vucic mali foto predsednistvo dimitrije goll 4
Direktan prenos besmisla

Kako su se menjala Vučićeva obećanja

Izdanje 17
  1. A season se kad su postal snimak robots kako objavljuje pobednika tendera,pa vristali ovako ce mo
    I mi a za radikalske lazi da to ni pas s maslom ne bi proguto da bi sve to unapredili 100×.

  2. Blerova doktrina, što više obećanja i što više laži.
    To sve pali kod lakovernih, naivnih i glupih ljudi bez obzira na obrazovanje.

  3. Pa ne laže on baš uvek. Onomad je rekao: „Možda sam ludak, peder, bolesnik, majmun, ratni huškač, ratni zločinac…“ Dobro, u stvari je malo lagao i tada, naime peder nikako nije.

  4. Prosto je užasavajuće koliki vam je Vučić trn u oku, razumem da ovako lečite svoje frustracije ali preterujete i narod to vidi.

    1. Nije trn nego kolac. Samo mi nije jasno da li ti stvarno sve ovo nisi video ili se praviš lud ?

    2. Šta nije tačno u ovom tekstu?
      To što nema ko da to materijalizuje u političkom smislu je posebna priča.

    3. Žena iznela argumente u članku šta je i kad je slagao — sve činjenica za činjenicom, ti komentarišeš kao da je rekla da je ružan ili glup.

      Hvala, Vera D. Pozdrav iz zavičaja!

  5. Mozda bih i shvatio sve ove lazi da se opstane na vrhu ali toliko devastiranje drzave u tom cilju je verovatno istorijski presedan – mozda i ne vidimo ali lagano klizimo u klasicnu diktaturu gde jedan covek sve konce drzi a oko njega su jos gori, neobrazovaniji primitivci spremni na sve.
    Kao sto iz Sapica nikad Gangula nece izaci tako ni iz AV nece izaci mali radikalski navijac

  6. Blago nama pa ovi bivši predsjednici izabrani u zemljama zapada , od Đinđića do Tadića , nisu nimalo lagali.Sve pošteniji od poštenijega.

  7. KAD CE SE GRADITI OPERA,KONCERTNA DVORANA ITD ,,,,NESTO ZA KULTURU,,,,,A O REALNIM STVARIMA KAO VODA U ZRENJANINU ILI KANALIZACIJA NA LEVOJ OBALI DUNAVA JEDINA U EVROPI KOJA IDE U DUNAV…………ITD

    1. …A kanalizacija u Borči, metro, železnička i autobuska stanica…Ovo je samo Beograd…A druga prazna obećanja neka navedu građani u ostatku Srbije…

  8. Диктатура! Најгора држава на свету. Никада демократија. Ко год може, пешке из Србије.

  9. Šta će pre leteti iznad Srbije? Oni Makronovi Miraži od tri milijarde evra ili ovi leteći taksiji i automobili! Ili poglavica, na topovskom đuletu?

  10. Zaista treba svaki pametan čovek da ode iz Srbije, nema smisla ostajati. I kad dodje do situacije da počne bukvalno sve da propada, onda ćemo videti Gangule kako se snalaze…

  11. „Reč čoveka nije vetar koji dođe i ode. Ono što čovek kaže to tako i treba da bude. To nije čudo, nego poštenje“. E toga kod Vučića nema.

  12. Samo „stručnjak“ nije objasnio u čemu će delfini da plivaju, fekalijama iz Save i Dunava?
    Zašto toliko mrzi delfine?

  13. Vucic hrabro sledi Zoranovu viziju gradjanske, proevropske Srbije. Gej je okej, Evropa nema alternativu, ziveo Vucic!

  14. Gospode boze, ko ce to sve zapamtiti.koliko lazi i prevara,ali posto smo mi narod slabog pamcenja,proci ce.eh da nam je ostao djindjic,postali bi gospodska drzava . Ali nismo mi te srece

    1. U pravu ste, ali ne znam koliko je nedostatak srece (tako relativan pojam) presudio gubitku Zorana Djundjica – ili je, ipak, pitanje nase, porazavajuce, tradicije da ne prepoznajemo i ne cenimo nikoga i nista – dok imamo – ali, zato posle, kad je kasno – zalimo, najstrasnije….

  15. Sva Vuciceva obecanja (kao i 99% njegovih izjava) – od prvog – do danasnjeg dana, imaju jedan zajednicki imenitelj i konstantu – a, to je neistina.
    I sa tog aspekta, jesu besmislena, ALI, vrlo efikasno sluze svojoj osnovnoj i jedinoj svrsi – obmani, davanju nade neobavestenom i neobrazovanom narodu, koji ga odrzava na vlasti – uz jos neke, neophodne, „manevre“.
    A, mora se imati u vidu i ocigledna cinjenica, da je covek patoloski lazov – tako da besmisao – dobija smisao….