HAM 6769
Bitka za Beograd

Niti su izbori, niti je bojkot

  1. Jasno je da opozicija sada zeli bojkot izbora, jer znaju da su gubitnici. Jer h narod ne zeli.

    1. Osecas li bar trunku stida nakon ovakvog komentara. Ma jok! Kod vas nazadnjaka ne postoje reci -sramota, stid, moral, etika itd itd.

    2. Uvazeni Bote ili jedan od 12.000 placenih jurisnika,
      „Masinerija zla koja je mlela ljude, ekonomski tigar u zlatnom dvoristu i kupovanje glasova svuda i na svako mesto je znak,da je Evropa mrtva!“

  2. Dokle će da očekuju da se Vučić pojavi i kaže „u ime mira“, e pa dosta je bilo, dostaje opozicija glumatala, pravila perfomanse i lagala.

    1. Bravo Slavka, ostajete dosledni naprednoj retorici i za dom, da ne kažem rodbinu spremni. Svaki crvendać patriJotski zarađen.

  3. Bez ispunjavanja pomenuta tri zahteva,nema ni izlaska na izbore!Kraj razgovora!
    Na kraju,to i ne trebaju biti zahtevi, već nešto sasvim normalno u demokratskim zemljama!

  4. Ne radi se o „zahtevima“ opozicije. Radi se o normalnim izbornim uslovima. Ako isti ne postoje onda nema ni demokratskih izbora. U tom slucaju bojkot farse koja se u Srbiji naziva „izbori“!

  5. Daleko je Srbija od demokratije. Mnogo još ima turskog u našem mentalitetu. Vlast se ne s
    SISTEM VLASTI Čini pozicija i opozicija. kod nas je kontra. Ko pobedi pita se za sve a opozicija ni za šta. To je kontra od demokratije. To nam je ostalo još od turaka. U skupštini treba da se čuje i opozicija jer predstavljaju deo naroda. Ako je dobar predlog opozicije treba ga usvojiti i gf

  6. Vodimo sa 5:0. Ko to ne vidi ili visi na nekom kontejneru ili ga jure uterivacui dugova za 1,80 rsd.
    U svakom slucaju gledati Pink.