1701697954 1701682207676
Novak Nedić: Novi-stari sekretar Vlade

Janjičar u odelu

Izdanje 9
  1. Eto, dok kartel drsi celo drustvo, vi velicate Jokica a klinci u sportskoj cepaju speed i velicaju clanove SNS koji su prodali svoj sport i naciju.

    Dajte ljudi, skoncentrisite se inace odosmo skroz u propast.

  2. I vas su spopali botovi! Sta ocekivati kada su stanovnici Srbije (nisu zasluzili da ih nazovemo gradjanima, jer to nisu), odlucili da daju NEOGRANICENU vlast vodji navijaca, koji nikada nista nije radio, ali SVE zna. I on se obukao u Armanija. Jedina razlika izmedju njega i ovoga Nedica je u tome sto on i dalje ne radi nista. Samo se seta po televizijama i postuje po intagramu sireci mrznju. Prljeve poslove je prepustio drugima.

    1. E jadnice! Probaj da odvedeš dete na utakmicu? Kao noj si zabila glavu u pesak i verglaš partijske skripte.

  3. Hahaha, koliko botova, koliko radnih mesta??? Istina uvek boli, dokazano. Mafijaska drzava, treba da nas nema.

  4. Ovaj Nedic je kao crni humor. Vecni gensek, a mirodjija u svakoj kriminalnoj corbi. Sta je jos potrebno da uradi da bi ga neko pozvao da odgovara?

  5. Postovani licno sam jedan od prijatelja Novaka Nedica,covek je 100 posto ispravan.Veoma Pobozan (cak i previse po meni).Divan prijatelj,sin i otac.
    Pravi se slika o Novaku Nedicu kao nekom kriminalcu a on je sve osim toga.
    Ne bi me cudilo da cela pompa godinama unazad ide zato sto njemu hoce neko da ugrozi zivot.Verujem da nije tako,i zelim da se vrati to nekome zlo puta pet za to sto cini mom prinatelju.

    1. Najveći kriminalci i jesu ti što su „pobožni“. Nadam se da ćeš i ti jednog dana s njim Zabelu, a i ovaj nebinarni što glumi Tamaru ovde po komentarima. Svi na robiju.

      1. Kakva Zabela?! Idu svi na kopanje u Bor. Komplet ekipa. Jok, nego će da buše krevete po zatvoru. Ima da se rmba po prvi put u životu.

  6. zar da bilo koga čudi što Vučićeva odsudna bitka za očuvanje vlasti uključuje sve odane bitange i kriminalce.

  7. Zemunce su nasledili Šarićevi , Stankovićevi i Belivukovi . Ko su sada glavni državno partijski kriminalci ? Nemoguće da ih nema .

  8. Posle janičara treba „udariti“ na „sultana „koji vuče sve konce i posle toga ga procesuirati-dozivotna sa teškim fizičkim radom ,najbolje da tuca kamen za brze pruge.