Radomir Lazovic foto Vesna Lalic Radar 42 copy
Radomir Lazović, kopredsednik ZLF i narodni poslanik

Beograd je spreman za promene

Izdanje 9
  1. Da li zaista ovaj večiti student Lazović misli da će građani Beograda baš njemo poveriti da vodi grad. Od toga nema ništa.

  2. Nemamo odgovor na pitanje u vezi potpisivanja dogovora sa ProGlasom.
    Preskočio je. Ja njemu ( njima) ništa ne verujem više, na žalost.

  3. vi koji mislite da drzavu vode lazovic cuta dobrica pavle aleksic i slicni ste stvarno u problemu zamisli lazovica u politickom dialogu sa makronom bajdenom solcom

  4. 1. Sve što ste imali 17. decembra – nemate više Lazoviću, pa ni kontrolore u onolikom broju.
    2. Većina ste samo po broju lidera. Realno, SSP ima više glasača nego ZLF, PSG i svi u toj koaliciji zajedno (osim DS) .. (Aleksić se još nije merio na izborima, a novo lice još niko nije ni video)
    3. Niste vi za vino, a niste ni za patrijarha .. Jeste li vi oni treći ..?

  5. Izigran je dogovor potpisan 09.marta, uz pokroviteljstvo ProGlasa.
    U koaliciji je neko glasao nakon potpisivanja sporazuma i odluke saopštio preko medija.
    Nije OK glasove minornih organizacija smatrati za većinu, jer mnogi Skupštinu ne bi videli bez Marinike i Ponoša, koji su izneli teret na svojim leđima.

  6. Opozicija zvana „grlom u jagode“. To su nasi zeleni crvendaci. Koji bi da vrate broza i njegove tekovine. Sapic i njegovi nalogodavci su barabe, ali ovi su smesni igraci. Bez zanata, iskustva, bilo kakvog znanja o zivotnoj sredini, ali zato brane broza, komunjarski generalstab, brdo betona na NB … Oni bi da zastite tekovine partizanskih bandita i raspale komunisticke jugoslavije. Bedna i lopovska vlast, ali i bedna i nesposobna opozicija.

    1. Svaki je obrazovaniji, pristojniji i kulturniji od Šapića.
      Inače radikali su poznati po obrazovanju i kulturi.

  7. Pošto nemate vlast, reč je vaša moć. Iza te reči ste stavili i neki potpis, Lazoviću?
    Odustajanjem od reči .. gubite i tu jedinu moć (eventualni dogovor sa „nekima“ iza scene se ne računa). Vaš glas koji poziva na izbore sutra, danas se slabije čuje nego juče, kao i poziv većini da se prikloni „većini“.
    Ne davite ProGlas, Lazoviću.

  8. E moj Bebo Lazović naslušalu smo se ovakvih gluposti, te gubi u drugom krugu od Heremuća, te ovo, te ono,…
    Ne kukajte više, cestu pod nogu i u kampanju.
    Nije tačno da nema medija!
    Prosečan građanin Srbije ne ispušta mobilni iz ruke, nego ste nezanimljivi, pričate priče koje niko ne želu da čuje, a i neubedljivi ste totalno.

  9. Podeljena opozicija je izgubila moć, a time i priliku da promeni vlast. Pošto će i sledeći izbori biti pokradeni, ispada da je Vučić uspeo da glasačima opozicije nametne pitanje: da li pristati na krađu, ili na krađu i poniženje zbog pristajanja na nepromenjene uslove?
    Neko bi morao da izmeni svoju odluku, ali ko je u pravu? Šta je ko od opozicije postigao svojim odlukama može se meriti do roka za povlačenje lista, a to je verovatno i poslednja prilika da se koliko-toliko povrati snaga udružene opozicije ..

    1. Da se nađu ljudi od reči sa ljudima od integriteta, bilo bi moguće zamisliti na delu čak i opoziciju objedinjenu od „tri polovine“ (koja uključuje i Manojlovića) pa „da bude šta biti ne može“ .. ali iz nekog razloga takva misija srpske opozicije moguća je koliko i želja udruženih misica univerzuma da bude „mir u svetu“ … Ispravno je, ali se ne ostvaruje.

  10. Previse su se zaleteli, i ovako osakacena lista opozicije nema nikakve sanse da pobedi u Beogradu, kao i u vecini gradova i mesta u Srbiji. Cak je vrlo moguce, da ce i „Kreni-promeni“ biti ispred njih u glavnom gradu, ali sve ce to biti nedovoljno za pobedu, posto ce dobar deo biraca opozicije ostati taj dan kod kuce ne zeleci da ucestvuje u ociglednoj saradi od izbora.

  11. Ako se iskreno deklarišu, pisci većine komentara su pristalice SSP.
    Iznenađujuće je što podržavaju Vučića, moguće i da su režimski botovi, nije im problem da se lažno deklarišu.

  12. Možda je i spreman, ali su i oni spremni da ukradu i izmuljaju do poslednje mesne zajednice, kafe kuvarice i baba sere.
    Izvinajavam se zbog političke nekorektnosti. Metafora je u pitanju.

  13. Raspisali se Oskarovi botovi, valjda im je šef dao inspiraciju, svojim „dostojanstvenim“ dočekom autokrate iz komunistićke Kine.
    Dovezao ljude sa radnih mesta širom Srbije, pa laže, da su se spontano okupili da pozdrave “ dragog gosta“.