vucic hotel 30092024 0003
Otkriće portala Politiko

Luksuz skromnog predsednika

Izdanje 30
      1. Izgleda da većina u ovom forumu ne shvata da su „Ana“, „Ruska bokerica“, „Tina“, „Strahinja“, itd. …. samo tzv. „social bots“. Od njih nikada nećete dobiti odgovor na Vaše primedbe, to su programi koji pretražuju sajtove prema odgovarajućim pojmovima i automatski generišu te semantički bedne komentare.

        Primer za najgoru varijantu istog je komentar koji je ostavila tobožnja „Tina“, danas, 7. 10. 2024. u 07.42….

    1. Hajde probaj da kazes nesto suvislo, neki argument, kontradokaz bilo sta sto bi te oznacilo kao homo sapiensa

    1. Jadan (ili jadan) ti! O svemu si obavešten(a), iako niti šta ynaš osim botovanja, niti šta razumeš.

    1. Ne obezbeđuje ništa i narodu ništa ne daje. Šta si to htela ustvari da kažeš? Ništa danas od dve crvene, jer ti je komentar nejasan, a možda zaglaviš na SNS akademiji, na popravnom.

    1. Jak i glup idu ruku pod ruku. O poštenju nećemo, jer ta kategorija za Oskara i SNS ne postoji. Da se nije borio za ovu zemlju mnogo više bi učinio za nju. Nego, da ti nisi možda bot?

  1. Za razliku od Đilasa tajkuna koji je narodni novac smotao na inostrane račune predsednik Vučić ima onoliko kolko mu treba.

    1. U tome i jeste problem što ima, a i uzima koliko mu treba. Naravno od narodnih para koje nikako ne prpadaju njemu. Da li možda znaš da je Oskar najveći tajkun u regionu a i šire. Đilas nije smotao nikakav novac, jer da jeste davno bi ga ovaj jadni sitem strpao u zatvor. Ako ynaš šta je i koje Dolovac, pitaj nju da li je Đilas uzeo neke narodne pare.

      1. Postovana Milena niste u pravu izvrsno se Acika razume u korupciju, lopovluk, zamajavanje naroda, medijsko zaglupljivanje.Malo li je ?

  2. Ja ne mogu da verujem da se vi bavite ovakvim stvarima i ne znam šta hoćete da na mojim kažete? Da li ovakvi prijemi treba da se održe u nekoj birtiji?!

    1. Strašno je što takve profile poput tebe to ne interesuje. Jedan neostvareni i bezlični lik se razmeće našim parama i pokušava da kupi ljude.

  3. Svaki prijem je prilika da pokažemo našu profesionalnost i poštovanje prema gostima. Zato je važno da se potrudimo i obezbedimo da sve bude na najvišem nivou.

  4. zasto lazete citaoce? nedavno sam bio u tom restoranu i rucak (meni sa 5 gangova) je bio potpuno besplatan!!

  5. A koji je razlog da su novinari trazili racun? Ako su ,,podigli“ novce za dnevcice, da pravdaju taj novac troskom jela, pica i ostalog….No ,to tako vise ne funkcionise. Naime, stavka trosak putovanja i sl. se veze za jedan konto racuna kompanije i samo ono sto je placeno , i cije je placanje dokazano, moze da bude osnov za pravdanje troska ali ne pojedinca prema poslodavcu, nego poslodavca prema poreskoj upravi. Postoje troskovi poslovanja koji se mogu iskazati kao odbotna stavka, do odradjenog iznosa…..Dakle, to sto je drzava Srbija pocastila novinare je valjda obicaj u takvim situacijama…Pa valjda i nasi zvanicnici ponekad dobiju neki besplatan rucak ili veceru. A malo je verovatno da su novinari hteli sami sebi da plate racuncic….

  6. Iskreno, ocekivao sam da su za v

    eceru unapred sastavljenom jelovniku imali parizer i 2 kuvana jaja. To bi bilo primereno. Da novinari mogu da obaveste evropske gradjane, da se ipak moze lepo i jevtino hraniti u Srbiji

  7. Ocekivano je da na veceri kod Vucica se posluzi parizer i 2 jaja kuvana. To bi bilo primereno da novinari gradjanima Evrope prenesu da se moze pristojno ziveti i hraniti u Srbiji za cetrdesetak dinara (25 centi) dnevno.

  8. Ocekivano je da na veceri kod Vucica se posluzi parizer i 2 jaja kuvana. To bi bilo primereno da novinari gradjanima Evrope prenesu da se moze pristojno ziveti i hraniti u Srbiji za cetrdesetak dinara (25 centi) dnevno.

  9. Vučić plaća školarinu svom najmlađem sinu 15000 evra godišnje u specijalnoj stranoj školi u Beogradu gde se inače uopšte ne uči srpski jezik niti srpska istorija.

  10. Вероватно су појели по 2 јаја, будући да је то, по „стручном“ мишљењу једног размаженог скоројевића, из најближег комадантовог окружења, сасвим довољно за целодневно функционисање српског сиротана.

  11. Mafija bilo koja i bilo gde je ista.Tu se ni Panta Oskar ne razlikuje osim kada peče palačinke.Masi slepih i glupih Srba trn u d.pe.Ko nam je kriv kada smo spremni da trpimo.Doće i tome kraj,nadamo se što pre.

  12. Joj kad bi prestao da se bori za nas, kako bi nam dobro bilo.Samo sto ovim glupim botinama ne bi, falio bi im sendvic, tuga.

  13. Zeleo bih saznati koja je poenta redakcije ( moderatora ) u objavljivanju ili sintetizovanih ili ne botovskih već bolidskih komentara “ oduševljenih pristalica i zaštitnika “ lika i dela vodje , odnosno njegovih dvorskih …. ?

    Ako vam je cilj da se cita i drugačije mišljenje od objektivnog (njihovo ), to je besmisleno

    Ako komentari nisu objektivni , pa bolidi predstavljaju “ drugu stranu objektivnosti “, onda savetujem da ubacujete Informer , Pink , Heppy , Alo i ostale , uštedećete nam nerviranje u čitanju desetina “ zaštitnika i objasnjivaca “ ko je i kakav Predsednik Vučić

    Svi “ misle “ jednako , a vi jednim udarcem dve muve i vlast i ne vlast , kao i Predsednik ( i na istok i na zapad , samo da ne bude NI na istok , NI na zapad )

  14. Može li se saznati mesečni dohodak ovih što pišu hvalospeve o nepomeniku? I sa kojih ip adresa?

  15. Pa to je smesna cifra.

    Pa ja rucak za ili veceru u ok restoranu za nas troje sa obicnim vinom platim min 500 eura.

    Ovo je smejurija i jos predsednik.

  16. Ako ima obraza da kupuje najskuplju garderobu novcem iz budzeta, ako svakodnevno negdje jede i pije najskuplju hranu i pice,opet novcem iz budzeta, ako ga pri tome cuva dvadesetak specijalaca , i ako psuje,naziva pogrdnim imenima gradjane ciji je nazovipresednik, onda takav covjek nema ni mjere ni obraza, i sigurno nije skroman. Naravno, provjera imovine njegovih clanova porodice nije moguca. Tu se brani zakonima, koje inace nikada on sam ne postuje.
    Mislim da se smucio svim gradjanima i da ga vise niko, s pravom, ne cijeni, ni kao covjeka ni kao presednika.