Skupstina Srbije 300924 Foto Vesna Lalic 38
Otkaži-zakaži sednicu o litijumu i politika u iskrivljenom ogledalu

Pedeset nijansi bahatosti

Izdanje 30
  1. Meni nije jasno čemu žurba za donošenjem nekog Zakona o zabrani rudarenja, kada još nismo čuli i dobili izveštaj stručnjaka vezano za ovu temu?!

  2. Odluka o brzom donošenju zakona bez stručnog izveštaja može se smatrati neodgovornom i potencijalno štetnom za ekonomiju, jer može uticati na postojeće investicije i radna mesta u rudarskoj industriji.

  3. Žurba za donošenje ovog zakona ukazuje na nedostatak transparentnosti u procesu donošenja odluka, što može dovesti do gubitka poverenja javnosti u vlasti i njihove odluke.

  4. Donošenje Zakona bez temeljitog istraživanja i analize stručnjaka može značiti da se problemi sa rudarenjem ne razmatraju u celini, što može rezultirati nedovoljno promišljenim rešenjima.

    1. @Miki,nema sta tu da se istrazuje i objasnjava jer je vecinska Srbija protiv iskopavanja i prerade litijuma i bora.Taj procenat ljudi koji su protiv rudarenja(samo ove dve rude)se povecava.Vecina se mora postovati ili da menjamo narod.Vas Presednik alijans “Oskar“(ovo ime su otkrile francuske sluzbe,zato mu sad uvaljuju rafale,da nebi objavili istinu o njemu)tvrdi da je njega izabrala vecinska Srbija?!A on radi protiv te vecine?!Kako to?………P.S.ponavljam,vecinska Srbija nije protiv rudarenja uopste niti protiv investitora vec protiv rudarenja litijuma i bora kao i protiv Rio-Tinta,on nije nikakav investitor vec uzurpator i pljackas,unistice nam vodu i vazuh zbog svog profita i profita Oskara i komnije.Samo to.

  5. Odbacivanje mogućnosti da stručnjaci doprinesu raspravi o ovako važnoj temi pokazuje nepoštovanje prema nauci i stručnosti, što može imati dugoročne posledice po donošenje odluka na osnovu informacija koje nisu adekvatno proučene.

  6. Opozicija samo želi da zavara narod i da dodje na vlast koristeći se izmišljotinama i lažima. Narod zna pravu istinu.

    1. @Nevena,60 % gradjana je protiv rudarenja litijuma.Jer su oni narod ili su marsovci?Koga vi ovde,kao i ove vase predhodne kolege prestavljate?Izgledami-samo sebe i svoju debelu guzu.Stigli ste do stadijuma da hocete da gutate(nabijate)sendvice gore i dole.Sve dok ne puknete od pohlepe…..!……..P.S.Cela Srbija vas sazaljeva.Ne zaboravite-Nicija nije gorela do zore.

  7. Precednik Vučko nam je obezbedio najbolji i najeftiniji parizer. Hvala precedniče da vodiš brigu o nama!

  8. Precednica skupštne Brbonjić zna šta i kako, odlično izvodi ove sednice, opuzicija mož’ da se slikuje!

  9. Volim sendvič sas parizer više od rodjene majke! Da je na vlasti opuzicija jeli bi samo beli kruv bez išta!

  10. Litijum je super stvar za naš narod. Đuka je lepo rekao da ko to ne razume je potpuna budala i izdajnik. Na Svetog Đuku gledajte kao na zvezdu vodilju, koja nam osvetljava put u bolje sutra. Opuzicija nudi samo potpuni mrak.

  11. Hvolo, hvolo. Ipok nisom jo toliko zoslužno, to je noš veliki vodjo koji ne spovo, somo non-stop rodi i to ne monje od 27 soti na don. Reklo som mu do to nije dobro zo zdrovlje oli on furo svoje. Stvorno go obožovom!

    1. E ovo je pravo osveženje nakon navale botova bez mašte a i bez imalo majstorstva. Da da, Hvalo! I naravno, za samo 27 sati na dan. Pa nešto je ostario…

  12. Nisam za cenzuru, ali bi uredništvo Radara trebalo malo da limitira ove besmislene i glupe SNS-ovske komentare. Naravno malo ih i pustiti da narod vidi razmere njihovog besmisla i ništavila.
    Ispašće da je Radar SNS-ova propagandna platforma a nije.

  13. Dakle, botovi su postigli da u nama ugase želju da bilo šta komentarišemo. Šta su zapravo time postigli? Ništa. Apsolutno ništa. Niko od nas nije promenio mišljenje, nije nas ovo čak ni obeshrabrilo jer se po komentarima vidi da su naručeni a ne autentični. Dakle opet dolazim do toga šta misle da postižu ovim? Ne oni, oni ne misle ništa (ukoliko uopšte postoje, ukoliko to nije jedna ili najviše dve osobe koje samo menjaju imena), već njihovi nadređeni.