tirsova foto nemanja jovanovic nova rs 1 copy
Tiršova odbila donaciju SBB fondacije

Nepodobni donator

Izdanje 12
  1. Ali zato Mocart i druge kockarnice mogu da doniraju našem zdravstvenom sistemu i da prave nove zavisnike od kocke…

  2. Ne dobijaš dovoljnu pomoć ZA DECU, a onda NE SMEŠ da prihvatiš pomoć od nepodobne medijske kuće???! Čega se plaše?

    1. Sledeći put ako baš toliko i žele neka probaju sa nekom konkretnom donacijom. Lekovi, oprema, posteljina, higijenska sredstva…. Sve ono što je zaista potrebno. Ovo što oni sada nude nije donacija već reklama.

  3. Kada god se ( normalan ) čovek zapita gde je kraj monolitnom umu ( ludilu ), stigne novo razočarenje ( to više nije iznenadjenje )

    No , kada se politika diktira preko dece onda se čovek zamisli da li je dno dotaknuto

    Sudeći po svakodnevnim “ akcijama “ vlasti i njihovih istomišljenika ( sledbenika ), nažalost nije

  4. Sns bagri nije bitno ni zdravstvo ni školstvo. Tu ne mogu da se ugrade ‘lapolapo’
    Setite se da ‘Mali od oskarovog plena’ nije hteo ni da se javi bivšoj ministarki zdravlja.

  5. Da li bi Tirsova odbila donaciju u lekovima i medicinskoj opremi?
    Ne verujem. Da malo pokusate sa stvarnim donacijama, koje su toj deci potrebne, a ne hleba i igara u svrhu samopromocije.

    1. Kad čitate samo ono što vam je dozvolio vaš vođa, onda pišete, tačnije prepisujete ono što vam je napisano da objavite. Uzeo je vođa milione u dolarima u vreme korone i sigurno pokušavao za neku sumu neke gluposti i to podelio, a bar polovina mu se negde zaturila. Dakle daje SBB za lekove, ali nema povratnu informaciju, kao ni građani Srbije za onu novogodišnju jelku, fontanu na Slaviji, Univerzijadu i sve drugo „što vođa radi“ i što je „radio do sada“. I on I ove njegove sluge pokorne.

    2. “ Hleba i igara u svrhu samopromocije “?!

      Bolesnoj deci “ samopromocija “ ?!

      A da ti uzmeš malo tog hleba , dodaš parizer i samopromovises se ( tamo gde treba ) ?

      1. Ja iskreno smatram da decijoj bolnici – internet i tv, nisu donacija. Toj deci bi mnogo vise znacio veci broj lekara, medicinskih sestara, psihologa koji bi mogli kvalitetnije da im se posvete, umesto jos nekoliko ekrana. Znate koliko se u bolnicama ceka. U kakvim uslovima i sa koliko zaposlenih bolnice rade. Veoma mi je zao sto ste izvukli potpuno pogresne zakljucke. Zar su svi zaboravili pojam “zaduzbine”?
        Moj komentar je samo imao za cilj da ukaze, da je to prosto neadekvatno i nedovoljno, ukoliko postoji iskrena zelja da se ucini nesto plemenito.

  6. Ali su prihvatili dona ciju Crvene zvezde, koja živi od donacija AV koji donira naše pare. Zemlja apsurda.

  7. Nije normalno , odnosno bolesno je odbiti humanitarnu ponudu legalne i uredno registrovane firme od strane zdravstvene ustanove , koja kuburi sa materijalnim sredstvima za svoj rad , a pri tome primati donacije od npr. SAD i drugih NATO zemalja , koje su nas bombardovale , a sve to iz razloga što Vučić ne može medijima SBB da kroji uređivačku politiku . Srbija nije normalna država i to je tužno .