vucic novinari foto goran srdanov nova rs copy
Novinari sve izloženiji napadima

Sigurni su samo oni koji hvale vlast

Izdanje 20
  1. A šta bi sa srpskim novinarima koje su pobili ustaše i šipštari i niko za to nije odgovarao, jesu li oni manje vredni.

    1. Valjda je to zadatak države Srbije, da prikupi relevantne dokaze i podnese tužbe nadležnim međunarodnim sudovima.
      Ne samo da to nije učinila, nego režimski mediji su okupirani borbom protiv “ domaćih izdajnika i stranih plaćenika“, prioritet im je kampanja protiv opozicije i nezavisnih medija.

    1. A ko određuje šta je interes države?
      Onaj ko u interesu opstanku na Vlasti, predaje KiM Albancima, ko prepušta cele regione države, da kopaju rudu i ostavlnaju pustoš?

  2. hvala bogu da ce normalna osoba da hvali vlast kad vidi da se u drzavi radi dobro a vam sto nista nevalja to je vasa stvar i nikad vise nece biti vlast po vasem izboru koja ce unazaditi srbiju

  3. Srbija je zemlje gde vlada sloboda medija i mišljenja i Šolakovi mediji to zloupotrebljavaju do krajnjih granica.

  4. Da nema slobode medija ovkva mišljenja se ne bi mogla čuti što govori koliko je ova vlast toleratna i koliko poštuje opoziciju.

    1. Ipak Srbija nije evroazijska država, mada bi neki želeli kopiju Putinove Rusije, pa da pozatvaraju neposlušne, a najopasnije pobiju, to ipak nije moguće, jer blizu je Evropa, a režim zavisi od nje.

  5. Danas u Sbbiji novinari mogu da kažu da vlada sloboda i da su sigurni što ne može da se kaže za vreme kad je vladao Đilas.

    1. Bojane samo nam objasni i navedite vreme vladavine Đilas Dragana. Imama dovoljno godina pratim politiku i volela da navedem period kad je Đilas bio na čelu vlade Srbije. To što botujete je vaš izbor ali nije dobro da iznosite laži.

  6. U SRbiji vlada velika sloboda medija čak i previše, zato tajkunski mediji mogu da pišu šta god žeole čak iako je većina laž.

  7. Све је исто само Слобе нема. Убијају новинаре као што су их убијали деведесетих година, тако да се ради о животној угрожености новинара, али не само њих. Једина разлика у односу на деведесете је што не хушкају народ у договорене ратове, а остало је све исто. Мада ни нови договорени ратови нису искључени.

  8. „Sreća“ je da vlasnici TV Pinka, Hepija, TV Prva i B92, TV Informer…Željko Mitrović, Peconi, Srđan Milovanović, D.J.Vučićević… nisu tajkuni, oligarsi ili nedajbože medijski moguli, već skromni, uzorni, siromašni i bogobojažljivi zastupnici vaskolikog srpskog naroda, „gunja i opanka“, kako se to nekada govorilo!

  9. Pitanje za Bojana. Kada je, to tacno, Djilas vladao. Pa vi, bre, ne poznajete ni najbližu proslost i politicka desavanja od pre 15 godina a raspredate o slobodi misljenja i novinarskim slobodama, a kada bi vas redom pitali, ko je taj Šolak, sa cim se bavi i gde zivi i radi, pojma nebi imali. Tesko vi razumete, kako da razumete. Tekst je ziva istina i tema za prst na celo.

  10. @
    Aca , Duki , Darko , Marko , Damir , Goran i ostali ( ne mogu da popamtim ni muški deo , a kamoli ženska imena )

    Znate na koga mi licite ( nije teško pogoditi )

    Na papagaje ( ali trenirane da jedu sendvič sa parizerom i za to dobiju kintu i vodu na mitingu )

    Vama tema uooste nije bitna

    Dobijete zeleno svetlo , Aj sada piši , šablon je ispred vas a vi svi pišete isto

    Ponavljate se , bre

    Naučite novu lekciju ( ako ste uopšte u stanju , čisto sumnjam ) i prestanite da ponavljate staru

    Dosadni ste