Teodora Pavlovska - Teya Dora
EVROVIZIJSKI GRAĐANSKI RAT

Tako nam belog orla

Izdanje 1
  1. Verovao sam da u Srbiji postoji glas razuma i da ce taj isti glas plasirati vesti koje nisu dostupne Na drzavnim medijima.
    Prevarih se.Vi ste govna,veca od Informera i ostalih.
    Ovde ne mislim Samo Na ovaj tekst Vec se Tice i ostalih drustvenih tema.
    Sport npr.
    Daleko vam lepa kuca

  2. Svi ti prvosrbijancici se kunu da je Evrovizija takmicenje satanista i pedera. Ali ipak bi da salju svoju neku tamo. Cak bi i protestvovali za Evroviziju? Zasto, ako je to leglo svega losega?

  3. ova izgleda k’o da je poplava izbacila, a ni ona mala nacionalistkinja nista bolja, nidje mozga.. tuzno je ko sve predstavlja ovu zemlju

  4. Koliko ste se samo prolupali u ovom clanku jer eto – kul je i tako super ,,evropski”. Skribomanija.

  5. Boze, kakva genijalnost treba da se poistoveti „gotovo i ponovo“ sa Kosovo, recimo mene pesma asocira na „kolo srece se okrece“ali i to nije prikladno i moze da se odnosi na MILOSRDNE ANDJELE,

  6. Glupo je izjednačavati Ramondu i nacionalistički kič. A to što autorka u tekstu implicitno pominje da je krivica Srba za Prvi svetski rat – besramno i jezivo.

  7. Crvenokosa komesarka je mogla prosto da kaze da ne voli Srbiju pa joj smeta sve sto ima veze sa srpskom kulturom i tradicijom, ali ipak je slatko videti ovaj lament drugosrbijanstine nad tvrdokornoscu srpskog identiteta. Na svu srecu, srpski pasosi se dobro kotiraju u svetu pa mozete da birate gde cete, srecan put i nemojte da pisete!

  8. Nije baš sve crno , mi smo takvi još od Nemanjića.
    To ke naš problem što kad medjusobno razgovaramo i imamo tazličito mišljenje ili stav po automatizmu smatramo da je taj drugi manke pametan (bez obzira na obrazovanje). Niko od nas neće sebi da prizna da nije baš tako kao što misli.
    I ljudi , nismo mi veći herokji od drugih, zato što ke nas mnogo izginulo po ratovima.
    Slušajmo jedni druge pa onda donosimo odluke.
    Od 1988 do danas svi na vlasti i opoziciji imaju isti cilj a ne sličnu budućnost naroda.
    Kako da se obogate.
    Srecno nam bilo ali to ce biti tesko dok ovih 256+ vlada + opstinske vlasti imaji cilj: Kako da se dokopaju para i moći.
    Ja sam već mator ali vi mladi morate nekad da sklonite ovu bratiu koja se kao svadja.
    Pozzz