1709226036 HAM 9693 copy
Portret: Miloš Vučević

Može i bez parizera

Izdanje 4
  1. Teorije zavere i spinovi, kao da žive u krimi filmu, tako se opozicija ponaša. Srećom gradjani ih odlično poznaju i znaju kakav je to sloj ljudi – lopovi, secikese, muljatori i lažovi. Sve to čini ekipa okupljena oko Đilasa i Šolaka

  2. Opozicija samo zeli da stvara haos, nerede, to im nece uspeti jer je narod shvatio kakvi su lazovi i da samo gledaju kako da dodju na vlast.

    1. Zasto bi dolazili na vlast, da kradu ? Zar ne kradu i ovako, kao opozicija ? Zasto bi hteli vlast, onda ne mogu da kradu ?!

    2. A Vi,kao necete vlast,a?
      U istoriji vekova Srbije ne pamti se,da je „paralelna stuktura vlasti uzigla se dotle,da je mlela ljude i sekirama ostranjivala delove tela“….
      Sacuvaj Boze,ako ova vlast pobedi,“ima da nas nema!“

  3. Agresivni vandalizam je jezik kojim govori i ponaša se opozicija.I to će ih vrlo brzo dotući.

  4. Pa Vučić se ne bori samo protiv Šiptara, nego i protiv opozicije koja navija za rasulo u Srbiji.

  5. Od lažnih patriota iz opozicije se ništa bolje nije mogli ni očekivati!Izdajnici Srbije i srpskog naroda.

  6. Narod sve vidi i sve pamti,ovo im neće zaboraviti!Izdajnici iz opozicije će proći još gore na sledećim izborima!

  7. Izvanredan tekst gospodje Petrusic.Naslikala nam pravi portret korumpiranih politicara koji gmizu(puze)ka gazdi (braci)da bi se domogli privilegija.Njima vlast nije potrebna vec im treba nesto drugo.Poltroni svih vrsta stizu do vrha piramide,do sefa-„vizionara“.Komunizam je izopacio sistem vrednosti a ovi(postkomunisti ili radikali)su probili dno.Oni cak ovo zovu-timski rad.To vise nije ni licemerje,to je -b e d a….

  8. Običan poltron i čovek bez integriteta. Ne znam da li sam napisao nešto novo što se tiče vučićevih saradnika?

  9. Odličan dvojac. Po meri- baš na štetu Srbije. Obojica „veslaju“. Ali jedan ipak i krmari. Na tom dvojcu bi im zavideli i veslači kluba Danubius u Novom Sadu. Jer šta bi mogao dvojac bez ovog drugog koji i vesla i upravlja pravcem rasturanja Srbije, rukovodi pljačkom naroda, i verovatnim komandovanjem državnom mafijom. Mnogim „Ivanjicama“, kućama sličnih onoj Velje Nevolje u Ritopeku kod Beograda, tokovima novca verovatno stečenog korupcijom ili nedaj Bože možda i od provizija inkasiranih od grosista u trgovini drogama itd. Baš divota. Blago Srbiji za takve korifeje.

  10. Parizer je za raju. Ove namiruju tonama para. Evo vam ga branitelj Srba, Radojčić, čist proleter. Vile, avijoni, kamijoni, džipovi… A onda je pomislio da je tol’ko pametan da može biti i komandos. Četnik početnik.

  11. Oduvek sam se pitao ko su ti koji satima po direktivi pišu komentare. Moguće da je to neki komšija koji Vam se svaki dan uljudno javi, ili neko ko ustane u autobusu da Vam ustupi mesto. Mislite o njemu da je pristojan čovek i nikada ne biste pomislili fa je u stanju da svaki dan svesno piše laži i daje podršku mafiji na vlasti. I, ne samo to, nego da po zadatku napada, vređa, diskredituje i piše najgore laži o aktuelnoj meti režima.

    Da je ratno stanje, taj bi bio saradnik okupatora i spreman da izda prvog komšiju, u logoru bi bio kapo. Bitno je sačuvati samo sebe.

    U mirnodopsko vreme, ako se takvim može zvati ovo sadašnje, oni su BOTOVI. Bot je po definiciji softverski program, a to znači da nema emociju, empatiju, ni obraza, jer nije ljudsko biće.

    Zato se nisam obratio nikom od njih lično, jer oni ne pišu pod svojim pravim imenom, ali će se zato u gornjem opisu lako prepoznati.

  12. ako je tužio braću Vučić i izgubio zar po nekoj logici sad braća ne bi trebala tužiti gosp. za lažne navode tj tužbu…..