Ljuba Simovic foto Vesna Lalic Radar 5 copy
Ljubomir Simović, akademik i književnik

Vučić vlada kao da se školovao u Pjongjangu

Izdanje 29
  1. Uvaženi akademik je sve rekao lepo ali je kalkulantski izbegao da kaže o našoj dvoličnosti-„prodaji za sitnu paru“,gde se za 2.000 rsd. kao socijalne pomoći,izdaje država i budućnost još nerodjene dece. Avaj!
    Odluka da se govori sa uvaženim pesnikom a ne nekom
    „Dačićevom pevačicom u diplomatiji ili kelnericom od zadnjeg napredovanja, u ruke koje grabe sve“ daje mi nadu, da „Radar polako gazi u vode mojih očekivanja!“

    1. Ne slažem se sa Vama, nema dokaza za tu tvrdnju, a i da ima ne može se govoriti o masovnoj pojavi, već o pojedinačnim slučajevima.P.S. I da je taj novac primljen,ne verujem da je i bilo glasanja.

  2. Ljubomir Simovic da li na nagovor drugih opozicionih stranaka ili prosto je sam odlucio sa iznosi grusne lazi, ali deluju jeftino!

  3. Naravno, i Srbija je S.Koreja, samo u S.Koreji nema opozicije, i nema nezavisnih medija, a svega toga kod nas itekako ima.

  4. Vucic je iscupao srbe iz kandzi Pristine.Da li Vucic ima ispravnu politiku na KiM, jasno pokazuju rezultati izbora na KiM.Kao i podrska naseg naroda sa KiM Vucicu.

    1. E moj Simo idi popij lekić i malčice prilegni da odmoriš, jer je ovo za tvoj mozak suviše komplikovana tema.

  5. Dok je ponos topio i prodavao vojne resurse.A narod terao od vojske,i tako Srbija bila glineni golub, vama je odgovaralo. Jaka Srbija vam nesto smeta !

    1. Seade, Emire i vama slični teška je ovo tema za vaše skraćene mozgove. Što bi reko Guta kada neko umre, on ne zna da je umro i svima je teško, pa tako je isto i kada si glup. Verujte da je bama mnogo teško!

  6. Necemo kao narod nikada dozvoliti da umesto Vucica dodju izdaice i prodane duse iz opozicije.Srbiji je potreban Vucic narednih 10 godina minimum.

  7. Ulaganje u vojsku je od vitalnog znacaja.Jaka vojska i obucenost naroda, da je drzavi sigurnost i stabilnost.Apsolutna podrska za vojni rok.

  8. Kakav je ovo Akademik koji prica protiv svoje drzave i svog naroda antisovinista mrzitelj Srba i srbije

  9. da li iko normalan moze da daje ovakve izjave. Vucic je kriv za sudbinu Srba u Hrvatskoj?? Da je rekao Milosevic pa da se i razgovara, ali Vucic??

  10. Ono sto je najzalosnije je da je ovaj covek clan SANU. Da ga cuje Dobrica Cosic verovatno bi izvrsio hara-kiri. Zato ako gospodinu nije jasna situacija u nasoj zemlji najbolje da se pogleda u ogledalo. Mozda ce nesto shvatiti.

  11. Za sve vas botove SNS , esmire, ane, magdalene koja li vec lazna imena imate, da li cete ikad jednog dana stati pred ogledalo i pogledati se i shvataiti koga ste podrzavali i zasto ste to radili. Necete svi moci sa Familijom da se sklonite u Kinu, kad ova zemlje bude devastirana i bankrotirana i vi cete piti zagadjenu vodu, disati smog, gkladovati bez penzija i plata, snrzavati se bez struje i grejanja. Da li to dopire do vasih nazovi mozgica ili zlezda stali vec imate ljudske sramote

    1. Naravno da neće stati pred ogledalo, naravno da neće shvatiti ništa. Kad se jednom sve promeni, gledaće kako da služe tom nekom jer su nesposobni za bilo šta drugo, zli, nemoralni i beslovesni.

  12. E, smešni botovii…odreaguju odmah, svi po komandi…al svi odjednom! Ybt, kako ste smešni🤣

  13. Zato vrhovni komandat uporno pokusava da sa sebe skine zvanje genocidnog. Za 12 godina vladavine pobio je preko 300.000 porodica koje su zbog njegove genocidne logike morali da pobegnu. Zato SrbijiNemaSpasa

  14. Botovi, da živite još milion godina ne biste Ljubomiru Simoviću bili ni do gležnjeva. Otimate novac iz usta bolesnih, siromašnih, iz usta dece i starih, da biste se politički prostituisali prokletim botovskim poslom od jutra do mraka. To je vaša slika.

  15. Ne mogu da čitam više komentare, jer su se BOTOVI AV uključili i kao da čitam komentare u Kuriru, Infirmeru, Blicu, Novostima….
    U ž a s koliko ima maloumnika kojima nije jasno koliko ovoj državi nije dobro i preti joj uništenje.