vucic nemac 07022024 0023 copy
Nova vlada u poslednjem trenutku

U senci „srpskog sveta”

    1. Vladavinu kao car ili dozivotni diktator? Sta se od ova dva svidja vama botovima? Sacuvaj nas Boze od naprednih botova bezmozgasa.

    1. Ministri nam daju nadu da nece moci svi da pobegnu iz Srbije kada se napredna kriminalna hobotnica raspadne i krivicni zakon slobodne Srbije postane ponovo osnova za hapsenja.

    1. On samo prepoznaje seseljeve radikale, preletace, i druge krvopije Srbije. Talenti su odavno pobegli iz zemlje.

    1. Em si nepismen em komentarises starim botovskim stilom. Gde su sefovi smene botova da ovakve skinu sa duznosti?

    2. Цацо,

      Ви ми нисте баш неке патриоте, видим ни ћирилицом не пишете. Надам се да читате барем.

      Па није ли вам више алгоритам мало промењен, те сте и даље Цаце и Мике и Пере. И даље само минимални труд – просто-проширена реченица.
      А шта је алгоритам, шта је просто проширена реченица, е то је већ следећи ниво, такви добијају пар хиљада динара више за своје „услуге“.

      Једном ће ваши унуци причати о вама са гађењем.

  1. „Srpski svet“ zajedno sa vladom Srbije su relevantni za nas, građane, kao i – turska kasaba. Kakva vajda za nas i od „s. sveta“ i od vlade?!

  2. Kada bi ove ljude, hipotetički, izabrali za članove Švajcarske vlade, prvog dana bi slavili, drugog zasedali, a trećeg bi premijer, na konferenciji za novinare, saopštio da se doneli odluku da sve banke budu date stranim investitorima.

  3. U zadnjih 10 godina ministri samo menjaju fotelje neka vrsta folklora narodnog kola i svi su godinama ministri a to sto nisu iz te struke pa pravnik vodio ministarstvo poljuprivrede to nema veze al se vidilo po rezultatima steta sto nedaju novim licima iz stranke da budu ministri doneli bi sigurno naprefak ovi stari su vec dosadili

  4. Nama je dosta da je Stamenkovska usla u vladu…od jucer saljemo SVE njezine izjave u institucije EU…nema vise para…i naravno…spremaju se spiskovi…Pa neka srbi uzivaju kod kuce U blagostanju.. SA zapada CE morati otici

  5. Ovo samo pokazuje…sve srbe iz zapadnog svijeta treba poslati kuci..a Radi se na tome…zelite istok…eto vam GA…

  6. Raditi u Mercedes i biti protiv zapada je tesko spojivo…zato vam uskoro saljemo srbe kuci…

  7. Političar koji nije u stanju da predstavi svoj program za vladu za maksimalno 45min., te je čak i taj tročasovni program jedva s mukom pročitao… definitivno nije sposoban da bude predsednik vlade.
    Ali on ionako ima zadatak da bude „kao“ predsednik ove „kao“ vlade.