpskog naroda.

  5. Primer promene vlasti zbog nerada I krađe naroda I države Srbije u Srbiji je promena vlasti opozicije dok je vladala.

  6. Vučić se ne boji kritika jer je uvek spreman na dijalog sa građanima. Njegova politika otvorenih vrata demantuje tvrdnje o nedostatku demokratije i pokazuje koliko su ovakvi napadi apsurdni i politički motivisani.

  7. Ima li opozicija plan, program, neke predloge? Ima li ko u zemlji da je cuo plan, predlog i program?

    1. To je problem.Kao i apatija glasača A za ukidanje neposrednog izbora predsednika problem je ta kvalifikovana dvotrećinska većina koja bi izabrala najboljeg a ne politički izabranog,kao i učeđće sposobnih ljudi za to mesto.

    1. Iskreno, ne znam kako može biti gore, i šta bi to morali da urade da bi nam bilo gore, pošto smo trenutno ekonomski bolji samo od Albanaca i Bosanaca (i to ne mnogo), a u svemu ostalom smo gori i od njih.

  8. Dobar tekst…

    Nije ova radikalska ekipa ni došla da popravlja i razvija društvo, njima mnogo, mnogo bolje ide razvaljivanje svega čega se dotaknu i punjenje privatnih džepova….

    A nije da bi znali nešto i da poprave…. Ali zato im fabrikovanje unutrašnjih i spoljnih neprijatelja i zamlaćivanje neukih i postavljanje nekompetentnih na funkcije ide fantastično.

    Razmere političkog diletantstva u nas bi se razotkrile i pasivnom biračkom telu kad bi CG ušla u EU. Onda bi svi shvatili šta je moguće. Ali nadam se da nećemo baš tako dugo da čekamo….