aerodorm nis 05052022 0018 copy
Javnost u Nišu uzburkao izveštaj DRI o trošenju gradskog budžeta

Kad Sotirovski satire

Izdanje 27
  1. Dok je SNS kartel na vlasti nikom od njih pa ni Sotirovskoj neće faliti dlaka sa glave. Odnosno niko neće u zemlji Srbiji koji su pljačkali i otimali od naroda i države da odgovara krivično.

  2. Ova mi, nekako, najviše ostavlja utisak ženskog primerka Zorana Djordjevića. Bivšek poštara, sada ambasadora u bugarskoj. U pokušaju…

  3. Ova država je smešna kao Cirkus ,jos jedna situacija gde se ponavlja puj pike nevazi !Ljudi koji muljaju bivaju postedjeni a narod običan blene .Izvršitelji ce dalje otimati ljudima,porez ce biti sve veći,plate stranih kompanija minimalne a oni koji nisu sluzili vojsku ce slati Vasu decu da služe i da kad im bude zatrebalo da ih zovu.Plate na državnim jaslama sve veće sledovanja regres,zimnice,jubilarne nagrade,bonusi itd sve vise iz državne kase samo da se glasa ZA !Isti sablon decenijama!Dok ima ovaca bice i vune!Ziveli

  4. Dragana Svarovski treba da objasni kako je stekla nekretnine kako u zemlji tako i inostranstvu.

    1. Recite DRI da je lepa, oni jos uvek u svojim pravilima rada i kontrole nemaju ovu kategoriju
      Ali pod vasom primitivnom vlascu ne sumnjam da ce biti uvedena
      Zato su vec uveli starlete i rijaliti slucajeve u drzavnu upravu
      Ako se to bude ocenjivalo da imaju adute

  5. Ko zna, mozda od ovakve sramote i pocne da se primenjuje zakon, pa da Nis postane i u tome svetli primer,
    ( Mada sumnjam)

  6. Glasali ste da se napredni spas bahati na vlast. Bez dana rukovodnog iskustvaa što bi rekle nišlije trošadžika sam takoj. Iskrpila se, dobro obezbedila i udomila porodicu pa i legne malo aps isplati se. Al kam ga taj napredan koji je odgovarso za pljačku.

  7. Zena je dno dna. Medjutim, ona nije samam u svemu ovome. Sada prolazi kroz toplog zeca, ne zato sto je krala, vec se nekom zamerila. Krala je, jer je videla kako se svi vidjeniji naprednjaci ponasaju. Ovo sa karticama nije novina, to svi oni rade: firme im placaju ljubavnice, restorane, Ikee, parking kazne itd. Gori su od Šojića. Ovo sa izgubljenim tuzbama je isto stara praksa: Dakle, imate advokata koji zastupa Vas grad, firmu, stalno gubite tuzbe, a advokat deli sa vama za putne troskove i parnice.
    Nista zena nije izmislila, samo se nekom vrhovnom komandantu mnogo zamerila, zato je na skupu u Nisu sedela na tribinama, iako je bila gradonacelnica, i zato je ovo objavljeno. DRI moze o 90% lokalnih samouprava i JP da podnese ovakav izvestaj, samo sto je za Niš dobijeno zeleno svetlo.

  8. Ono sto mene izludjuje je dokle vise da citam izvestavanja ovih strinka .Nije im motiv da obavestavaju narod ko kakve mahinacije pravi ko da smo mi s bandere pali na glavu pa ne vidimo sta i kako se radi.Sta ce da postignu sem da podjaruju narod.Oni platu moraju da zarade pa i na bljuvotine.Ako ne mozes da pokrenes ispekcije da se na osnovu tvojih izvestaja kazne stetocine onda ne siri mrznju.Treba nam zakon koji ce svaki funkcioner da odgovara za pogresne postupke koje je radio za vreme zaposlenja na toj funkciji.Znaju li oni kakvog advokata ona ima.Znaju a znaju i da ce dupe da joj izvuce al nije bitno zaradio platu.

    1. Mi imamo zakon(e), ali se ne primenjuje. Zakoni nisu problem, već tužilaštvo koje treba ukinuti i preneti nadležnost na policiju. Bar neka odmah rešavaju, kada ovi prvi ničemu ne služe. Verujem da gore neće biti.
      Inače, kakvog god advokata da ima dotična, toliko je dokaza i svedoka njenog lopovluka da je ne bi spasli ni Borivoje Borović i Toma Fila zajedno.

  9. Dizete joj rejting i to danima.
    Verovatno po nalogu.
    Licno je ne poznajem ali mi se dopada njen stav.
    Uvela je red, to je najbitnije. Dri je cista birokratija

  10. Grad vratio kredite i toliko se radilo bez zaduzivanja.
    Sto o tome ne pisete.
    Nis je veliki grad.

  11. Sam autor teksta zakljucuje da je praksa Lokalnih samouprava identicna kao u Nisu, cemu onda hajka na jedno ime?

  12. Svi gradjani Nisa znaju za mnoge njene malverzacije, ovo je samo pola klupceta sto se odmotalo ! Od svih stanova i kuca koje je kupila pljackom,ipak bi joj najvise pristajao stan u Zabeli !!

  13. Da li je Sotirovska podnela izvestaj o pokretnostima a posebno ne pokretnostima u njenom vlasništvu, kao i njene porodice? Cim je postala to sto jeste, hitno je svog brata prebacila iz policije na neku jaku funkciju. Ovakvu bahatost mozemo ocekivati od Oskara ali ne i od njegovih sluga. Nislije, na prvim sledećim izborima kada mi, izdajnicka opozicija budemo pobedili, molim vas da ne zaboravimo na ove ljude koji moraju odgovarati pred zakonom zemlje, za koju sam se zakunuo da cu je cuvati i braniti!

  14. Sotirovsku nece hapsiti kao sto nisu nikog hapsili. Ona je SNS ova i sve sto radi radi uz njihovu pomoc i za njihovu korist. Ona je i postavljena da uništi Niš.A svi oni koji su glasali za nju nemoj sad da se zale.

  15. Ova žena je pripadnik organizovane kriminalne grupe na vlasti. Kada su vođu OKG pitali za njen lopovluk, odogovorio je da će o njenoj odgovornosti raspravljati stranački organi. Živimo u diktaturi, tiranija je iza ćoška.

  16. Ne dirajte ženu, narod je na izborima odlučio da podržava pljačke SNS zvaničnika. Dakle, gospodo lopovi, slobodno pljačkajte.

  17. moraće jedino krv da padne da bi se sns i vučić skinuli sa vlasti…niko to ne voli da čuje ali je tako

  18. Zorice,trebalo je tamo kod „satiranja“ staviti uzvičnike,kako Vas ja ne bih „opominjao kao lovca na tudje imanje“.
    Milo mi je da me čitate ali u tekstu Vam je „samo pametno ono, što se na mene naslanja na Twitter,i kao
    direktno i neke teze uzete indirektno,koje ste svojeručno
    ogadili čitaocu!“
    Zaratustra

  19. Navikli smo…zbog čega su radili reviziju ako ne podnesu sada krivične prijave ili čak nisu ni trebali da obelodane izveštaj

  20. 70% para koje su utrosene preko Staba za vanred. situacije u totalu oko 3 mil € je za zavrsilo u njenom i u dzepu „Nesa Guska“
    Ogromna pljacka je bila preko javnog gradskog prevoza sto nigde nije evidentirano
    Pokradeno je za njegog mandata oko 10 mil € !!!!
    A vi Nislije jedite parizer i pastetu

  21. Zaboravili ste na račune i pranje para u kafani Nišlijska mehana, koja je, usput, bespravno sagrađena i ima rešenje o rušenju.

  22. Nije ona sama izmislila to što je radila, ako je radila.Prvo gledaš, snimaš, vežbaš, i onda čim ti se ukaže prilika pretačeš teoriju u praksu.Postoje ustaljene šeme bogaćenja i bahaćenja na grbači naroda, a narod je glup i jede salamu.

  23. Svako zlo ima svoje dobro, ili će gospodin Advokat dobiti novu pacijentkinju ili će „pacijentkinja“ da dobije neku ambasadu. Mišljenja sam da je ovo drugo izvesnije