1. Još jedan tekst koji roni suze. Umesto toga mogli biste da analizirate, ne naprednjačku mašineriju, kako je zovete i koja radi besprekorno, već činjenicu da opozicija već 12 godina nema izbornu kampanju. Jer tvitovanje nije kampanja, kukanje u medijima nije kampanja, prošenje inostrane podrške nije kampanja.

    1. Pa upravo smo se divili vašoj bahatosti i neograničenom kršenju zakona gde god vam je palo na pamet!

  2. U izbornom danu smo videli opozicionare, na čelu da Radomirom Lazovićem, kako su nasilni, bacali su suzavac i prebijali ljude.

    1. Predraže,ništa ti nisi video,jer da si nešto video video bi sve krađe naprednjaka.Ja se samo bojim da će ovaj vaš, vlastodržac iz Bosne,da završi kao Čaušesku.

    2. Strogo zabranjeno u izbornom danu. Za sektu nema zakona, odgovornosti i poštenja. Bahato, nasilno, prosto, batinaši u prvim redovima.

  3. Često se zaboravlja koliko truda i energije se ulaže u izgradnju boljeg društva. Naši kritičari ne vide koliko SNS posvećuje svakom građaninu i koliko su transparentni u svom radu.

  4. Kako opoziciji nije jasno da građani ne žele više da slušaju njihove laži, dovoljno je videti samo kako se svađaju između sebe.

  5. Kako opoziciji nije jasno da građani ne žele vise da slušaju njihove laži, dovoljno je samo videti kako se svađaju između sebe.

    1. A gde da se oglase kad ovaj ne silazi sa ekrana 40tak TV stanica
      A o laganju prvo u svojoj kuci prelistajte i ako imate i malo obraza vidite sta je istina.

  6. Botovi su dobili naredjenje da komentarisu na ovom sajtu isto kao sto su radili u B92, Blic ili N1.

  7. Ponekad bi se javno mnjenje ipak uznemirilo videvši neke slučajeve najočiglednije korupcije. Tada bi vaši političari strančari osnovali skupštinske anketne komisije, koje nikada nisu dale veliki rezultat zato što vukovi ne jedu jedni druge. Razne političke stranke su se silno međusobno vređale radi vlastite reklame, ali su se dobro čuvale da ne zabrazde duboko pošto su dobro znale da korupcija nije apanaža jedne stranke nego svih. Vaši političari strančari su, dakle, mirno mogli i dalje da se bogate na račun pojedinaca i države. I grabili su obema rukama.

  8. Ja sam mislio da ovi naprednjaci vole list Radar pa ga zato čitaju.Kakva greška,pa oni čitaju da bi mogli za Vučića da komentarišu.Sns-ovci imate vi Informer,Alo Novosti,Politiku,pa čitajte.Ne razumete vi Radar novine.

  9. Људска потреба је да тражи више и боље.Да ли су….Костреш,Чанак,Лазовић,Манојловић….из поштовања не убрајамо даме ,боља опција….

  10. Svakom zdravorazumskom čoveku je jasno da lista A V. koristi državne(znači naše) resurse za krađu izbora čime poništava i naše glasove,Ustavom garantovane.
    Pošteniji su bili komunisti čiji sistem je bio jednopartizsm,pa nismo izlazili na izbore,osim njihovih privilegovanih članova.
    Danas je uveden sistem lopova koji besomučno kradu i glasove i zajednička materijalna dobra uz asistenciju kriminalaca batinaša i ucenjenij radnika javnih preduzeća.
    Od morala i etike ni početna slova nisu ostala.
    Urušili su državnu administraciju pretnjama i sveli Srbiju na mafijašku državu.
    Sve što su mogli učinili su da razgrade zemlju zarad sticanja milijardi $ vrha vlasti i njima bliskih.Ovi što sede po „kol centrima,“ i pomažu im u krađi su nemoralne kreature kojima može da manipuliše kriminalni klan vlasti za sitne pare.
    Ipak ništa večno ne traje pa neće ni oni.
    Ono što je tragično „mafijaške patriote“ su nam razorile državu i biće upisani u srpsku istoriju kao njeni najveći neprijatelji.
    Pa nek im služi na čast kao i njihovom potomstvu koji će ih se stideti. Zbog

  11. Samo da pitam SNS – Da li će mo živeti bolje sutra ili malo sutra? Neka vrate cene na nivo kada je Euro počeo da ima ovakvu vrednost pa da onda računamo.

  12. Zalostan skup socijalnog otpada, kako se u Srbiji „radi“ i kako strani posmatraci „EU zakona“ ne vide scima vidljiv organizovani, privredni, vlasnicki kriminal hobotnice na vlasti i partijskih satelita. Koncentracija otpada i tabloida i fonda PIO licnog direktora za penzije propalih Vucicevica i slicnih u prezaduzenoj drzavi BDP od Maloga gde fali PPK u obracunu, svakodnevna je pojava i efikasan način unistenja osnovnog elementa postojanja drzavnosti, koji nisu samo penzioneri, vec svi gradjani. Gde nema mozga, ide ns mišiće, kako tekst i kaze. I tacno je, hobotnica krimogena vlasti ne zaustaclja se izborima nigde, pa ni u prezaduzenoj i rasprodatoj drzavi Srbija.

  13. Sve ste dobro videli,a kako niste videli onolikog Lazovića sa pirotehničkim sredstvom u ruci,baš čudno za ove objektivne medije

  14. Vucicevicu
    Bedo jadna kokosaru jajaro imaj malo dostojanstva
    Zar moras zivot da provedes kao dodvorac