Dora Bakojani foto Savet Evrope 2
Srbija 2050. godine i moj izveštaj o Kosovu*

Svi su bili svesni mojih posebnih veza sa srpskim narodom

Izdanje 8
  1. Zašto mi je novost taj Albah 2028???
    I koliko još otad takvih novosti ima??
    Tužno: politika cveta- a ljudi-obični smrtnici- propadaju u mraku neznanja…
    A ovaj svet čine ti obični smrtnici- ili možda grešim???

    1. Nije, jer Vučić je svestan da mu to ne odgovara, njegove nepristojne optužbe su deo političkog marketinga, upućen šovinističkom delu njegovog glasačkog tela, koje je većinsko.
      A u kontaktima sa EU administracijom ponašati će se, kao da ništa nije bilo.

  2. Ako prihvatimo da Kosovo nije deo Srbije sto je realnost ,sve ostalo je zamajavanje vlasti da ostanu na tronu..onda reči Gdje Dore su reči prijatelja.

    1. To je isto kao kada bi za tebe „prijatelj“ bio notar koji je pripomogao da se legalizuje otimacina tvoje kuce i koji je olaksao prepis na ime lopova koji ti je zauzeo kucu.

      1. @uz ovakve prijatelje neprijatelji su nepotrebni:
        Pa niko vas nije bas terao da potpisete kapitulaciju 1999e. I onda rez. 1244. Ili vas je neko bas naterao na to? A sad kuknjava, ukrali nam deo kuce, a sami potpisali sve papire koji to omogucavaju.

          1. To, kao onaj komšija što zna sasvim sigurno gde je komšiji na žena i zašto mu crkla krava, ali, gde je njegova cela porodica i stado krava – teško da je ikad zanao..!? Razumem te, nije ti lako…

          2. Čovek ti govori istinu, a što živiš u laži, nije ti on kriv, nego onaj ko te je indoktrinirao tim lažima.

          3. Lepo ti je rekao covek kakvo je stanje. Evo da ponovimo, bio je rat u kojem mi nismo pobedili, pa smo to i potpisali. Je l’ stvarno mislis da je moguce nekim pregovorima povratiti ono sto je ratom izgubljeno? Da li moze Madjarska da ispregovara vracanje Vojvodine u okvir madjarskih granica?

        1. Teske su to frustracije i gomila ozbiljnih kompleksa u odnosu na Srbe i Srbiju kada se neki Slovenac, nicim uzazvan pretvara u veceg Albanca od Albanaca.

        2. Ono kada neko nema pojma ni o cemu a pravi se jako pametan. Idi Slovenac da jodlujes malo, to ti bolje ide.

          1. Prvosrbijancici se unervozili? I hoce da vredjaju kao? A kao da je taj primitivizam nama nesto znacio i kad ste probali pre 35 godina. Ali naravno niko od njih ne odgovara na komentar. To je vec pokazatelj tradicionalne potkapacitiranosti prvosrbijanaca, jer za argumente vec treba imati malko IQ-a. Vise im znaci pljuvanje od svega na svetu. Vise od toga da bi pocistili smece i blato oko svojih kuca, vise od toga sto ih zene preko 30 godina mole da se uradi fasada. Brlja je jedini zakon koji priznaju.

          2. @Slovenac

            Pokazao si prvoalbanijanac i koliki su ti „kapaciteti“ i dometi i IQ-u tim prizemnim i priglupim „komentarima“, najbolje bi ti bilo da prestanes da se blamiras – sebe radi.

          3. @Slovenac
            A koje ti „argumente“imas za diskusiju? Lupetas samo tako, vrtis tri iste, idiotske fraze i to ti je maksimum tvoje „inteligencije“. Iz tih tvojih „komentara“ tacno izbija da nisi ni srednju skolu zavrsio, da si nekav parohijski u pokusaju i onda bi ti da drzis predavanja o R1244 ili ko su i kakvi su Srbi? More…

          4. @Slovenac

            Vidi ti prvoalbanijanca iz Slovenije kako se sav usplahirao…. A da popijes neki lekic?

          5. Juuuu, pa prvosrbijancici se stvarno unervozili! Ali naravno, kao i ocekivano, jos uvek niko ne debatira o 1244, to bi bilo vec previse za, kao i vec receno, tradicionalno potkapacitiranu kastu believera u tradicionalne vrednosti. A i ako bi i razumeli, opet ne bi hteli. Jer oni prosto vole da zive u lazi i obmanjivanju. Samog sebe a i drugih. S njima niko iko nikad cist racun nije imao. A ni o osobnoj cistoci nikad nisu bas mnogo brinuli, ako smo vec kod cistoce.

          1. U toj rezoluciji piše, da status Kosova nije definitivno određen i da se referendumom može menjati, odnosno da je Sporazum iz Rambujea deo rezolucije 1244.

          2. Bravo Mirko, konacno da i to da neko jasno napise. Veoma prosto, potpisali ste kapitulaciju, niko vas nije terao na to. A 1244 kao posledica te iste kapitulacije vam ne garantuje apsolutno nista. Bukvalno vam Kosovo oduzima, ako malko bolje procitas.

        3. Jel’te? Ma šta kažeš? Ko nas je naterao? E jesi pametan, blago majci što te rodila tako pametnog.
          Samo nastavite da seirite nad našom nesrećom To vas čini srećnim. Uživajte. To je vaša zahvalnost za prolivenu krv naših predaka bez koje nikada ne biste bili ni narod ni država.

          1. Sumadinac, niko vas nije terao na to. Sami sto morali odluciti da li, ili da li ne, sto se potpisa tice. A ti, koji su vas sa ludackom politikom doveli do toga, da udjete u vojni konflikt sa najvecom vojnom organizacijaom sveta, su kod vas jos uvek cenjeni pojedinci drustva. I naravno, kao i uvek, iako sa ovom temom to nema nista, hvala Srbiji 1000x na pomoci pre 100 godina.

        4. Raspisao si se. Dobro je da te urođena tupavost nije sprečila u sticanju pismenosti. Nemanje kućnog vaspitanja je donekle i „zasluga“ roditelja. I na kraju ali ne i najnebitnije. Probaj da rešenje za svoje frustracije iz detinjstva nađeš kod pravog lekara. Taj što se bavi alternativnom medicinom pa ti je kao terapiju prepisao baljezganje po srpskim portalima je pogrešio.

        5. Bilo bi lepo da se sprovodi rezolucija 1244 onako kako je dogovorena i potpisana.Ali to je mrtvo slovo na papiru.Slovenija,kao NATO članica bi mogla da postavi pitanje poštovanja rezolucije i principjelnog stava prema obema stranama na Kosovu.Ali šta vas briga,vi samo glasate kako Nemci kažu.Srbi su vam i u Prvom i u drugom sv. ratu pomogli da očuvate nacionalni identitet i stvorite i očuvate svoju državu,a sada vi nama držite pridike. „Druže“ , pa nije baš sve na prodaju .

          1. Milane, pa provodi se kao sto je napisana i potpisana. Ajde procitaj je bolje za pocetak, jer pises gluposti.

      2. Kriva ti je Dora, a Vučić koji od 2012. Dao i što su tražili i što nisu on je OK, koji si ti bolid.

        1. @Vito
          A tebi D.Bakojani nije kriva jer je Vucic dao sve sta je mogao? Sta si tek ti onda?

      3. Nije ona prihvatila Ohridski, i potpisala Briselsi sporazum.
        Za to poređenje obrati se na adresu AV.

  3. Želim joj od sveg srca krizu sa turcima po pitanju kipra i grčke,pa da vidi kako je to kad teroriste,ubice,trgovce ljudskim organima okarakterišeš kao najveću demokratiju na svetu gde je sve bajno i sjajno!!!!!
    🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪

  4. Tragikomican pokusaj da se opravda. Jos pokusava da ubedi kako je ucinila uslugu Srbiji i Srbima time sto je dala preporuku da ta ilegalna albanska tvorevina na Kosovu dobije legimitet i status drzave. Nego, hoce li Bakojanijeva podrzati da i stanovnistvo severnog dela Kipra, isto Evropljani, „dodju pod demokratski kisobran Saveta Evrope“?

    1. Kako ilegalna tvorevina? Ko je potpisao kapitulaciju? Ko je potpisao UN rez. 1244? Sve se odradilo legalno, niko vas nije terao nista da potpisete.

      1. Da je sve tako „legalno“ i ‘potpisano“ kako ti slovenacki prvoalbanijancu pises onda bi ta albanska tvorevina odavno bila clanica UN- a i svih medjunarodnih organizacija i nikakvi razgovori, pregovori se ne bi vodili. Ta tvorevina na Kosovu spada u kategoriju Donjecka, severnog dela Kipra ili nekadasnjih SAO koje su Srbi formirali u Hrvatskoj

      2. Smesan si. Tata ti Albanac te otuda ta velika ljubav prema „drzavi kosova“? Sto ne visis onda na albanskim portalima, sa bracom?

        1. Prvosrbijanci, pa vi se uzrujali nesto? Izvinjavam se iskreno, ako sam vam poremetio dnevnu rutinu ispijanja Jelen piva ispred lokalne radnje, dok su vam kuce okruzene blatom i smecem. A sto se tice clanstva u UN-u, pa ne moze to tako lako, tamo poneko ima i pravo veta, ako ne znate? Sami ste potpisali 1244, niko vam nije kriv sto se ta rezolucija polako sprovela u realnost. A realnost je najveca nikad pronadjena i otkrivena misterija prvosrbijanaca, a sa time je odbijanje iste prirodni modus delovanja prvosrbijanskog (ne)mozga. Otpevajte Memento mori za Kosmet slobodno.

          1. Hvalis se nekom „pamecu“ a jedino sto si „smislio“ je „prvosrbijanci koji piju Jelen pivo“ i „oronule fasade“ i nekavo bezvezno tumacenje R1244? I to ponavljas u nekoliko „komentara“? Smesan si i patetican. U svakom slucaju imas vase slovenacke portale gde se okupljaju ovakvi kao ti pa tamo zabavljaj prisutne svojim primitivizmom i nebulozama, Nikoga ovde ne zanimaju tvoji stavovi o bilo cemu.

          2. Samo se ukopavas „Slovenac“ i svakim novim komentarom ispadas sve smesniji i pokazujes koliko si tupav, ogranicenog intelekta i primitivan. Treba i da promenis taj nick kojim se potpisujes, pomislice ljudi da su svi Slovenci ovakvi kao ti a to nije fer prema gomili dobrodusnih, pozitivnih, neiskompleksiranih i pametnih Slovenaca.

          3. @Slovenac

            Pre ce biti da si se ti uzrujao. Idi sada lickaj fasadu na svojoj kuci da se malo smiris.

        2. I kao i uvek, mentalno potkapacitirani i generalno polupismeni prvosrbijanci, ce uvek trabunjati nesto, bez da navedu ikakav argument za svoje pisanje. Jer to nije deo njihovog diskurza, oni „znaju istinu“ i to je njima dovoljno da istraju u svojoj samo-obmani i laganju. A da procitaju tu famoznu 1244, njene anekse i sve ostalo se pominje u njoj, to im realno ne pada na (ne)pamet.

        1. Dragi PRedrag, hvala za Trst i sve ostalo pre 100 godina. Ali u 1244 jasno pise, da ce se status Kosova tek resavati, a pise i decidno kad. Procitaj prvo, pa onda komentarisi. Kao sto rekoh, sami ste to potpisali, a 1244 jasno dopusta gubljenje teritorije.

          1. A kada si ti procitao R1244? Ti si neki strucnjak za medjunarodno pravo te tvoje tumacenje ima neku tezinu ili ipak neki srbofob koji leci komplekse po srpskim portalima? Sta imas od skole te si kvalifikovan da tumacis medjunarodno pravo? Srednju metalostrugarsku? Da li uostalom u toj R1244 pise da buduci status MORA da postuje teritorijalni integritet Srbije kao pravne naslednice SRJ? Da li u R1244 pise da status MORA da bude rezultat SPORAZUMA? Obe ove stvari su prekrsene jednostranim proglasenjem „nezavisnosti“. I ne samo to, nego se ne postuju ni Odluke Badinterove komisije a gde stoji da 6 republika imaju pravo na drzavnost i da medjurepublicke granice postaju medjudrzavne kao ni Zavrsni akt iz Helsinkija o nepovredivosti granica nastalih nakon II svetskog rata. Svo to krsenje podrzala je i licemerna Slovenija tako da ste vi zadnji koji ce nekome drzati predavanja o potpisanom i nepotpisanom. Kosovo nije tvoj problem, gledaj svoja posla, svojom kompleksaskom zluradoscu unizavas i sebe i Slovence generalno.

          2. @Slovenac

            Nije problem sto ne znas sta pise u R1244 niti to sto nemas kapaciteta da protumacis o cemu se radi u R1244, ono sto je tesko shvatljivo je zasto imas potrebu da to svoje neznanje i nekompetentnost podelis sa svima na ovom sajtu?

          3. Vas „dvoje“, ja sam za razliku od vas procitao to, i video sta tacno pise. Sve sa aneksima i sve sa dodacima. I ne moram nista tumaciti, jer je prilicno kratko i jasno sve. A sto se tice krsenja jednostranim proglasenjem nezavisnosti, i o tome se izjasnio sud. Ukopali ste se, kriv vam je naravno svako osim vas, sretan zivot u samoobmani i lazi i dalje. A slobodno i citirajte clan 1244 koji garantira “ da buduci status MORA da postuje teritorijalni integritet Srbije odnosno SRJ“. Jedva cekam da ga vidim.

  5. Kakve li su tek onda njene „posebne veze“ sa Albancima… Posto, na stranu licemerje i demagogija Bakonijeve, ovo sta je uradila nema nikakve veze niti je radjeno zbog unapredjenja ljudskih prava, a narocito ne zbog Srba na Kosovu i njihove mogucnosti da tuze one koji ih ugnjetavaju nego samo i iskljucivo kao jos jedan stepenik u zaokruzivanju „drzavnosti“ i legalizaciji bespravnog otimanja dela teritorije Srbije.

  6. Kurti, velikoalbanski populista je u zadnje vreme bio veoma cesto u Grckoj gde ga je ugoscavala, placala skupe hotele i zvala da ucestvuje na politickim forumima upravo grcka politicka elita u kojoj su Micotakisi i Papandreui veoma bitni. To znaci da ovo nije solo nastup Bakojanijeve nego zajednicka odluka. Zasto to rade i kakvu korist od toga imaju ili ce im se vratiti kao bumerang zbog Kipra, Trakije, albanskih pretenzija u Epiru ili turskih u vezi ostrva – vreme ce pokazati. Ono sta bi svakako Bakojanijeva ili njen brat ili Jorgos Papandreu trebali da rade je da prestanu da se pozivaju na neko prijateljstvo sa Srbima – izazivaju snaznu mucninu u stomaku.

  7. Zasto Bakojanijeva ne predlozi svojim sunarodnicima na Kipru da budu „vizionari“ i „pragmatični“ da se odupru “ nacionalizmu“ i da najzad priznaju i daju legimitet otcepljenom, severnom delu Kipra? Zasto je Grcka godinama blokirala Makedoniju i odblokirala tek kada su Makedonci pristali da drzavu preimenuju u Severnu Makedoniju? Secam se kada sam isao u Grcku da su grcki sluzbenici ponistavali pecate
    Makedonije.

  8. „ekstremnih glasova“? Svasta. D. Bakojani treba da ukapira da tako misli ogromna vecina Srba a sta o njoj i njenom izvestaju misli ekstremni deo bolje da ne cuje i ne sazna iako je i to zasluzila.

  9. Dora Bakojani je licemer i politikant, ali je u pravu sve za Vucica, on je nama napravio ovaj problem i od njega treba traziti odgovore, ne od D. Bakojani.

    1. I od Vucica i od D. Bakojani treba da se traze odgovori. Ne moze ono sta je radio i sta radi Vucic da amnestira ono sta je uradila D. Bakojani.

  10. Ovim licemernim tekstom D. Bakojani ce uspeti samo da stvori jos veci odijum prema sebi a ako ovako nastavi i prema Grckoj i nista vise od toga. Svoj zadatak je obavila, lepo je pripomogla legalizaciji albanske naci tvorevine na Kosovu i njenom drugaru Kurtiju, valjda ona zna zasto je to uradila, valjda je svesna i posledica koje grcki interesi mogu imati zbog ovog njenog poteza – ako je vec nije briga za stetu koju je nanela Srbims i Srbiji. Najbolje bi joj bilo da bude u tisini sto se tice ovoga sta je uradila, ne provocira vise i da u sirokom luku zaobilazi Srbiju.

  11. Ne treba gledati samo svoj licni interes vas narod drugacije misli a vama hvala na samostalnost jer niste sve uvideli na kosovu ni demokratiju ni postovanju ustava srbije a najmanje prava gradana.

  12. Bolje da nije ni ovo napisala… Nije sto se kockala i uzgubila nego sto sad pokusava da se vadi…

  13. Bakojani je jedna samostalna politicarka za ugošćavanje Kurtija i drugo ništa al nek je služi na čast.

  14. Госпођа Бакојани је све лепо објаснила…Само се негде затурило објашњење где је нестала Заједница Српских Општина , која је била ЊЕН услов за кандидатуру КиМ у Савет Европе …

  15. Ako je i bilo nekih veza Bakojanijeve sa Srbijom, vise ih nema niti ce ih biti. Svojim postupkom je sve pogazila. Neka se kloni Srbije.

  16. Нисмо имали покваренију власт,трагедија је тим већа, што најодговорнији у тој власти пре свега АВ. неће платити политичку цену.
    Дајем себи за право на то мишљење, јер сам рођена на КиМ и плаћам као и моји сународници, „цену“ Вучићеве „лавовске борбе“. С
    Туга, чемер, јад,…

  17. Pa dobro, evo, veoma mi je žao Jermena, ali Azerbejdžan je čekao 28 godina…i niko više ne pominje Jermene iz Nagorno-Karabaha/Arcaha…

  18. Потребно је да јој АВ напише барем једно љубавно писмо и захвали на њеној опседнутости Србијом и да се скрушено помоли Господу Богу за њихове прљаве савести и душе, Гр је као чланица nato убица учествовала у планирању уништења Југославије а сада и Србије.Али откривени су а то је крај манипулације

    1. Stvarno? Ja mislila , pripasce italijanima zbog mlečana ili zbog rimljana. Mozemo tako i 2000 g unazad i nikada se necemo dozvati pameti.

  19. Drečanje u javnosti o nepravdi i drvlje i kamenje na Bakojani služe samo za umirivanje svog stada. Koje i onako mirno pase i striže ušima nesvesno bilo čega.

  20. Mi trebamo pre svega da se ljutimo na sebe a ne na ovu gospodju.Dozvolili smo da nam Nejaki Uros alijans “Oskar“ privatizuje pregovore sa Kurtijima i Murtijima.Da pregovara sa njima na ravnoj nozi(kao Presednik)o granicama i uopste o statusu.Nisu nam Amerikanci nametnuli pregovore o statusu nego licno on.Na taj nacin je uveo konfuziju medju nasim saveznicima…..Gle vraga- ali ne i konfuziju medju neprijateljima.Mister Hil je presrecan sa njim i obrnuto.Da li to Nejaki Uros cini zbog neznanja da li zbog ucena,da li zbog svoje galopirajuce sizofrenije…..je nebitno.Pravi nepopravljivu stetu i kukumice na saveznike…….tesko nama.

  21. Jadno je los i neprijateljski potez proglasiti za prijateljski .Drugovi Grci , prepustite Kipar Turskoj , vartite ime Makedoniji , i jos mnogo toga …

  22. Lepo je to biti pragmatičan političar kada je upitanju deo teritorije druge zemlje.Zašto gospođa nije bila pragmatična kada je bila u pitanju Makedonija ? Zato što bi to ugrozilo interes njene zemlje i naroda.Njena priča se svodi na to da Srbija treba da se pomiri sa situacijom zarad mogućnosti da jednog dana možda uđe u EU.Da li bi zagovarala sličnu ideju kada je u pitanju Severni Kipar koji već pedeset godina postoji kao međunarodno nepriznata država pre svega zato što to Grčka ne dozvoljava?

  23. @ Slovenac : a zašto ti i dalje imaš žal za Gospodarski stolom u Koruškoj tj. Celovcu . Ako si uopšte Slovenac , preporučio BiH ti školsku lektiru moje generacije u Srbiji , P. Voranc , Prvi put s ocem na jutrenje . Dora Bakojani se izletela i nije za diplomatu . Moj stav . Nabila sebi na glavu mnogo putera .

    1. Predrag, da prvo razjasnimo esenciju, pricas o Vojvodskom prestolu? Ili o Knezjem kamenu? Knezji kamen je v Celovcu, a Vojvodski prestol v Gospi sveti. A sta bi skolska lektira imala direktno sa ovom temom ovde? G. Bakojani vam je dala besplatan i veoma dobronameran savet, nista vise. Ali posto nijedan takav niste nikad slusali, bice kako je i rekla. A vi cekajte dok skoro svi ne pobegnu iz Srbije. Ja imam u svojoj okolini mnogo Srba. 90% njih kaze, da ili ne idu vise dole uopste, ili da im je posla par dana vec muka biti dole. Zbog cega? Pa zbog konstantnog srbovanja, zbog konstante glume zrtve, zbog kompleksa vise vrednosti, itd…, naravno.

  24. Ako ćemo na pravdi Boga da vidimo ko je šta uradio od II svetskog rata pa do danas, onda većina njih bi zaglavila robiju ili bila linčovana od strane naroda. Verovatno da mi kao narod ne znamo šta se valja iza brda, jer narod i ne učestvuje u politici. On je samo podojen od strane političara, pa koje mleko pije, za tu se i suknju drži. Naši političari su dosta uskog shvatanja i pogleda, reaguju instiktivno, pa im onda svašta izleti. Samo mi nije jasno kako ne znaju da prepoznaju prijatelja od neprijatelja. Ipak je tu običan narod malo bolji od njih. A opet, sa druge strane, narod ne zna da prepozna prave političare od onih koji su na vlasti zbog koristi. Sve u svemu vrzino kolo koje igramo dugi niz godina.

  25. NEOLIBERALIZAM=NEOKOLONIJALIZAM I VAZALIZAM JE GARANT ULASKA U EVROPU. TREBA LI DA POSLUŠAMO
    ,,DOBRONAMERNU“ GRKINJU???

  26. @Sovenac: Previše vremena i energije rasipaš na nešto što ne bi trebalo preterano da te zanima. Kao što prosečnog Srbina ne dotiču zbivanja u Sloveniji, ni ti se ne bi trebao sa ovoliko žuči baviti zbivanjima u Srbiji. Ne znam šta je u pitanju, kompleksi neki možda, ali pođi od toga da ti niko nije tražio savete po ovom pitanju. Tvoje mišljenje o odnosima Srbije sa njenom pokrajinom ili drugim državama relevantno je onoliko koliko i moje mišljenje o spoljnoj politici Slovenije. Upristoji se i razmisli o ovome što ti napisah.

    1. „Prosecnih Srba“ je u SLO vec oko 100, ako ne 200 hiljada. A verovanto u SRB imaju i 2x toliko rodbine jos. Tako da nisam bas siguran, da ih ne zanima. Jer svakodnevno dolaze i novi. Ali to realno ni nema bilo kakve poante u korelaciji gde neko nesto pise. Zuc se dize vama, cini mi se, ja samo kazem svoje misljenje. A vi generalno u prihvatanju drugacijih i progresivnijih misljenja niste bili bas otvoreni nikad. Odnosno, prihvatite ih 10 godina kasnije. Ne polazim od toga da mi neko trazi savet ili bilo sta, sudis po sebi mozda? U javnom diskurzu je sasvim normalno i opce prihvatljivo, da se izrazis i bez tudjeg odobrenja. Ako nisi u Rusiji ili kod njihovih slobodarskih prijatelja, naravno. Tako da hvala na savetu, ipak cu sam da biram gde cu i kako cu. To isto pravo priznajem i tebi, naravno. Sad, ako si se nasao u nekom od mojih opisa, to je opet tvoj problem, ne moj, istina moze da boli, sta ces. Prosto, komunikaciju sa prvosrbijancima moras voditi na njihovom nivou, jer ionako ne razumeju bas mnogo.

      1. @Slovenac: „Prosecnih Srba“ je u SLO vec oko 100, ako ne 200 hiljada.“
        Kazaće vam se i zašto je to tako…

  27. Mnogi sugradjani i političari u grčkoj su osudili ovaj politički potez.Nisu bili jedinstveni ni u evropskom parlamentu.Možda ova osoba ima privatno posebne veze
    sa srbima,pogotovo na Kosovu,mada imam rezerve.Mislim da političarka Bakojani pledira na neku značajniju poziciju.

  28. U EU Srbija nikada nece uci bio tu Vucic ili bilo ko drugi davali su oni prethodni pre 2012 Milosevica heroje koji su branili Srbiju proglasili za zlocince dajte Mladica Dajte Karadzica u evo vas u EU i sta su dobili nekakva nevazna dva tri poglavlja i to ne zakljucena to im je uspeh izdaja drzave i sada se nesto hoce vrate na vlast a sto da ponovno pociste budzet rasprodaju sagradjeno kriminalci

    1. Polupismeni, sve si pobrkao. U procesu pristupanja EU Srbija ne „dobija poglavlja“ niti se ona salju „zakljucena ili nezakljucena“. Nego mora sama da ih ispuni i sprovede.

  29. Nazalost Srbija je svojom neutemeljenom politikom izgubila velike prijatelje. I to biske i dokazane. Srpski politicari koji su i devedesetih kao i sada, isti Ti su iskljucivo okrenuti protiv interesa gradjana Srbije. Gubitnici ostaju gubitnici, a gradjani glasaci neka svoje najmilije sto su otisli i tek ce odlaziti, preko SKAJP-a miluju i ljube. Tako je to u Srbiji i israce rako, jer uvek neko drugi kriv za svoje nesposobnosti. A najverovatnije je tu i licni interes

  30. Dama je rekla istinu,respekt za nju …
    Samo Sto Nije rekla da je Kosovo nezavisna drzava I nikada vise deo srbije.

  31. Sin joj se slika po Tirani i Prištini i bavi se ozbiljno biznisom, uključen u gasne aranžmane. To je javna tajna da je dobio posao na izgradnju gasovoda. Spona nje i albanskog lobija dolazi još iz vremena kada je bila MSP. Tada je zagovarala priznanje JPN KiM od strane Grčke. Novac ne poznaje nacionalnost.A ni moral. Da li su napadi u smislu vredjanja bili Ok mislim da nisu, ali ni njena igra nije Ok.