1717358787149
Lokalni (polu)izbori 2024.

Napukla pobeda

  1. Davljenik se za slamku hvata !

    Tako i pisac ovog teksta

    Svidjalo se to svima nama koji smo mislili da smo videli svetlo na kraju tunela , naši opozicioni “ graditelji “, su se ,u razlazu oko izgleda kraja tunela , u jednom složili , a to je
    Pojaviće se nova svetlost kroz 4 godine ( osim nečeg vanrednog )
    Do tada : MRAK

  2. Za 170000? Ja jesam protiv ovih kriminalaca ali vi cak ni dva broja ne umete da uduzmete ispravno.

  3. Bože koja nakaza slinavi ovu čašu. Odvratan stvor, kada se setim ove sluzave njuške tri dana ne mogu ništa jest. Užas….

    1. Retko odvratna pojava. Izaziva gadjenje i nagon za povracanjem. Odvratni podbuli crv. Najbolje ga je definisala Dr. Aleckovic; Analno orijentisani psihopata.

  4. Srpska Napredna Stranka je svoju bezocnu propagandu usmerila u vise pravaca.Prvo-demonizovali su opoziciju u svakom pogledu,kad se uzme u obzir da vladaju mas-medijima to i nije bilo tesko.Na drugoj strani se Oskar borio u UN-ma lao “lav“,ridajuci ogrnut srpskom zastavom.Njegova borba je bila usmerena ka beogradskim biracima.Jer je tu i Pasaluk na Vodi,tu ce biti i buduci Ekspo,tu je i generalstab(gde ce niknuti (pasaluk na vodi broj 2.).Tu je i Sajam,gvozdeni most….dakle love do krova.Osim toga razjedinjena opozicija je napravila apatiju kod glasaca.Eto nama zla jos 4 godine.Ovi Oskari i prateci Mufljuzi ce probiti dno dna.Sreca njihova pa Srbija ispod dna ima i podrum i to na spratove……Jedini spas za buducnost Srbije je uvodjenje obaveznog glasanja za sve odrasle gradjane u Srbiji.Samo u slucaju bolesti ili smrtnog slucaja u familiji bi se moglo dati punomocije nekom da glasa za vas.Tako bi se izbegle manipulacije i kradja izbora.Osim toga,pri raspisivanju izbora,bilo lokalnih bilo Parlamentarnih bi trebalo doneti amandman da moraju biti raspisani na celoj teritoriji Srbije,ukljucujuci i srpski Kosmet,istovremeno.Onda ne bi imali famtomske birace niti kol-centre.Samo to.

    1. Pa jeste jos 4 god, ali godina za godinu ovi vladaju, bogate se, a narod tone, ali opozicija kakva je tako ce oni vladatiiii

    2. Ja bi pre uveo jedan obavezan mini test pre glasanja, gde bi bilo postavljeno pitanje kakvi izbori su u pitanju i za šta se glasa. Pošto ogroman broj ljudi nema pojma o čemu se radi, oni samo vide Oskara. Ko ne ume da odgovori na pitanja sa testa ne može da glasa i kraj priče.

  5. Očigledno da ovi ne mogu da podnesu ubedljivu pobedu naprednjaka pa sada traže dlaku u jajetu kako bi im osporili pobedu.

      1. Pa nisu svuda ubedjivi nisu tecimo u nis, dobila opoticija, zna se vačjda i ovi iz sekte nasli sta

    1. Pitanje:
      Šta je u toj pobedi „ubedljivo“, kada je za nju neophodno aktivirati spavače iz tzv. „ruske stranke“, koja je bez ijednog Rusa dobila status stranke nacionalne manjine (?) i time mogućnost da bez cenzusa uđe u parlament ?

      To ne da nije „ubedljivo“, nego se faktično radi o krivičnom delu protiv zakona o izborima, i zloupotrebi ustavnog položaja nacionalne manjine.

      1. svojevremeno je i DS ,,pozajmljivala“ potpise svojih simpatizera i clanova za osnivanje politickih stranaka nacionalnih manjina…Posedujem kompletnu dokumentaciju o tom slucaju…

    1. Na crmu cestitke? Na bugarskim vozovima, duplim spiskovima, bezocnoj kradji? Mizerijo botovska.

    2. @Milunka,nije mi jasno zasto cestitate Vucicu na pobedi?On nije ucestvovao u izborima.Samo je zloupotrebio svoju funkciju Presednika Republike(protiv Ustava)da podrzi SNS-ku,u kojoj je obican clan,sto je takodje protivustavo.Kad sve saberemo i oduzmemo videcemo da je njega na vlas ustolicio Belivuk i ekipa.Istim vozom se “ustolicila“ i Brnabicka.Dacic je tu koleteralna steta jer se za njega zalepilo kompromitujuce koferce.Nema nama boljeg sutra dok ne najurimo sve ove mufljuze,tamo gde im je mesto,a to je-Z a b e l a……..Samo to.

  6. Vaspitani smo da ne vređamo slabije od sebe u bilo kom smislu. Vaspitani smo da budemo gostoljubivi i učtivi. Ali, u odnosu na SNS plaćenike to su slabosti. Nije mi žao ni jednog plaćenog bota i ne zanimaju me njihovi razlozi. Preuzećete jednom odgovornost za sva zla koja ste posejali. Lepo je ne ići u školu, a dobiti važnu funkciju. Lepo je i bahatošću i bezobrazlukom krčiti put kojim pristojni ne idu. Sve je to lepo, ali neće doveka trajati.

  7. I Niš i Čačak će ostati nedosanjani san opoziciji, jer se izbori ne dobijaju kroz saopštenja na tviteru i slično nego glasovima, a baš to joj nikako ne ide u prilog

    1. Alal ti na pobedi!!! Samo ovde 60 posto uzdržanih nisu na vašoj strani kao u NJUJORKU!!!

  8. Lepo kažu bolest ne bira tako ni kod vas nije izabrala ko će više psihički da punke zbog gubitka na izborima.

    1. Svakako!!! Za tvoju ocenu ćeš dobiti orden od Porfirija, a malo kasnije nešto i od Vučića!!! Svi vi botovi rado čitate izdajnički RADAR!!!

  9. Ne mora neka mudrost prevelika da se ima niti znanje iz matematike. Rezultat na decembarskim izborima, zbog raspada i usitnjavanja opozicije, nikako nije mogao biti nadmašen. Niti dostignut. Na to dodati apatiju i razočaranost naroda, eto i manje izlaznosti. Dakle sve potpuno predvidivo, pa kladionice su još pre par nedelja skoro u procenat sve pogodile. Ostaje nam da se pitamo možemo li išta u budućnosti sa ovakvom opozicijom. I postoji li uopšte, nakon ovog, opozicija kod nas. Pristojno je bilo umesto ovog „pobedili smo, ali smo pokradeni, ali ovo je sjajan početak, ne može preko noći“ tradicionalnog što slušamo duže od decenije, da je neko izašao i rekao „Izgubili smo, problem je tu, tu i tu“. Mnogi od ove gospode iz opozicije morali bi u penziju, političku penziju. Neko odavno zasluženu, neko preranu. Pokazali su da zajedno ne mogu, a sve više verujem da i neće, ama baš ništa. Dokazalo se da cilj i nisu promene, dolazak na vlast, već sitni interesi, fotelje i to je to.

  10. Ja ovde nešto ne razumem. Ako se opozicija rasparčala, a ubedljivo (dakle nije bilo tesno) izgubila u decembru. Čemu su se tačno nadali. Da će ovi manje da kradu ? Da će u svoj pometnji koju su sami, raspadanjem i neslogom napravili, više naroda da izadje ? Vidite, nisam pristalica teorija zavere ali ovo mi liči na unapred dogovorenu priču. U decembru „ma pusti republičke, Beograd smo dobili, Beograd ne damo“ priče. Sad je više „ma pusti Beograd, Niš ne smemo da propustimo“. Mislim, šta je sledeće. Da se radujemo i da slavimo mesne zajednice, ulice, zgrade u kojima SNS ima manje glasova ? Verujem da slede govori Srdjana Milivojevića, glasni i junački, par protesta eventualno. Pa pauza kao i prošle godine, jer se na more/odmor mora ići. Ali „znaš šta ćemo im radimo od septembra“. Nažalost, u septembru se ovoga (vrlo verovatno i ranije), nećemo ni sećati.

  11. Da li je moguće da niko ne prica o kradjam, šta nije bilo? I da pored svih tih prevara ceo Beograd glasao veciom za njih maltene?!! Ima li ovde ljudi. Ko je protestovao posle Ribnikara!?! Odvratan narod!

  12. Žao mi je što to moram da kažem, ali pisac ovog teksta, oni koji u ovo vjeruju kao i opozicija u Srbiji (nešto najsramotnije u modernoj srpskoj istoriji) zaista zaslužuju sve što im se događa, pogotovo Vučića i njegovu kamarila.

  13. Bojkot opozicija je u par meseci uzela mandate i ušla u skupštinu nakon pokradenih republičkih izbora, pa bojkotovala beogradske izbore gde su uslovi najregularniji u odnosu na ostatak Srbije, i na kraju izašla na izbore u unutrašnjosti. Nudim milijardu evra za logičko objašnjenje ovih poteza. P.S. samo nemojte o tome da su kao demokratske stranke prepustile odluku o izlasku lokalnim odborima.

  14. Sandulovic je odavno pričao da su Zavetnici i Djilas izdajnici opozicije tj Vučićevi ljudi,sad vidimo da je bio u pravu

  15. Ako je, više nego ubedljiva, pobeda SNS-a napukla pobeda, onda je učinak opozicije zavaren poraz.

  16. Pad podrške SNS sa 450.000 na 380.000 glasova,kako ste napisali je pad od 70.000, a ne 170.000!

    Bar pročitajte tekst pre objavljivanja.
    Takođe, obrazac za ostavljanje komentara uskladite sa pravopisom i padežima.

  17. U Beogradu je Savo pokupio, a u Nišu onaj dr Milić, bivši radikal, glasove i glasače SSP, koji su imali na volju da iziđu radi svog grada i odabrali u datoj ponudi najmanje lošu ponudu!!! U Novom Sadu su pobedu odneli Bosanci!!!

  18. Pročitajte tekst pre nego što ga objavite da ne osećamo susramlje 🙂

    „pao je čak za 170.000 (sa 450.000 na 380.000)“

  19. Pitanje:
    Šta je u toj pobedi „ubedljivo“, kada je za nju neophodno aktivirati spavače iz tzv. „ruske stranke“, koja je bez ijednog Rusa dobila status stranke nacionalne manjine (?) i time mogućnost da bez cenzusa uđe u parlament ?

    To ne da nije „ubedljivo“, nego se faktično radi o krivičnom delu protiv zakona o izborima, i zloupotrebi ustavnog položaja nacionalne manjine.

  20. Polu zagrljaj ,polucovek,poli rat, polu mir ,polu izbori ,raspolovljeni narod…..a šta na to kažu oni koji treba da kažu nešto ,koji moraju da kažu ,struka,pametni,čestiti ,koji vide ovaj sunovrat,da objasne,pomognu….da se ne razbijemo,dugo padamo,dno je blizu.

  21. PA puko u JAGODINI. TO niko ne prica. Palma uzo duplo vise glasova od Sns manguparije. Pisite o tome. TU nisu mogli da kradu i ucenjuju ljude i ostalo.