HAM 7865 copy
Šta čeka nišku Medijanu, jedinu opozicionu opštinu u Srbiji

Galsko selo u naprednjačkom carstvu

Izdanje 22
  1. 1997. године, кад је део опозиције у Београду (спо и још неке странке су биле удбине испоставе) упао у градске просторије, затекли су само столове и столице. Сву технику, чак и телефоне, су спс и приколице однели у републичке органе.
    Наравно, после је следио један од најодвратнијих (2012. године је број 1 година) периода у српској политици. Свађе и традиционалне српске поделе. Злобни вук, није могао да трпи Ђинђића. Не поновио се.
    Баш ме интересује шта је у општини Медијана затечено ?

  2. Đilas i Šolak pokušavaju da unište državu stvarajući oko sebe ljude tj.pristalice opozicione stranke koji će ih pratitu u njihovom cilju.

  3. Za tе dvе godinе mi moramo da razgovaramo, da vidimo šta jе to što možеmo da dobijеmo, šta jе to što nеćе da budе onako kako bismo volеli i tеk poslе ćеmo da donosimo odluku.

  4. Dajem rok do nove godine da struje iz Medijane počnu da kontaktiraju SNS da im pomogne jer su se posvađali. Pa kada je Koalicija Zajedno 1997. godine preuzela Beograd posle par nedelja su otkačili Đinđića i zakrvili su se do koske.

  5. Konstantno se polemiše o tome da na rukovodećim mestima treba da budu stručni ljudi, akademski obrazovani… Šta je sada problem?

  6. Normalni ljudi podrzavaju normalnog čoveka. Nema tu sta za zameriti svako ima svoj izbor, ove uvrede i ostalo to se moze prepisati samo bolesnim umovima,

  7. Opozicija je davno izgubila svako poverenje građana. Svima je jasno da opozicija nema podršku nikog sem male šačice ludi i nasilnih.

  8. Opozicija nije postigla ništa time što je pobedila u jednoj opštini. Ova vlast i dalje čvrsto drži konce u svim delovima zemlje.