1621007354 NIkola Dasic autor SNS KG
Kako se model sumnjivog trošenja budžetskih para sa državnog preneo i na kragujevački nivo

Kao dete uhvaćeno u krađi

Izdanje 9
  1. Neka Veroljub Stevanovic objasni zasto je ostavio toliki dug Kragujevcu, da Nikola Dasic mora mudro da raspolaze budzetom kako bi vracao isti, a istovremeno gradi Kragujevac koji je sada daleko lepsi i uspesniji! Umesto sto siri neistine, neka se u svojih 100 godina napokon penzionise!

    1. Ne s… botuljo. Kragujevac nikad gori nije bio. Verko i nije bio neki gradonačelnik, ali za ovih 10 god naprdnjaka u kg-u smo debelo dotakli dno. Samo retardiran narod može da bira istog gradonačelnika posle ove tržnice, da ne pominjem ostalo.

    2. Која ли мука тебе тера,да подржаваш криминалце СНСа,или си и ти чланица мафије.

  2. Da je pljačka gradskog budžeta u pitanju to je, kao u skoro svim gradovima u kojima vladaju esenelije i pljačkaju narodne pare -jasno i ovim člankom još jednom dokazano i vraćeno u sećanje i Kragujevčana i drugih stanovnika Srbije. Novinar RADARA bi trebalo da pokuša da istraži koliko su odgovorni za ovu pljačku, „foteljaši“ grada, očigledno na čelu sa „g(k)radonačelnikom“ dobili novca kao mito za učinjenu „uslugu“. Da je vučićevska Srbija iole pravna država, svi akteri ove pljačke, uključujući i prodavca, bi odavno bili pohapšeni. Ali u našoj zemlji mafijaši, među njima političari i neki ljudi iz policije, tužilaštva i sudova, vedre i oblače, pa me ne bi čudilo da akteri ove nečuvene krađe dobiju i nagrade grada Kragujevca, Privredne komore Srbije pa i same države Srbije „za uspešno bavljenje (lopovskom) privredom“!

  3. Jasno je da opozicija Dašiću uspeh ne prašta i što je Kragujevac podigao iz pepela.pa moraju da lupaju i izmišljaju.

    1. Па кад би ми сви били будале,вероватно би ти веровали да си паметна,али нити смо ми будале,нити си ти баш паметна.А што лажеш свака ти част,идеш ка врху.

  4. Volela bi opozicija da ima podršku naroda kao Dašić u Kragujevcu. Ali pošto nema bave se lažima jer Dašić je od Kragujevca napravio grad vredan divljenja. Valjda mu to i ne praštaju.

    1. Vredan divljenja????Moja porodica se smatra starosedeocima jer žive u Kg-u od 19 veka tako da i moje babe, dede i roditelji i ja naravno, pamtimo mnogo bolji i razvijeniji Kragujevac. U ovakvom Kragujevcu, dobro je samo zaposlenima u javnim preduzećima jer ne rade(u Vodovodu nema dovoljno stolica pa šetaju po gradu za vreme radnog vremena) a zapošljeni su radi kapilarnih glasova, sluge sns-a.

  5. Kao i obično laordanje opozicije u prazno, bar su ćutanjem nas poštedeli da slušamo prazne priče.
    Još Veroljub da drži slovo, ej, a od njegovih izgubljenih sporova grad još ne može da se isčupa finansijski.

    1. Ha, ha, nasmejadte me..
      Ne verujem da i sami verujete šta lupetate.. Doduše, treba zaraditi sendvič, ali, molim Vas, praznik je

  6. Jasno je da opozicija ne moze da podnese uspeh i zadovoljstvo gradjana, podrsku koju pruzaju sadasnjoj vlasti. Ono sto su oni nekada radili, sada pripisuju sadasnjoj vlasti, samo sto narod zna koje daje poverenje i koga podrzava.

  7. Svugde se mucka. Ali da neko proda nesto za 300x vecu cenu od nabavne, a pritom nije ni vlasnik, e to jos nisam cuo. To je moguce samo u Made in Serbia.