av kvinta 30052023 0005 copy
Sedma vlada naprednjačke ere

Kontinuitet i druge priče

Izdanje 9
  1. Svima treba da bude jasno da je Vlada formirana u zakonskom roku i nije mi jasno kakav je tu nekom problem.

    1. Kao sto je svima jasno da i ova kao i prehodne vlade predstavljaju snove zvalavog sefa napredne interesne grupe. Kao i svemu, i snovima ce doci kraj.

  2. Formiranje kabineta premijera Miloša Vučevića ne najavljuje nikakvu novu politiku. To je Vlada kontinuiteta koja podrazumeva razvojnu politiku Srbije.

    1. Kontinuitet uvlacenja u zadnji deo sefa vucica je jedino sto je konstantno za ovu nesrecnu druzinu.

    1. Expo 2027 je veoma znacajan za naprednu kriminalnu hobotnicu jer ce biti gomila narodnih para da se svi drugari i kumovi utale.

  3. Samo zlobnici koji ne žele dobro Srbiji i njenim građanima sumnjaju u važnost Expo 2027 za Srbiju.

  4. Svima mora biti jasno da nova Vlada nije ni proruska ni proamerička, nego Vlada Srbije i njenih građana.

    1. Videli smo pre tri dana da je super prokineska. Jer se to nesto desilo sa botovima da nisu videli isto?

    1. Interesuje me pošto želim da popunim kućni budžet a imam viška slobodnog vremena koliko bi bila satnica botovanja.Hvala unapred

  5. Dobar prosek, 7 za 12 godina !? Al nije to najgore, vec sto jedni isti obaraju sami sebe pa promene fotelje i tako u krug .

  6. Фашизам цвета у Србији, врхунац примитивизма и лицемерја оваквих хронично интелектуално преоптерећених ликова је достигнут, остаје само да дочекамо нашу „кристалну ноћ“.

  7. Svi su pojmovni fondovi potrošeni, nema više prostora kriminal zvati politikom, a kumove i donove nazivati predsednicima, premijerima i ministrima.

  8. Oba vlada je nastavak kontinuiteta propadanja i bezobrazluka vucica i njegovih vernih slugu.On se bukvalno zajebavs sa narodom,njegova glupa i nepismena vecina to niti vidi niti moze da vidi ,on to koristi i nastavlja sa igrom .Skupstina je njegova licna svojina,sada i vlada,niko tu nema pojma sta ce da radi a to i nije vazno jer se on o svemu pita,ne znam ni smejj li u toalet da mu se ne jave,takvi su to nikogovici.Kako moze biti neko covek kad ga neko vredja a on odusevljeno klice,pa ja bi mu je*o mater odmah na licu mesta.