1707210558 HAM 6324
Šta posle masovnog protesta

Jadar ili jadac

Izdanje 23
    1. Stvarno? Ne zaslužuješ sendvič i SNS poene, mnogo neoriginalan i previše lako proverljiv komentar.

    1. Bote, opozicija nije organizator protesta, nego ekološka udruženja iz cele Srbije. Vaši ciljevi da pretvorite Srbiju u rudarsku koloniju neće proći.

  1. Masovnost pri svakoj Vucicevoj poseti govori, da mu narod veruje i da je zahvalan za sve sto Vucic radi.

    1. Masovnost, zahvalnost, ali nedostaju ponos i boljitak. Morate upotrebiti sve reci, koje su vas naucili.

    2. Naročito su zahvalni stanovnici Bora i Majdanpeka, kojima se oduzima privatna svojina da bi Kinezi nastavili sa kopanjem zlata.

    1. Neka prvo pocne da postuje Ustav i zakone ove napacene zemlje, pa ce samim tim, postovati i gradjane.

    1. Jel’ to vi pretite srpskom narodu koji protestuje na ulicama protiv sumanute ideje o rudarenju litijuma i borata u Srbiji? Da ćete koristiti silu i nasilje za gušenje protesta? Pa, možete da pokušate..

    1. Ono JA koje potpiše sporazum sa Šolcom u kome Srbiju stavi u položaj kolonije ili ono JA koje je sedelo u hoklici kod Trampa i čudilo se šta mu je podmetnuto da potpiše?

  2. Vucic sme da izadje pred narod i direktno da odgovara na sva pitanja svih gradjana.To ga cini jedinstvenim.

    1. Narod mu je dolazio direktno pod prozor a on postavio trostruki kordon policije u zgradu i u senci sa balkona posmatrao svoje zakukuljene batinaše kako rade svoj posao. Bez reči.

      Do danas na TV nije izašao ni na jedan jedini razgovor uživo sa opozicijom.

  3. VI ovde citirate istraživanje Nove srpske političke misli i Đođra Vukadinovića koji do sada nikada ništa nije pogodio. Da li ste svesni da je čovek na svim izborima pogodio samo datum održavanja. NJegove greške su išle iznad 10 i 15 odsto što je neverovatno. Kako mislite da ovo bude ozbiljan tekst sa neozbiljnim izvorima.

    1. Neće. A kako ti znaš unapred da će zaključak biti da je eksploatacija bezbedna? Da li si ti novi Ljubiša Trgovčević pa ti se “javlja”? Morate da shvatite da je narod većinski protiv kopanja litijuma. Zašto niste u predizbornoj kampanji rekli da se zalažete za kopanje? Obmanuli ste sopstvene birače koji su sada na ulicama i protive se projektu Jadar.

  4. Toliko uspesnih primera u svetu postoji u pvakvim vrstama borbe preuzeti neke od strategija! Jeste svaki narod drugaciji, ali ovde se mora rizikovati i ici do kraja u suprotnom nema buducnosti ni za koga od nas ovde!!!

    1. Ako je to zaista tacno, kakva je to vlast, koja to ne sprecava? Ako imate konkretne dokaze, obratite se tuzilastvu.

  5. Protesti su se u kratkom roku ugusili kada je narod shvatio da se ne protestuje protiv litijuma uopste.

  6. KOMENTARI POKAZUJU,
    DA VOLITE SUPORNU KISELINU !

    AKO VOLITE,
    DOBICETE JE!

    VOLITE SPRZENU ZEMLJU!
    E,
    AKO VOLITE,
    DOBICETE JE!

    VOLITE DA VAS VUCIC JASE,
    E,
    AKO VOLITE,
    NEKA VAS JASE!

  7. BOTE SIMO,

    NIJE OPOZICIJA PROTESTVOVALA!
    NAROD JE NA PROTESTIMA!
    SRPSKI NORMALAN, DIVAN NAROD!

    RIO TINTO,
    MARS IZ SRBIJE!

    VUCIC I NJEGOVA MAFIJA,
    TAKODJE!
    AMIN

  8. Koliko botovskih komentara. Nadam se da svi vi planirate selidbu u Nedeljice ili bar opštinu Loznica, pošto se očekuje neverovatni ekonomski skok zbog litijuma, dok će kopanje biti po najvišim ekološkim standardima. Vaš predsednik je to obećao. Šta čekate?

  9. Tačno oko 8:30 ujutru, tada im je počelo radno vreme i poslat ovak članak. Možda je sve poštovala ista osoba. Na ovo se troše naše pare od poreza

  10. Zašto se vi svi trudite da odgovarate ovim prokletim botovima – da ti ljudi nešto znaju ne bi se bavili tim poslom

  11. svi vi koji ste za kopanje litijuma, uslov, ako zelite rudnik, prvi se prijavljujete da kopate u rudniku i uslov da se nastanite kod rudnika i zivite tamo sve vreme dok traje rudnik!

  12. Čemu li se nadaju Srbijanski novinari?
    Dobar deo ih je podkupljen a druga polovina ne zna gde udara.

  13. Jutros sam čuo jednu jako zdravu seljačku pamet i svaka im čast. Neko iz udruženja Jadar je rekao da oni neće da provociraju vlast, nego čekaju novo zasedanje u Loznici povodom prostornog plana. Veoma pametno pariranje vlasti u smislu čekanja, jer htela ne htela autokratski vlast je će tad će krenuti u obračun sa narodom, jer im polako vreme ističe. A tada ide ona čuvena sintagma: Čuvajte se, mogu Vam se želje ostvariti. Ponovo ću nešto što ova UDBA- ška ekipa nikako ne razume, nemoj udarati na Srbijance!