Tihomir Peric
Paradigma pljačkaškog izbornog procesa

Srbija u Tihomirovom krupnom planu

  1. Pa Tihomire sad promeni ime u „Petar Tihonov“ pa da budes „pravi“ Rus ,aa ne samo rusofil .

    1. Nedirajte čoveka vidite da nežna gde se nalazi sta ga snašlo.on što zna samo dao izjavu bio sam radikal.sve jasno

    1. Sta negodujes. Tekst je odlican i nazalost istinit. Nazalos najvise po Tihomira…ali on je sam pristao na sve.

    2. Ništa nije izmišljeno u tekstu, a to što vas istina boli, to raščistite sa sobom i zapitajte se zašto je tako.

  2. ne slažem se sa poslednjim pasusom jer implicira da se radi o moralnoj, postenoj osobi, ali uloga blata, zabokrecine i smrada koju je odigrao govori suprotno.

  3. Слажем се са овим сјајним текстом 1/1 али сам склон да верујем да је код главног лика ове трагикомедије, која траје, већ ево безмало, 35 година, у питању једна добро увежбана социјална мимикрија својствена највећем шљаму и оолошу који се на овим просторима добрано запатио и запретио да сатре и последњу честицу моралности, поштења и истине у Србији!!!
    Последњи рез је пао – светло је угашено… Нека нам је драги Бог у помоћи.

  4. Sabor u Beogradu je bio veličanstven i pokazao je svetu ko su Srbi i da niko ne može da slomi jedinstvo i slogu našeg naroda.

    1. Iskreno se smejem.Eto, usprlu ste da me barem nasmejete .Iso kao i posle aprilske kise koja vas je rasterala niz Prizrensku ulicu.

  5. Nastavlja se hajka od bagre tajkunskih medija koja po ustaljenom običaju plasira laži o krađi na izborima jer znaju da su doživeli najveći debakl ikada.

    1. Па што их онда ти пратиш, ако су тајкунски медији. Него те ови твоји терају тако јадну да пишеш коментаре овде па их после сликаш за сендвич. Лепо копира Оскар серије „Бела лађа“ и „Тесна кожа“. Док год вас таквих идиота има наставиће да распродаје земљу док ви неписмени људи немате капацитета да схватите шта се дешава иза мржње коју сеју. Крезуба Србијо!

  6. U Srbiji ne postoje rusi kao nacionalna manjina pa Tako da Ruska stranka mora da ima najmanje 3 posto kao I svi drugi..

  7. E velika novinarčino, pronašao si toplu vodu i rupu na saksiji. Šta si to novo izneo, ukoliko si pravi novinar trebalo bi da znaš da nam se takve koalicije dešavaju bar 30 godina unazad. Ti si se setio da tek sada pišeš o tome ili ti je neko naredio da pišeš? Biće naredio.

      1. Janko Baljak je poznati reditelj i profesor, ali cenim da bi mu prijalo da zna da i dalje odaje utisak mlađeg čoveka 🙂

      2. Za razliku od ekipe bot konjice upregnute da objasni sta su izbori cisti kao suza, Baljak je genije profesor.

    1. Niste shvatili, čovek samo piše o ulozi i tumačenju krupnog plana kao filmskog kadra. Nema tu nikakve filozofije, sve je lepo objasnio na nama bliskom primeru. Ako nek u tome vidi zlu nameru, verovatno polazi od sebe.

  8. Sto bi rekao jedan covek: Pa sta! Tihomir ima da bude rus i ako treba bice i ruska manjina. Sve se moze kad se hoce!

  9. Ako i malo ima ljudskosti on treba da izadje iz ove igre.
    Ali ta odluka ima i drugu stranu, pretnje, ucene strah i Bog zna šta još.
    Kako god, vidi se da mu je nelagodno, neprijatno i nimalo lako i da je ipak čovek, ne mašina.

  10. U ovaj kadar lažne pobede i veselja staje cela Srbija nerealnog optimizma, neispunjenih obećanja i megalomanskih promašaja proglašenih za kapitalne investicije.
    DA TI ZAKAŽEM PREGLED,KOD ČIKE U BELOM, MOŽE…

  11. Pa i Zavetnica je radikalsko čedo. Ali to nije naučeno ponašanje. To je urođeno odsustvo morala koje se savršeno uklapalo u radikalnu stranku, a sada u interesnu grupu građana. Ne čudite se. Ljudi bez morala su isplivali i sada “šenluče” na razne načine i svi su štetni po nas.

  12. Čovek bez stida,otirač krpa, svestan li je šta mu to treba i da će ožiljak na duši,baš se prodao ko klovn!

  13. Rusi nisu nacionalna manjina u Nisu,kako je onda moguce da Ruska stranka bude registrovana kao stranka nacionalne manjina?!😂