1717860639423
(Ne)ozbiljnost Svesrpskog sabora

Merenje jalove moći

Izdanje 14
  1. Stvarno mi nije jasno zašto opoziciji smeta Svesrpski sabor održan u Beogradu. Ovim pokazuju da sve što je dobro za Srbe oni su protiv.

    1. Ma , ne smeta , ni govora !!!!
      Samo se setih , gde je Vučić srbovao , tamo nema više Srba !!
      A, i Kosovo izgubi ,posle njegovih „“pametnih “ pregovora .
      A, Dodik reče onomad, da je u Srebrenici bio genocid.
      Kako to sebi objašnjavate ?? Objasni to sebi ,ne nama .

    1. Zato sto je bila praznik gluposti i populizma karakterističnog za autokratska drustva. Mnogo ljudi u Srbiji više ne želi autokratiju seseljevog učenika vučića.

    1. Toliko se prašine diglo da više ne možemo da dišemo, sto od prašine sto od radikalskog smrada sa ove napredne marketing predstave.

  2. predsednik vucic je pokazao koliko je mocno srpsko zajednistvo a t sto vambode oci hulje opozicionarske srpski sabor to je znak koliko radite protiv sopstvene zemlje

    1. Naprotiv, hulja vučić i njegove alave sluge rade sve kako bi Srbiju napravili sto većim robom. Zaigrali ste se botovi, i vi i vaše gazde.

  3. Vučić je jedini koji otvoreno stoji protiv Rezolucije o genocidu u Srebrenici i brani srpske interese na međunarodnoj sceni. Nije on samo skoknuo do Njujorka, rekao svoje i to je to. Nego ide redom i rešava probleme.

    1. Vučić ide redom i uništava slobodu u Srbiji, razbacuje se narodnim parama na prodavnice u New York-u i na call centre u kojima sede botovi kao ti.

    1. Radikalski sabor je balvan u oku slobodne Srbije. Jeftina predstava koja je morala ponovo da autobusima dovlaci naprednu sektu, da se popune praznine.

  4. Svako ko pljuje po Svesrpskom saboru pljuje po svom narodu i pokazuje nedostatak poštovanja prema svojoj kulturi i tradiciji. Treba da ih je sramota jer ne razumeju značaj zajedništva i ponosa na sopstvene korene!

    1. Vučić i njegova kamarila godinama pljuje po Srbiji bote. Nema nikakvog zajedništva sa seseljevim nosačem gajbica. Nema zajedništva sa vama botovima napredne sekte. Samo buduce krivicne prijave.

    1. Ne smeš ni sa normalnim imenom da se potpišeš … toliko si ubedjen da se u Srebrenici “ništa nije desilo”. Vidiš zato smo tu gde smo jer takve kao ti uci seseljeva desna ruka, alavi radikal vučić.

    1. Srpsli sabor smeta nesrbima u svojoj državi Srbiji, kao i Srbima koji normalno žive širom globusa.

  5. Sto vise srbovanja Srbi sve siromasniji a Srbija sve slabija .
    Ovo su predstave za naivne .
    Ne treba Sabor , vec:
    -vracanje Srbije na KiM
    -Vraacanje nadleznosti Srpskoj prema Dejtnonu.
    -povecati standard gradjanima i Srbije i Srpske
    -priblizavati Srbiju i Crnu Goru .
    -povecati , pravdu , bezbednost i dostupnost zdravstvu itd .
    Realizacijom predhodnih navoda , posticicemo velike ciljeve na canju i srpstva i Srbije .

  6. Da krenemo od baze(pocetka),Svesrpski sabor koji je van Vidovdana nije nikakav sabor vec neki teferidz,na kome kriminalna klika na vlasti ima priliku da senluci uz polusmrdljivo kamilje pecece,koje su im ispljuvali Huti dok je transportovano kroz Suecki kanal.Ovde,vrhovni Mufljuz Srbije(Oskar)manipulise sa Dodikom.U smislu-vidite,mozda sam izgubio(predao)Kosmet,no sadimam vise.Imam Republiku Srpsku?!Republiku Srspsku koju je odavno izborila srpska vojska na celu sa Generalom Mladicem.Ispade da je Oskar ponovo oslobadja.Dok ima skrivene namere da sakrije svoju izdaju.Ne zaboravimo,da izdaja zbog neznanja ili ucene isto se vata.Saberi i oduzmi-Stid me je sto sam Srbin…….aferim.

  7. Jalovi događaji , kao i nedavni bezvezni skup , služe za merenje jalove moći i već sutradan ne znače apsolutno ništa , kao ni sva ona obraćanja veštački stvorenog kulta ličnosti . Ne znam stvarno ko se i zašto , od običnih građana Srbije , lepi na to .

  8. Колико мрзите ,све вам смета Српско…
    Колоко вас има показаште на изборима ,невладне и ови за вечере јесте плаћени страним нивцима али …

    Мали вас је ,Српски свет је створен ,границе се знају.

    Састанци Путина и Сија су нова Јалта…
    Запад је на кољенима.

    Невладинићи сјетите се како су они што вас плаћају некако набрзину напустили Авганистан.

    Стрпљење и мудрост и полако ми пловимо ка Бриксу као што Путин ствара ЦАРСКУ РУСИЈУ.

    Од јама пуних костију мучки убијених Срба од Пага па многобројних све ће бити Српски свет.

    Орбан у кабинету држи неке карте…

    Уживајт невладинићи у свом послу и нек и вама и нама нормалним драги Бог подари здравља и среће по заслугама

    1. Pa ti što brzo napustiše Avganistan su i osmislili aktuelnu vlast u Srbiji , aktuelni veštački i bez neke istinske zasluge kult ličnoti , znajući da se takvi kao ti lepe na to . Danas režim u Srbiji nema većeg sponzora i zaštitnika od tih pobegulja iz Avganistana . Ti to ne shvataš i ne vidiš , jer si deo mase kojoj treba vođa i to kultni . Što bi Gorčin Stojanović rekao za Tita Plastični Isus , tj. surogat mesije . Samo što je ovaj naš današnji surogatov surogat .