Beograd 08.03.2023. Intervju, Raša Nedeljkov CRTA
Raša Nedeljkov, programski direktor Crte (2)

Upotreba i zloupotreba ODIHR-a

  1. srbija ce nastaviti da podrzava prave vrednoati aleksandra vucica i njegovu politiku koja se pokazala kao najbolja za srbiju i njen narod

  2. Nema nam pomoći.Uvukli su se u svaku poru društva.Ekipe koje idu od stana do stana sa kopijama bir spiskova,tačno u glavu znaju ko je njihov glasač.To je jedna mašina.
    Ženama za 8.mart su podeljeni prigodni pokloni(šolja sa logom stranke…).Novca,našeg,imaju koliko hoće,zahvaljujući sistemu podele istog nakon dobijenih izbora.Beskompromisni su,
    taktiku ne menjaju ni za jotu,
    i zato će,nažalost,ukoliko ostatak
    naroda ne dođe sebi,vladati dokle god budu hteli.

  3. prvi put komentarišem na “Radaru“. U prethodnim komentarima vidim skup botova. Na botovske komentare je deplasirano odgovarati, mislim da oni ne misle to što pišu nego je bitno da neki njihov revizor vidi šta su pisali i isplati ih 1000 din tog dana.
    Moj prvi komentar u “Radaru“ je da na žalost opet vidim davanje prednosti latiničnom pismu. Ako bi me pitali a kako ja koristim latinicu odgovorio bih da ja i “Radar“ nismo u istoj ravni za poređenje. “Radar“ bi trebalo da da javni primer.
    Drugo oko “Crte“. Pravo je čudo i impresioniran sam da u ovoj zemlji postoji tako nešto i takvi ljudi koji su napravili ovo što je “Crta“ napravila. Moj duboki naklon “Crti“.

  4. Kao posmatrač CRTE na svakim izborima vidim građane koji su prodali obraz i polomili kičmu za par hiljada, za posao, za obećanje, za laž da će im nekada biti bolje. Neće biti bolje dokle god narod sebe smatra stokom za prodaju koja ima cenu. NARODE GDE TI JE DOSTOJANSTVO?