8414894
Poseta Si Đinpinga Beogradu

Opasan saveznik u uznemirujućem vremenu

Izdanje 9
  1. Ma kakva EU.Licemeri koji mi se gade.Oni i te kako sarađuju sa tom istom Kinom a drugi ne mogu.Nadam se da cu dočekati dan kada višu necu čuti EU.Smatraju nas debilnim i uslovljavaju sa svim i svačim.To može da trpi samo onaj ko je bez dostojanstva kao što je ova štetočinska vlast

    1. Tvoj sef radi na tome da se kompletno udaljimo od EU. Posledice prekida odnosa sa EU ce biti veoma bolne po Srbiju, ukljucujuci i vas botove.

    1. EU zemlje su jasno kinezima rekle da deficit sa Kinom vise nece biti tolerisan. Samo napredna sekta u Srbiji hoce da budemo kineski vazali.

    1. Saradnja sa komunistickom i diktatorskom Kinom bez kordinacije sa EU ce nas staviti na zacelje Evrope. Zahvali se na tome sefu napredne sekte.

    1. Makron je kinezima pojasnio sta ostatak EU misli. Malo si ti pobrkao loncice sa autokratama vucicem i orbanom koji naravno vole autokratsku Kinu.

    1. Naprotiv EU disclipinuje Kinu da smanji dozivljaj u Evropi. EU ima usaglasenu spoljnu politiku ne ko napredni diletanti u Srbiji.

      1. EU „disciplinuje“Kinu???!!HahahahahaPa u svim automobilima koje pravi EU je bar 20% KIneskih delova!!Taj glupa.i komentae si otkucao na KIneskom kompjuteru ili telefonu !!!Nisam ljubitelj KIneza(obrnuto),ali je glupo ignorisati ih!!!Još nešto:Kini niko de daje ultimatume!!!Ponajmanje čivava državice manje od Kineskih gradova!!

  2. Sve veća i jača uloga Kine na svetskoj političkoj sceni dovodi Brisel u poziciju da preispituje svoje stavove. Srbija kao mala ali snažna zemlja štiti svoje interese imajući u vidu nova svetska zbivanja.

  3. Najvece nase bogatstvo u ovim teskim vremenima je prijateljstvo sa NR Kinom i Rusijom a poseta kineskog predsednika je pokazatelj odlicnih odnosa sa NR Kinom u mnogim segmentima a narocito ekonomiji

  4. Kao u nekom zalosnom filmu, Srbija napustila svoju pravu , pa sad izgleda po celom svetu sada trazi davno izgubljenu bracu. Na svaki nacin bratiti se s nekim, pa makar mu morao za dzabe davati rudno bogatstvo svog naroda.

      1. A na koji smo mi nacin „napustili“ bracu? Jer nismo dali da nam braca preti? Jer nismo dali da nam namece svoje vladanje u stilu Turaka i uvodite sankcije? Jer nam se nije svidjalo, da se se proglasite nezavisnim, a sa druge strane glumite cuvara YU i odbijate sve predloge prekopotrebnih reformi? E pokradete milijardu i po iz savezne blagajne na brzinu.

  5. INFO. za sve zainteresovane
    o sada u Evropi 21.veka
    JEDINOM takvom
    EKSTRAKTIVNOM
    ,,AFRIČKOM KONGO REGIONU,, Istočne Srbije ,
    koji je na putu za daleku Aziju… :
    Javna i otvorena
    građanska Facebook grupa
    AUTOPUT ISTOČNE SRBIJE

  6. Gostujući istraživaču, dajmo malo objektivnosti i da ubuduće pišeš sa razumevanjem nemoj da bubaš napamet. Hvala na tekstu, lepo je čuti i drugačije mišljenje.

  7. Ima li u ovom radaru jedan normalan tekst? Dovodite tu neke ukrajinske gluperde da lupetaju. Zavrsice svi kao zeljo gluperda peniso pijanista.

    1. Imas puno drugog djubreta za takve ko ti brale, od informera pa na dalje. Zuljaju sektu veoma pametni tekstovi u Radaru, zato se skupljate ko muve na….. svakog dana.

  8. Boli vas što vaši mentori Soroš i drugi gube tlo pod nogama? Negi doduše i sistemom biologije. Šta Srbija dobija od Litvanije, Letonije, Estonije, Malte, Luksemburga u pogledu trgovinske razmene? Ajde šmekeru, odgovori… Osim Nemačke, Italije i Francuske, EU je mrtvo slovo na papiru i uskoro će i te zemlje shvatiti to. A onda, biće red iza Srbije da se zagrli Peking

  9. Besan si vidim. Objasni bote kako se to “grli Peking” na 7000 kilometara daljine? Probala je to Enver Hodzina Albanija pre mnogo godina pa nije radilo. Vidim sekta bi da pokusa ponovo.