Aleksandar Vučić i Ana Brnabić
Kontradikcije u političkim opredeljenjima kao smetnja u spoljnoj politici

Žongleri amateri

  1. Mi u bespuću a idu novi izbori i čini se da će sve biti po starom, dobro oprobanom receptu krađe. Opozicija tumara, naglašava i nešto ističe. A jedino što curi i ističe je vreme. Potrebno je jasno se opredeliti i govoriti o problemima Beograđana, ali i problemima u ostalim lokalnim samoupravama. Nacionalne teme ostaviti po strani, jer nije zgoreg distancirati se od tema vlasti.

  2. Bravo profesore,ako smem da dodam i to da smo jedini u Evropi
    prespavali pad berlinskog zida,
    došli smo dotle dokle smo došli.
    Potrebno je samo više optimizma
    od strane slobodno mislećih ljudi,akademskih građana,studenata,pa u političara,
    da se ova žabokrečina razgrne i krene putem izlečenja cele nacije.
    Treba verovati .

    1. A u proleće 2014.god. prespavali početak II Hladnog rata,koji će obeležiti ovaj vek,a izazvan je Putinovim aneksijama delova teritorije Ukrajine.Tada je trebalo prilagoditi spoljnu politiku novonastalim okolnostima i rešiti se glupave spoljne politike iz Koštunicinog i Tadićevog vakta(djiha,djiha četri noge…..)Danas je kasno,“gvozdena zavesa“ je vraćena a budući položaj Srbije će biti sličan položaju Enver Hodžine Albanije i doba I Hladnog rata(Ljubav sa Rusijom,pa posle Staljinove smrti,sa Maovom Kinom,a totalna izolacija u Evropi)

  3. Oni su svi politicari, ekonomisti, strucnjaci za svoje dzepove. Onaj slogan im je bio najiskreniji „za nasu decu“, njihovu da.

  4. Poslovično dobar tekst, osenčen ironijom. Apparent rari nantes in gurgite vasto.