Snapinsta.app 451264151 477474824900085 8314281742256417747 n 1080 copy
Diplomatija Tamare Vučić

Išli smo u Afriku

Izdanje 21
    1. Ostavite jadnu zenu na miru, dosta joj je njene muke, mislite li da je lako ziveti sa bilmezom!

      1. Pa sama je birala tog bilmeza,niko drugi joj ga nije
        birao ! Da je izabrala npr. mene zivela bi u Nici, mozda
        Montecarlu, a ne da se lomata po Africi i to sada kad
        su najvece omorine . A izvinite da Vas pitam ; da nije
        mozda i Vas neki bilmez ?? Mislim kad vec tako titulisete
        muski rod .

    1. e liberu moj prijatelju kako mozes da podrzavas nekoga ko je udat za najvece zlo koje je zadesilo srbiju

    1. Jovanku sam jednom cula, sedamdesetih, otvarala Decije selo( deca bez roditelja)u Vojvodini. Samostalno istupila, do tada ili uz supruga (najcesce), ili kao domacin suprugama drzavnika u poseti, samo ispraceno kamerama, kao prilog, kratak.
      Tamara Vucic… smesno.

    1. Tako je iritantna je kao i njen muz. Dosadise nam vise. Putuje zena o nasem trosku. Bravo aco zato ti nedas ostavku. Boli tebe ubo za srbiju.

  1. Šta Tamara Vučić misli o iskopavanju litijuma? S ibzirom da je rodom iz Loznice? Za Brnabić znamo šta misli, ona ima i hrvatsko državljanstvo.

    1. Ne misli nista jer ons i ne pominje Loznicu a naputova se sve o državnom trosku.Neznam ko vuva Vukans jer ni mjegs ne pominje

    2. Mozak pojela ambicija bolesna. Ona i nepojmenik su primer našla krpa zakrpu. U Banji Badanji otac joj kućom bilvalno ušao u put.

    1. ima ova i ‘ bolja ‘ izdanja od ovog iz Afrike a i od gojkovic ( namerno malim slovom! ) iz Teherana ili odakle vec . A ‘ naj bolja ‘ je bila s roooze karnericima i u ‘ belo odelo ‘! kod gospodje Makron u ‘ gostima !E tu je bila ‘ modna’ pobednica !

  2. Da nije možda išla da se raspita koliki je deo vlasti npr Konga u rudarenju litijumom (i kobaltom)?

    1. Otišla da se ogrebe za neki dijamant . Sve ako ona razmišlja o ljudima oko Loznice i njihovoj deci . Njeno svakako tamo neće da živi , već će u nekom švajcarskom ili engleskom internatu , pa neki koledž u USA ili francuska i tako kako bi valjda svako napredno dete trebalo da živi . Vratiće se u neke godine kad njegov otac ostari , da pomogne tati ,da zajedno podnesu to teško breme vlasti . Imaće pomoć doduše u podmladku uglednih porodica Dačića , brnabića, Šešelja , Krkobabića . Eto jedna lepa priča o uspešnoj porodici iz Srbije koja je sve sama stekla ( pa i taj dijamant sa početka priče )

  3. Ипак је непревазиђена маја гојковић у Ирану. Када се умотала у њихове поњаве и брукала нас.
    Овде је глумила неки ауторитет, а тамо су написали „Клизав под“, због количине вазелина. Мало се, ипак, просипало на под, пошто је претерала са количином.

  4. Bas par dana pisem, ni jedan portal mi neobjavljuje komentar: za cije babe zdravlje se gospodja seta? U kakvoj funkciji? I o cijem trosku? Da li je ovo u skladu sa zakonima nase zemlje?

    1. Za babino zdravlje i funkciju ne znam, ali trošak je naš, kao i sve kod radikala, od osnivanja i onog lopova Pašića, pa do danas.

    2. „Baba“ tj Srbija je bolesna i nema joj leka ! Funkcija nepoznata, trosak ciji je zna se,daje po zakonu nije…
      Pa sta !?

    1. Radiće na revtalizaciji zemljišta u Boru kad se ponište svi štetni ugovori sa kinezima! Do kraja uz svog muža u dobru i u zlu!

  5. Zaista radi od 2010, a pitajte kako je zaposlena (bez konkursa, bez uslova, bez radnog iskustva). Nije završila Filološki fakultet. Ne govori francuski.
    Nije bila ni na jednoj diplomatskoj službi

  6. Ta nesrecna provincijalka o mom trosku obilazi egzoticne zemlje Afrike da bi se slikala za tabloide i „zenske“ casopise.
    Sta ce ona tamo? Dokle vise?

    1. U duši je bas to! Ne zaboraviti da je i Beograd pun provincijalnog duha- pohlepa i arogancija bez osnove! Provincijalni duh ne bira i nema veze sa mestom rodjenja!

  7. Sjajan primer skladnog braka,do detalja isplaniranih obaveza,strogo odvojen privatni i profesionalni zivot,Srbija i njena nezavisna politika(piscu teksta i njegovim sagovornicima nepoznata kategorija)predstavljena u skladu sa interesi Srbije i treba da smo ponosni u svakom segmentu njenog zivota i rada.
    Najbolji primer postovanja prava zena.

    1. Jel’ ti to ozbiljno? Verovatno da, čim si se potpisao punim imenom i prezimenom, pa ako te se jednom sete…

  8. ..i ja pišem i postavljam pitanja u kojoj funkciji se ova žena predsednika pojavljuje u ovim zemljama i dobija doček kao engleska kraljica?? To se ne događa ni u jednoj drugoj zemlji.
    Iz kog budžeta su ti putevi i njega garderoba ( krajnje neukusna)?
    Njoj ne treba da ide u Afriku jer njena zemlja sa predsednikom je banana republika.!!! Žalosno..
    Što se ne pojavljuje na skupovima građana u vezi litijuma da spase tu našu jadnu Srbiji??

  9. Stalno je na putu i stalno je angažovana, zauzeta kao i oskar.

    Kada od svih tih obaveza stigne da zagrli dete, da ga prošeta ili da se sa njim poigra, stigne li da mu bude majka ili je dete kao i oca može videti samo u medijima?

  10. Jel obišla rudnike.Da li je videla kako običan narod živi iako imaju rudnike dijamanta,zlata.Hoće li i kod nas tako biti.

  11. Ova umislila da je Magelan pa obilazi svet.Koliki je to trošak ?Naravno na našu grbinu.Koji je učinak ovog putovanja ?Ko će da obavesti narod ili je išla turistički

  12. To je ono kada državnoj administraciji poraste apetit i želi da bude monarhija… Ali, problem u ostvarenju tih težnji je poreklo srpskih radikala koje vode od crvenog vojvode Šešelja dr Vojislava, tako da je ovo možda izvidnica da se nađe neko pogodno mestu u Africi za njihovu kraljevinu.

  13. Što me obilazi one koji prose po ulicama jadni sirotinjiu i naš narod na Kosovu južno od Ibra šta traži u Africi dijamante

  14. Snašla se kod Vučića, pametnija od njega.
    Jovanka Broz nije Jugoslovenka nije
    Rođena u Srbiji gradu Loznici .živi i radi u Beogradu.
    Svaka žena želi svoju samostalnost u poslu
    Ministarstvo spoljnih
    poslova je institucija u kojoj ona može da iskaže
    svoj talenat i poznavanje
    ove vrste poslova ujedno vidi afričke zemlje.
    Ona nije okrenuta evropskim zemljama
    ne bi bila medijski propraćena od njihovih medija. Afrika jeste za Srbiju poželjna u smislu politike .Ima svoj stav i ophođenje prema sagovornicima
    čuva svoj lični ugled kako privatno tako i službeno
    Pametnija od Vučića..

  15. Žena je školovana političarka ,obrazovana govori strane jezike ,uvek sa blagim osmehom na priznaćete lepom licu.Da je dama , jeste i to sa stilom . To za koga je udata , to pitanje postavite prvo vašim ženama . Uvek prvo pročitam komentare , šta jedni te isti , psihijatrijski slučajevi , mrzitelji mogu da kažu ? Standardno ništa ne uobičajeno . U Tamarinom slučaju , dozirana mržnja što je očekivan pokušaj u najavi , jer je Vučićeva supruga . Pa je i sam članak bio u tom tonu zbunjene novinarke bez argumenata za dublje i žešće neprimerenosti .

  16. U Belom Potoku,kod pruge je restoran,,Eko park“.Kažu da ga drži Brnabićeve brat.Tamo dovode Kubanke da rade poslove čišćenja.Kažu da će uskoro da zaposle isključivo ljude koji nisu iz Srbije.Inače tamo stalno dovoze autobusima i kombijima naprednjake na ručak a ketering šalju naprednjacima.

  17. Sta ta zena glumi ? Caricu Milicu, Kneginju Ljubicu,
    Despoticu Jelenu,monahinju Jefimiju,prokletu Jerinu….
    Sta ??? I ta kostimografija ? Samo jos fali da ih Porfirije
    krunise !!!

  18. Istina, validnost informacija, doslednost, mora običan čovek da zna.Prosto bez reči sam.Posvećenost svojoj zemlji.Svesni smo da je specifična situacija u svetu.Znam da moramo da sačuvamo mir po sva
    ku cenu.Jedinstvo po pitanju mira, potrbno je kao vazduh, kao voda, ali i po pitanju uvođenja tehnologija.Upravljanje procesima, mogu kompetentni ljudi.Zemlja,
    voda, vazduh…Dajmo svi doprinos,za čistu Srbiju.

    1. Pa draga moja Prof.dr.Olivera evo dajemo sve od sebe,
      bunimo se protiv uvodjenja prljavih tehnologija : Rio
      Tinto, LingLong,ZinJin itd itd Borimo se za bolje
      obrazovanje,a ne da nam popovi uredjuju udzbenike,
      nastavne planove i programe, za vladavinu prava i
      nezavisno sudstvo, za zastitu zivotne sredine….itd
      Sta bi jos mi trebali da radimo,da jedinstveno svi
      vicemo „Aco SrBine“ ili ono sto mu klice severna
      tribina Partizanovog stadiona ??? Vi ste izgleda
      upravo sleteli na ravnu plocu sa crvene planete ,
      zajedno sa Prof.dr. Nestorovicem .?! Jel i Vi mozda
      imate plave oci, ili su Vam vise ruzicaste .??

  19. A sta tacno znaci „udobno i da zivi svoj san“?! Pa, zar vi mislite da je lako putovati po Africi u julu mesecu, obici 3 zemlje za svega nekoliko dana, biti nasmejan, odgovoran, koncentrisan, sarmantan, lepo obucen, uredan…itd?! Pa, moze zena da letuje, da odmara, da ne radi nista, a ona radi svoj posao-diolomatija- i to radi odlicno! Imala priliku da cujem i vidim! Svaka cast i na ponos. Ako vam nesto nije jasno, zagledajte se u sebe i preispitajte odakle ta mrznja, ne prema njoj, vec prema sopstvenoj zemlji!

    1. Ma nije lako putovati po Africi u Julu mesecu,znamo mi
      to . Ali eto zena se muci i zrtvuje samo da bi nama bilo
      bolje. I jos zakopcana do guse . Ajte molim vas, ali
      da joj olaksaju domacini se trude,pa joj donose i prinose
      kao sto pristoji supruzi jednog „jevropskog“ poglavice .
      A ima sigurno i AirCondition ili bar one sto je rashladjuju
      lepezama od bambusa i palminog lisca. E sad neka
      zakerala ogovaraju,podmecu i klevecu, sto bi reko
      Mr Shojic . I sad umesto da zena malo i uziva,pored
      tolike muke,ona treba da cita tu neke zlurade komentare.
      A Vi Gogo nadam se uzivate vas udoban zivot ?
      Ako NE, bice bolje verujte,samo dok iskopamo taj
      Litijum !

  20. Melanija Tramp je dama okrenuta kuci i detetu. Pojavi se gde bas mora. OVA je verovatno MORALA da se uda i rodi dete, pa sledi nagrada zivot put oko sveta.

  21. Žena nezavisna i samostalna .
    i još savetnik u MSP u Beogradu.
    .
    ona nosi prezime Vučić
    javno nastupa sa takvim prezimenom on predsednik Srbije.
    šta će više od tog željenog cilja

    .

  22. Melanija izbeglica ostavila svoju Sloveniju i otišla u Ameriku. Kada je upoznala Trampa i udala sve svoje iz Slovenije dovukla u Ameriku zet Tramp ih sve primio i obezbedio. Sada uživaju
    obezbeđeni i mogu da prkose
    Tamara nije izbeglica iz bivših republika Jugoslavije već iz Loznice
    Srbija.i ne može se porediti sa Melanijom
    Melanija se udala za Trampa koji ima buljuk odrasle dece i unučad iz dva predhodnih braka, Melanijom treći brak i još jedno zajedničko dete .
    ona uživa oblači se po modnim trendovima putuje u svetske metropole pod ruku sa svojim Trampom sve plaća država Amerika
    buljuk odrasle dece i unuka od Trampa nije njena briga ,ona sebe i njenu familiju obezbedila
    Može da se viđa sa njima kada poželi .

    .

  23. Ovo je logicni potez planiranja buduceg zivota u egzilu, iliti buduceg zivota kao supruga bivseg srpskog vladara i autokrate, cije se prethodni sumnjivi poslovi orepopavaju godinama i razvlace po sudovi na, dok on vodi uspesanu karijeru u inostranstvu. Treba izgraditi veze za tu buducnost, a trenutno velike pare I garancija za tu poziciju su vec avanzovane, vidi se po histerisanju kako I odakle.

  24. Leeeepa žena… Samo ne znam šta li je taj Msvatije Treći poslužio za ručak? Lavove, nosoroge…

  25. More, afričke zvezde, bazeni, pesak, kokteli, sve na račun poganog naroda. I jedna kraljica, ali nažalost, bedno joj kraljevstvo. Prodaja oružja? To bi se dopalo i odobrovoljilo Putina.