Savo Manojlovic foto Zoran Loncarevic nova rs 3
Savo Manojlović, kandidat za gradonačelnika Beograda

Dečko od koga se očekuje

Izdanje 8
    1. Samo vi sedite skrŝtenih ruku, „proučavajte“, ne mrdajte iz fotelje i pljuckajte – bez pokrića.

  1. А ко то од њега очекује? Домаћи издјници и западни окупатори Србије?

    1. A ko su to domaći izdajnici, jel oni što za zadnjih 10 godina sve prodadoše, ko su okupatori jel oni sa kojima se ovaj tvoj sastaje svakih 7 dana?

      1. Evo sad ću da ti kažem: SVI MI smo domaći izdajnici!
        Neko više, neko manje ali SVI MI smo doprineli da ova zemlja konstantno propada, kako ekonomski tako i teritorijalno i demografski.
        Svako od nas je dao svoj doprinos, prema tome nema šta da se bunimo, na kraju ima da nas NEMA,

  2. Rekoste „obrazovani pravnik“? Pa prvo padezi,akcenti(ne dijalekt ,to nije sporno) sintaksa …Dr.prava ???Neka neki Rasa Karapandza pravnik ,recimo Tanasije Marinković,pročita dragulj štivo disertaciju pa da pitamo Sns mentora kako mu se čini? A pitajte ga mladog i perspetivnog kakvo vino je bolje od Malvazije i kakva je to posna večera na vodi.A jest vila BEOGRAD i to na vodi,pa post je.Ja se ZAVETUJEM na Savo.

  3. Ђилас лопурда стара, а Саво звани паћоти то покушава да буде. И један и други су обична багра.

    1. To da je Đilas lopurda smo čuli od Vučića. I koliko god da je to ponavljao nikada ni jedan dokaz. Čak pokušao da fabrikuje neke of-šor banke. A Vučiću ko veruje nema mu pomoći. Tu se otvara prostor za Sava!

    2. Ako je Đilas lopurda, kako to da ne postoji nikakav dokaz ili sudski proces, presuda protiv njega? Ne verujte svemu što čujete na Pinku i Hepiju ili pročitate u Informeru.

    3. Samo jad i beda koja je ovladala u ovom coveku i mrznja, ukazuje da je takvu Srbiju obrazovao bivsi radikal i ratnik iz udobne fotelje.
      Vazno je pljuvati, kvalifikovati upravo kako mu izgovara njegov obozavalac. Pa sto nije hapsio lopove. Imao je 12 godina da prikupi dokaze. A hapio je neke za par hiljada dolara-evra. Zbog jedne kifle u pekari zatvarane pejare i rd.

    1. Ma sad mi je tek jasno – ko ovako u trku ostavlja komentare, naravno da je pijan.
      I ja s ovim završavam da mi se ne prišije isto 🙂

  4. E Savo mozes svasta da kazes ali ako je ko u politiku ušao sa već zaradjenim novcem, to je Djilas

  5. Puca opoziciona tikva na 102 dela, sada ćemo slušati i gledati rat uživo narednih 7 dana između Save i Đilasa. Rasulo opozocije je nezaustavljivo.

    1. Ti mora da si bila mnogo gladna. Ovoliko gluposti za 3 minuta će ti doneti mnogo sendviča.

  6. Savo Manojlović do sada vrlo zreo i ozbiljan. Svakako nešto zdravo u našem okruženju, zaslužuje podršku.

  7. Da je bio iskreni pobornik obaranja režima SNS, na izborima bi se pojavio 17. decembra…ovako gradjani Srbije svedoče još jednoj podmetačini zapadnih “ prijatelja “ i lansiranju svojih “ satelita „.
    Naravno sve uz aminovanje Ambasadora Hila, koga je Manojlović “ slučajno “ sreo i sastoji mu u lice sve u vezi litijum. Talentovan za glumu možda jeste, ali ne toliko…Srbi, pamet u glavu i ne dozvolite da vas opet prevare!

    1. Svi političari se sreću sa ambasadorima, to im je posao, nisi to shvatio do sad? Smešni ste botovi, provaljeni ste!

  8. Izvinite, ko od njega sta ocekuje?
    Podsticao je nezadovoljstvo unutar
    SPN i ohrabrivao stranke da izadju i jedinstvenog
    fronta. Onda je uleteo na politicki teren, preskacuci sav rad i napore ProGlasa za poboljsanje izbornih uslova i revizije birackog spiska. Onda smo zaboravili i reviziju spsikova i uslove, i otkrili kanalizaciju i zagadjenje. Ma nije moguce?
    Ustvari dobro ste rekli.
    Ispunio je ocekivanja, bar nekoga.

    1. Sva sreca da je Savo uleteo, jer od bojkota goreg scenarija nema. Dan pre toga je napravio anketu na Kreni Promeni uzorku (koji je ogroman) i tu je dobio potvrdu da ce imati veliku podrsku. Mogu samo da podrzim Savu i Kreni Promeni. Oni nisu razbili SPN, usli su na prazan teren i posteno vode svoju kampanju. Zelim im sve najbolje! Ne osvrci se, Savo, na zlurade kritike i SAMO NAPRED!

      1. Aurora, da li starno verujete u ovo sto pišete ili to radite po zadatku?
        Uleteo u prazan prostor? Zbog mandata ili da sagradi kanalizaciju? Zagađenja ima u aprilu, a nije bilo u decembru? U aprilu je valjda tek saznao i za Expo. A i završio ankete (i to kako kažete na velikom uzorku) i snimio spotove za jednu noć?
        Čovek koji je na protestima nakon tragedija čiju tužnu godišnjicu danas obeležavamo samozaljubljeno nudio slikanje obožavateljkama?
        Molim vas da nas poštedite jeftine demagogije.
        Bar na ovaj dan.

  9. Stil negativnih komentara koje ste objavili, pa i ponašanje i izjave pojedinih lidera opozicije koja ne izlazi na izbore, a o Manojloviću, govori da on ima dobar politički potencijal u budućnosti.
    Prvi test će biti njegovo učešće na beogradskim i novosadskim izborima.

  10. Neverovatno!!!Do juče ste ga u zvezde kovali a sada „dečko koji obećava“!!!Nema šale kada se naljuti „Luxemburg“,a?

  11. Savo Manojlović nije „dečko“, već Čovek, obrazovan, menadžer za poštovanje, ima svoj plan i program i cilj.. Poštuje datu reč.

  12. Pa vi ste gospodo gori i od “ Pinka „…ni komentare koji nisu po vašoj volji, ne objavljujete!
    Toliko o “ nezavisnom “ RADARU.

  13. Sava je očito vrlo opasan za ovu vlast čim su se SNS botovi ovoliko uskomešali i unervozili.

    1. Nisu SNS. Sav posao za njih, a protiv Sava obavlja Đilas. Pokazao se zaista. Zato svi treba da izađemo na izbore. Protiv Nepomenika, naravno, ali i za inat bojkot opoziciji koja pokušava ove mlade da saplete.

    1. Verujem Savi buducem predsedniku Srbije. Rodoljubu i pravedniku. Napred Savo pocisti ove njonjave iz opozicije, a vlast potamani.

  14. Mladost, obrazovanje, energija, čestitost Treba li još nešto? Đilas i Ponoš su pokazali svoje. Dosta je bilo! Vreme je za mlade, budućnost ove zemlje je na njima.

  15. Mene Savo ubio u pojam čim je spomenuo kampanju od vrata do vrata, pozivanje telefonom i slična agresivna prebrojavanja radi formiranja najnovijih lista i večnih baza podataka…

    1. A mene inenadi ono o gradonacelniku Beograda.Isto kao i Dobrica,sa ulice pa u fotelju gradonacelika.Uzor karijerni Cedica.Pa zar nema u stranci nekog iskusnog,dokazanog privrednika,nego ja pa ja.Nie isto organizovati proteste drzati megafon i voditi jedan belegrad.Treba biti svestan svojih mogucnosti,biti strpljiv i uciti od iskusnih i strucnih.

  16. Zar nam nije dosta velikana sa Kosova:Jorgovanke, Odalovica, Dačića, Popovicke, udovice Ivanoviceve, Mojsilovica, Vazure i dr, još nam treba neki Manojlovic, čime nas zadužio taj Srbin iz Pristine da mu na blanco dajemo damo vlast, kao što smo se iste ili što smo dali vlast ovoj veličini čija je postojbina Cepurici, BiH

    1. C C C.
      Ti si opasni autošovinista, koji izliva mržnju prema svim Srbima van teritorije uže Srbije.
      Apatrid = tikva bez korena.

  17. Većina komentara su napisani od strane slabomišljenih nacionalista sličnih Savu ali Đilasa „ipak pomeni“ ih autuje i kao nedavače i Putlerofile. Nisam očekivao da takva publika čita Radar

  18. Poštovana redakciji,
    Danas sam prvi put na vašem sajtu zato što čitam štampano izdanje. Ono što mi je odmah palo u oči je da prostor komentara previše zauzimaju botovi- trovači javnog mnenja. Predlažem, sasvim dobronamerno, da onemogućiti komentarisanje jer to ne koristi ni nama, uslovno rečeno, normalnim čitaocima, a mi vama kao novinarima.

  19. Да би се докторирало мора се имати неки истраживачки рад на терену, а не као Мали Синиша!!! Саво лепо окупио људе на Газели, напалио их за Литијум кога неће нико копати и рекао да је све сређано после једног разговора преко мобилног! “Во се држи за рогове, а човек за реч“ рече одлучну народну, а не објасни ко је Во, а ко човек, ако има разлике у случају? И 17. децембра???Шта? Сада, 2. јуна, баш Београд и баш Нови Сад, а Ниш не!!! Саво, Ниш ти је ближи месту рођења!!!

  20. E ako vam je Savo Beograd onda….A sto doktore nećeš u Niš ,da listu proglasis.Bas si popularan u Novom Sadu ili Sr. Mitrovici.Vezbaj gramatiku za sedmi osnovne lekovito je.Pa ako bog da i naučiš da otvoriš butiku Luja Vitona sa Mentorom OSKAROM.

  21. Što napadate čoveka?Što je rodjen u Prištini?Kad mrzite Srbe rodjene na Kosovu ,kako li tek mrzite Albance ,a crkoste za Kosovom, izgleda samo kao teritorijom ,po mogućstvu bez ljudi.Djindjić je rodjen u Travniku,pa mu je i to bila mana?!Što nije Sava izašao 17og decembra?Iz aviona se videlo da će biti kradje,čim su izbori raspisani u pola lokalnih samouprava a u pola ne ,kako bi se organizovao izborni turizam i marifetluci sa prebivalištem.Uostalom,šta ima kome Sava da se pravda ,napadaju ga i vlast i bojkotaška nedosledna opozicija .Vratite republičke mandate ,pa bojkotujte sve lokalne izbore,ovako ste licemerni i nedosledni.Proći ćete kao Vuk Drašković i SPO koji se nije priključio DOSu i to je bio kraj SPOa.

  22. I Beli Preletačević je obećavao i dosta nas je glasalo za njega. Ko to garantuje da i Savom neće biti isto?

  23. Dečko od koga se očekuje ………………………………………. Baš da je dečko od skoro 40 godina – nije. Baš da nešto očekujem – možda još jedno razočarenje?!

  24. Ako je Savo prevara nije nam prva a ako nije prodrmao je kaveze svima. Ja ću glasati za kreni promeni

  25. Svakoj vlasti jednom dodje kraj i dodju neki novi. Zato bolje da budete malo ljubazniji prema Savi.

  26. Citram pazljivo Radar i NIN odkako je jedan deo redakcije otisao iz NIN-a. I mogu da na osnovu do sada izaslih tekstova i brojeva odgovorno kazem kao visedecenijski konzument nedeljinka u Srbiji Radar je agitprop pamflet novina. Dok je NIN zadrzao serioznost i minucioznost. A bas sam mislio da ce biti drugacije.

    1. U kakvoj je vezi Vaš komentar sa tekstom o Savi Manojloviću? Rekla bih da Vam smeta čitanost i popularnost mog omiljenog nedeljnika.

  27. Početkom dvehiljaditih bilo je potrebno mobilisati studente za nekakve ‘promene’ pa smo imali Otpor. Sada je to zaštita životne sredine da bi se napravio nekakav bunt i zato sad postoji ovaj lik. Sve je to šarena laža i vodi u neminovno razočarenje. Dokle god se čovek sam iznutra ne promeni, ništa spolja ne može da učini da mu bude bolje. Mi kolektivno priželjkujemo nekakvog spasioca a ne želimo da se zagledamo unutra i pozabavimo se sami sa sobom. Zato ćemo da nestanemo ali postepeno, to je proces koji traje i koji gledamo već decenijama, sve čekajući nekog Mesiju da se odnekud pojavi, a to smo zapravo mi sami sebi.

    1. Slažem se 100%.
      Dodao bih da se mi promeniti nećemo, kasno je za to.
      Odnosno možda i hoćemo, ali na gore!
      Što se tiče Sava, ne mogu da tvrdim ništa. Delovao mi je sasvim u redu, sada mi se već pojavljuju neke sumnje jer vidim u njegovom nastupu Zapadnu školu obraćanja širokim slojevima To se uči i trenira a pošto je prošao onaj kurs na Harvardu, to mu je minus kod mene.
      Naime, ta škola ima tačno razrađene psihološke matrice za koje je dokazano da deluju na široke mase a Savo je krenuo da ih koristi više nego što je preporučeno.

      Da ne ispadne da pišem bez veze, imao sam u preduzeću kolegu koga smo postavili za direktora kada smo videli kako radi prodaju. Bio je završio šestomesečni kurs na London Business School, gledao sam ga u akciji…mogao je da ubedi svakog u svašta!
      Čak i mene, koji se razumem u materiju (IT, 20 godina iskustva tada), na trenutak je uspeo da ubedi ali sam se otrgao na vreme jer je ipak iskustvo presudilo.
      Takvi ljudi su opasni ako zastrane, njima je jedino bitan rezulat u smislu da napadani subjekat (da, za njih su ljudi subjekti!) na kraju popusti i ode zadovoljan.

  28. Djilas je sasvim,ok …realno a šansu treba dati ,i mladosti…pa izvolite…vreme uvek pokaže sve….

  29. Super analiza, savršenog naslova.
    Sava je…., ma koga briga dokle god je od pomoći i ako ga posle brzo šutnemo.

  30. Jedina nada za Srbiju je pojava nove nekorumpirane i obrazovane ličnosti koja će je
    odvesti u boje sutra.
    Ps. samo da ga ne otkupe tajne slične koje sve kroje u Srbiji.

  31. Bojkot je ,mislim,autogol,jer zadnjim bojkotom se izgubilo i ono malo što se imalo-Šabac,a uslovi odnosno neuslovi će ostati…

  32. Jedan pre ovog je bio “inzinjerski mozak“ a ovaj mi liči na belosvetskog “rotšild“ prevaranta tipa onih iz nekadasnjeg G 17 koji su upropastili ovu zemlju. Daleko mu lepa kuca. Neka ide sto dalje od Srbije.

  33. Gde si bio kad’ je grmelo ( 17.dec.) i kada se zajednički delio kolač?
    Opsetio se sada, pod vučićevim uslovima, kada se razčistila scena bez „đilasovaca“ da sam pokupi mrvice preostao kajmak, a i to – ništa manje nego za gradonačelnika Beograda sa akcentovanjem budi Big s’ nama, a još doktor nauka!?
    Nije baš jasno koga će osvojiti to glumatanje uz plastic English smile sa prizemnim obećanjima kojima se ni do sada nije proslavio!?
    Kobajagi stopirao Rio Tinto u trenutku najvećeg ikad skupa i odbranio parkić.
    Zaboravio na zasluge Pro Glasa što je više nego bezobrazno, na aktivizam opozicije oko izbornih uslova i građana u borbi protiv nasilja ….
    Falično….farsa…da se Vlasi ne dosete…
    Smešan lik.

  34. Savo Manojlović, poslednja nada i uzdanica za neke eventualne promene u načinu vršenja vlasti. Ne sumnjam da i on poput svih ostalih naših političara ima svog ,,mentora“. Ali, meni on deluje drugačije od ostalih i na vlasti i u opoziciji. Emancipovanije, kulturnije. Možda poštenije. Videćemo.

  35. Rasprdeli se botovi,kanda im je prpa od Sava Manojlovica…Ziv bio Sava i svi pravi srbi…Ajmo botine,cepajte….

  36. Читам коментаре и мислим или су сви наручени или су људи у нашој земљи комплет слабоумни. Кад чујем млад и перспективан живо ми се смучи. Па што неко не покуша да направи покрет или странку и одмах ће да се суочи са слободом и демократијом неолибералног капитализма. И онда се сви питају да ли је или није нечији човек? Није! Баш је млад, перспективан, диван и васпитан….🤮

  37. Svi trebamo podržati gospodina Manojlovica, posebno mediji. Mlad ,pametan ,obrazovan i hrabar.

  38. Prvo i osnovno, jedini koji govorio o obavezama o programu koji bi uradio.“Kreni promeni“ je jedan od veoma dobrih organizacija.Ima program, ne priča u prazno.Školovan, rečit, i verujem u njega.

  39. Samo još jedan koji bi u vlast bez radnog staža u nekoj ustanovi i preduzeću ili fabrici. Dosta više. Uvesti zakon, kako neko reče, bar da imaju 20 godina radnog staža svi političari.

  40. Samo ga vi perfidno napadajte a on ce biti BUM na izborima. Sve mladi i odlucni da nesto menjaju. I JA SAM BEOGRAD!

  41. Savo Manojlović ima sve šanse da postane mladi preoznatljiv i autentičan lider koji nedostaje Srbiji.
    Dosta nam je starih istrošenih političkih lidera, koji nemaju više šta novo i smisleno da ponude osim floskule „mi smo protiv Vučića“. Jesmo, ali to nije dovoljno. Beograđani su prvi na ispitu 2. juna.

  42. U moje 83 godine starosti i baveci se poslovima koji su u svemu vezani za gradjane davaju ci im bitne usluge (turizam), i za to dobijao velika priznanja i zahvalnosti, potpuno pogresno procenim Savu i pokret.
    Ima obrazovanje koje je velika prednost u politici, izgled koji i kada se obraca gradjanima uverljivos u to sto iznosi-saopstava, sve. A onda odluku koja otkriva nepouzdanost. I finsijski sam pomafao, koliko mi zdravlje i penzija omogucavaju, i onda? Osecam se prazno. Videvsi sansu sto najaci deo opozicije, dosledan dogovoru i potpisom, ne izlazi dok se ne ispune sva demokratska prava, uskace se videvsi da tu odbese pobedu i one koji su devedesetih i poslednjih 12 godina „ginuli“ za dobrobit gradjana. I zaustavi odlazak sposobnih i obrazovanih. I ako uspe u obome, ostaje veleg nedoslednig i istog protiv ovdasnji na vlasi. Vkasti koja mi je uzela i nije vratila deo penzije, a resurse zemlje Srbije, poklonio Arapima i Kinezima.

  43. Savo je iz jedne postene i cestite porodice,znam tu porodicu dugo godina.
    Svaka mu cast na hrabrosti i odlucnosti!!!
    Napred Savo Beograd je uz tebe!!!