svm lista 07112023 0001
Tri decenije Saveza vojvođanskih Mađara

Od autonomaša do radikala

Izdanje 6
  1. I dobili su sudiju USS koji poput većine sudija USS ne ispunjavaju zakonski uslov – nisu istaknuti pravnici.

  2. Lep analitički pristup samo je autor teksta zaboravio da, kada je spomenuo dvojno državljanstvo da to nije ekskluziva gradjana madjarske nacionalnosti – već svih gradjana bilo koje nacionalnosti kojima su preci rodjeni na teritoriji Austro Ugarske odnosno Madjarske do 1920. – podpisivanja Trianona 04.Juna 1920. i da svi oni mogu da apliciraju za „madjarski – evropske“ dokumente.

  3. SVM Mađara je običan šljam, svaki pošten Mađar u Srbiji ih ne voli. To je gomila podguznih muva V Orbana. Vučića ne mogu da smisle, treba da ih čujete u intimnim razgovorima šta misle o liku koji je iselio pola mađarskih sela iz Vojvodine(Bogojevo, Doroslovo i td.) tako da sad možete kupiti kuću u tim selima za 1500-2000 eura. Ali oni nesretnici samo ližu li ližu da bi njih 20-30 lepo i ugodno živeli

  4. I sta cete sa njihovim glavnim kriminalcem koji ih finansira ? Cakanj Lajos je bukvalno vkasnik Subotice i okoline i ne bi bio problem da je zdrav privrednik nego covek prosto otima po Vojvodini.

  5. slika, koja govori, da su političari veoma kvarljiva roba! Biće i sa Crnim Đavolom, samo da mogu da uštinu neko parče pečenja!!!Ovi sledbenici su 8% iz koristi, ostali su ovce!