1. Tako opsiran tekst a sadrzaj nekako uvek isti.Ne mozete nista Vucicu i kada shvatite da ga i gradjani zele tim pre bolje po vas,gubite se u vrtlogu lazi i spinovanja

    1. On ne želi nas, nego indirektno tera našu decu da dobrovoljno napuste Srbiju, isele se, budzašta da prodaju svoja imanja! Ima tu Plan, repriza 8. Ofanzive!
      Gledajte, pokušajte da kao Srbijanac, da vas predsednik Hrvatske postavi, da budete Predsednik Sabora! Zaboravite u startu!
      Naš Predsednik radi, ono šta mu narede, i jedni i drugi znaju zašrto, narodu se servira A’la Card od parizera!Švedski sto od parizera.

    2. Tekst jeste opširan ali opet ne sadrži sve gadosti koje nam politika vašeg predsednika radi. Ne znam gde vi to živite, možda u Tunguziji, pa ne vidite tako očigledne stvari. Ali, opušteno, važno da je vama dobro.

      1. Tekst je „otisao u sirinu,tako da je dubina kao rupa nase buducnosti zaobidjena!“

    3. Botovi su uvek bili deo sektine politike pretvaranja zivog u mrtvo, kopanja po kontejnerima u „zlatno doba“. Problem je sto botovi koliko god da se trude nece moci da zaustave niz promena koje ce u jednom trenutku sektu skloniti sa vlasti. Tada ce botovi trcati u drugom smeru, govoreci da su bili terani da komentarisu za vlast. Na srecu, spiskovi botova postoje.

  2. Pročitah pažljivo i samo se zapitah“Kako vas nije sramota ovako nešto,totalno zlonamerno i netačno napisati“?!Po vama mi živimo u totalnoj gladi i nekoj deponiji, a trenutno su svi kapaciteti na Zlatiboru i svim banjama svi popunjeni….Gde ode to opoziciono novinarstvo?

    1. Mozda je bolje pogledati koliko siromasnih ima u Srbiji koji ne znaju kako da spoje mesec sa mesecom. Dok takve kao ti obrazuju ko na pokretnoj traci u sektinoj „akademiji mladih“ da kuckate tokom radnog vremena, stotinje hiljada nasih gradjana jedva prezivljava. Sakri se u rupu iz koje si dosao.

    2. Vauceri,vauceri i lazna slika uz pomoc kredita koja ce nasoj deci na vrat se namaci…

  3. Tanatos obozava da pljuje,ponizava,vredja,preti jer ocekuje(pogresno)da ce tako zadiviti,osvojiti Eros(zivot i ljubav).To je pogresno racunanje jer polazi od sebe kao sadiste i veruje da je Eros mazohist.Ne moze nista drugo ni verovati jer je njegov opseg pojmovanja skucen,sapet,nezdrav.Kao sto je slucaj kod raznoraznih manijaka,pedofila,sadista ….skucenost i strah glavna osobina.Svi oni su u velikom procentu bili zlostavljana deca.Tu zlostavljanost nastavljaju i dalje ,ne da bi se lecili nego da bi uzivali u mrznji i bolu.Oni narocito izticu za sebe da su ruzni i mnogo “pametni“da se vlasi ne dosete.Sve ove mracne osobine u kombinaciji sa alhoholom eksplodiraju.Oslobode se i dobijaju krila.A tek u kombinaciji sa tabletama i alhoholom oni postaju pravi monstrumi.Tu vise nema kocnica.Ove ja govorim o modernom tanatosu(21.vek)a ne o izvornom starogrckom u njihovoj mitologiji.Gde tanatos (kao forma)osvaja eros koji je sustina(zivot,ljubav,postojanje).U Platonovom shvatanju tanatosa i erosa,videcemo da je za njega tanatos ustvari malla kolicina ljubavi.Dok danas(21).vek).Tanatos je velika kolicina mrznje a eros je obezglavljen……Tesko nama.

  4. Preko noći presvučeni prvoborci i njihova pokolenja, doživljavali Srbiju, kao svoju Domovinu, nadajte se nekom izlasku iz tunela.Dotad, ako Srbijanci starosedeoci, sa narodima, koji tu žive vekovima, a osipa se narod, ne budu stali na put ovim Hijenama, Lešinarima i ostalim grabljivicama, kako je predsednik veoma dalekoumno etiketirao narod,na čijoj grbači jašei udomio se(za vreme bombardovanja 1999 je sebi dodelio stan od 200m2)i dalje Jaše, više od 30 godina, PRODAĆE SRBIJU, sa iz kojekude ovde nakoćenih!

  5. preko noći preobraćeni Junaci-Komunisti,sa dva svedoka, Bosanci, Ličani, Hercegovci, Krajišnici, Crnogorci doživljavali Republiku SRBIJU, kao svoju Domovinu, onda će da bude druga priča.
    Kakve veze ima Srbija sa SREBRENICOM,I U KOJU PRIČU JE VUČIĆ UVUKAO SRBIJU?
    NEKA da ostavku, neka ide kod Dodika, tamo da bude Vrhovni komandant i onda da lelemudi, ne o trošku Građana Srbije!
    Zvanično, Srbija nije bila u ratu. Šta je ovaj umislio? Uvlači narod Srbije u priču oko Srebrenice? To treba da rešavaju Šešelj-Dodik-Vučić-Mladić i ostale paravojne formacije, kao i njihovi nalogodavci.
    Narod Srbije sa tim nema veze! Govorim o narodu, ne o političarima! Spavate li mirno ???

  6. Идеално је подвести све што нам се догађа под танатос, јер то танатос и јесте, како ауторка текста проницљиво анализира и закључује. Овде владају насиље и самовоља, а све животно се систематски уништава. У овом недефинисаном друштву у мртвој држави тешко да је остао макар један поштен свештеник да јој одржи опело.

    1. @kada budu,prvo se informisite pa onda palamudite.Prvo,NATO(Tribunal) sud je osudio srpsku vojku za Genocid ka i Srbiju za nesprecavanje istog.Znaci,tice se svih nas pa i vas iako to ne znate.Drugo,general Mladic nije bio Komandant paravojske nego oficijelne(srpske) vojske.Dokaz za to je da je ova vojska izvojevala-Republiku Srpsku,koju je „Dejton“ morao ispostovati i ozakoniti.Trece,to sto tvdite za „Oskara“ste u pravu.Molim vas da ne mesate heroje sa izdajnicima i ratnim profiterima.Samo to.

  7. Slika je odlicna i pogadja u metu.

    Oskar je vlasnik velikog transportnog preduzeca u Americi. Ima preko 4000 kamiona.

  8. Dali nas ovaj otrežnjujući tekst može bar malo izvući iz letargije u kojoj se,
    već dugo,nalazimo?Ili će Tanatos u prepoznatljivom liku doživotno kormilariti brodom po bespućima,a mi nestati, izumreti ne dočekavši da
    ugledamo kopno i uplovimo u mirnu luku.Dali tako nešto može da nam se
    dogodi?Teško je i zamisliti a kamoli
    ostvariti.Ima li nade?

  9. Briljantno ! „Kultura“ zla,smrti,nasilja,lazi ,razvrata,primitivizma,velicanja I reklamiranja ubica,prostitutki,kriminalaca I huligana ovde se planski I temeljno plasira od strange neofasisticke bogataske kamarile vec decenijama,Njima svinjac od drzave I drustva apsolutno odgovara da u kreiranoj atmosferi sire svoje biznise dok masi zombiranih podastiru pomije kao kolace.