Srbija protiv nasilja foto goran srdanov nova rs 2 copy
Dometi protesta od 2016. do danas

Vrzino kolo nade i razočaranja

Izdanje 22
  1. Vrzino kolo nasilnika i lazova.Na ulicama su najposreniji nasilnici i lazovikojima nije stalo do Srbije .Stalo im je da se dokopaju vlasti pa onda da pune svoje dzepove.

    1. Uskori neće biti call centra u kome možete da se krijete i kuckate ovakve gadosti. Srbija će se osloboditi sekte koja bi da je truje, da je pokrade, i uništi u korist tvog radikalskog firera i njegove bahate bande.

  2. 1. Сви протести су доживели фијаско.
    2. Сви протести су ишли на руку режиму и само су га јачали.
    3. Сви протести су левичарски.
    4. Сви протести су базирани на аутошовинистичкој агенди.

    1. Све што сте написали је тачно. И шта онда предлажете како да га срушимо?

      1. Naravno da moze da se promeni vlast , ali tako da opozocija bude Srpska i patriotska , a ne da je vode autosovinisti ,

  3. „Svetlana“ brzo po parizer!
    Ja ne odustajem!
    Znam da će se narod izboriti i sačuvati Srbiju!

  4. Vrzino kolo nade od 2016. godine ? Znači nadate se smeni Vučića, to je cilj i ovih protesta, to je bio cilj i prošle godine nakon tragedija, je l’ to insinuirate ?

    1. Какво „надање смени“?
      Или ће Вучић и сва његова кумпанија бити приведена правди са рукама везаним наопако или нема спаса Србији.

  5. Ovo je sve kao jedno vrzino kolo. Bili jedni protesti, pa nisu uspeli da dođu di vlasti nakpn njih. Sad idu novi protesti i ista želja.

  6. Pokušavaju na svaki loš mogući način da dođu do vlasti, ali nikako da privole narod na svoju stranu.

  7. Svoje interese oni štite, a ne interese Srbije. Navikli su nasiljem da ostvaruju svoje ciljeve i ne može se to promeniti.

  8. Ustaje slobodna Srbija koja neće dozvoliti naprednoj sekti i njenim botovima bez mozga da je potruju i unište. Dolazi velika promena i sekta je opasno uplašena.

  9. Hana, Jana, Ana, Aca…jel sami smislite ili imate već napisane šablone? Prozirni ste, džabe trud, zaista ne znam ko je toliko naivan da poveruje u te preglupe komentare…Btw baš sam imala priliku da prozborim koju sa jednom od vas, call centrić, definitivno morate poraditi na jačanju sinapsi, slabo kapiranje (najblaže rečeno).. Malo više ribe, čitanje, učenje.. pa onda možda možemo i da prodiskutujemo o ovoj temi!

  10. Molim redakciju da podeli sekciju za komentare u dva dela – postaje otuzno citati indoktrinirane konzumente sendvica