Screenshot 2024 03 26 at 13 39 24 Aleksandar Vucic @buducnostsrbijeav • Instagram photos and videos
Pozadina Svesrpskog vaskršnjeg sabora

Svi Vučićevi Srbi

Izdanje 3
  1. Pa ovo je maestralno napisano.Više od veka tumaramo u političkom bespuću pokušavajući da stvorimo državu i evo, tim stranputicama se pilako vidi kraj.Državu nemamo, a naroda sve manje i manje, beže na truli zapad od ovog blagostanja.A naši političari prave manifestacije, proglase, vašare srpskog sveta.Kako smo dozvolili da nam gomila takvog šljama bude na vlasti i dovede do propasti?

  2. Procitao sam članak diagonalno, sa AV nikakav sabor ne valja, ali mimo njega trebalo bi da nas na Kosovo ode 2 miliona u jednom danu, mirno, sa rukama u džepovima da se prosetamao i islikamo, obidjemo i pošaljemo jasan signal dalje….

    1. Dok je Amerika ziva nista od toga a kad umre a skoro ce odosmo mi na Kosovo a Shiptari u Drac.

      1. Gockice mukice, kako izgleda ziveti 35 godina u iscekivanju propasti tog zlog Zapada i Amerike? A Zapad nikako da propadne, e je jaci nego ikad. Ako nije previse licno, smem li da te pitam, koliko razreda osnovne si polozio? Jer vidim, da ja pisem srpski jedno 15x pravilnije i bolje od tebe, a ucio sam ga 1 (jednu) godinu u 5. razredu OS. I ne, ne koristim google asistenciju. A ti bi mogao, jedino je problem sto verovatno nijedan drugi jezik ne znas? Da bi koristio taj prevodilac uopste.

        1. По чему ти се чини да си писменији од Гоцка; мени не изгледа тако?! А то што сматраш да добро знаш Српски језик – па вероватно се не скидаш са Српских портала, па си тако усавршио Српски! И да, у праву је Гоцко, „запад“ заиста стоји материјално јако лоше и ја се такође надам да нећемо дуго чекати на пропаст те скаламерије!

          1. Prisvojni pridevi koji se završavaju na – ski, – čki i – ški se pišu malim slovom po srpskom pravopisu. Tako se piše „srpski jezik, a ne – Srpski jezik.
            Toliko o tvojoj pismenosti.

  3. Podela odgovornosti. To je pozadina ujedinjavanja, saborovanja, vasarenja. Da se podeli odgovornost za povlacenje drzave Srbije iz njene juzne pokrajine KiM. Pa da se nastavi dalje istim putem, zajednickim snagama do „konacne pobede“. A onda zadnji neka ugasi svetlo.

    1. Nema zadnji ovaj ce da nas dovede do vaskrsenja Srpstva a to sto se Sorosu ne svidjaju Dodik Vucic Orban Putin ne mozemo nista.

    1. E Daco, prijatan ti sendvič.A kad pojedeš, udji na sajt Republičkog zavoda za statistiku i pogledaj koliko je svake godine manje stanovnika u Srbiji, ne računajući one koji su pobegli, a nisu se odjavili.Tako, matematički možemo da sračunamo kada ćemo kao narod nestati.Toliko o večnoj Srbiji.

      1. Botino jedna 8 komentara imas. Koliko puta si ih pisala dzabalebarosu jedan iz neke kancelarije mz ili opstine? Jel toliko slatka para iz budzeta da uporno pises bljuvotine?

      2. Matematicki udji u statistiku i vidi koliko je rudno bogatsvo Kosova i bice ti jasno zasto smo genocidan narod.

  4. Mogu zlobnici da pokušavaju na sve načine da nam otmu deo naše teritorije, ali to im neće uspeti.

  5. Ako Federacija nastavi da RS oduzima nadležnosti koje su joj zagarantovane Dejtonskim sporazumom, onda nije daleko da RS proglasi svoju nezavisnost.

  6. Krivci postoje zašto se raspala Jugoslavija a to su Amerikanci, i sad pokušavaju da naruse mir izmedju Srbije i Republike Srpske.

    1. Ne znam koje aspirine koristis, ali bi volio da ih probam. Daco, nisi OK nikako. Spusti malo tu rakiju. Rat je poceo od Milosevica i niko mu se nije suprostavio (na istocnoj strani Drine) nego goloruk narod u Hrvatskoj i BIH. Na Kosovu je pravio pravi „vasar“ i ubijaotjerao sve ne-srbe.

      Sve ostalo je posljedica tog pokreta. Otvori oci, prihvati krivicu, i spremi kofer za Njemacku da cistis klozete ko i svi (mi) ostali.

    2. Ne brini Amerika umire. Cim su ih Rusi isterali iz Nepala gde im je bio glavni izvor snabdevanja uranijumom isterivanje sa Kosova ce biti laganica.

  7. Ne znam zasto se dize bespotrebna tenzija, kada svaka drzava ima pravo da proslavi svoj dan drzavnosti mirno i nevredjajuci bilo koga.

    1. Koja država,koju državnost slavi? Izgleda je važno biti ekstremni Srbin? Šta sa ostalima?
      Veoma me raduje što vidim da Radar čitaju i desničari,valjda će nešto naučiti.

  8. „Kardaš, joldaš,pa hvataj zvezde u tepsiju“(kao nekad dahije). U ovoj opštoj KALAKURNCI šta će biti sa nama,običnim svetom? (Naša deca nisu prošla ni elementarnu vojnu obuku)

  9. „Kardaš, joldaš, hvataj zvezde u tepsiju “ kao nekad dahije da saznamo konačni odgovor. Kako će se razrešiti ova KALAKURNICA i kakve će posledice ostaviti

  10. Nitko srbima veceg zla nije nanio kao milosevic a nastavili zlo da nanose njegovi pioniri. Ubise djindjica cim su vidjeli da bi moglo blagostanje da zavlada da se kriminal iskoreni ubise čovjeka ni kriva ni duzna.

  11. Azerbejdžanska „intervencija” u Nagorno Karabahu i izraelski „genocid” u Gazi su znak da dalje čitanje izlišno.

  12. Osnovni problem vas levicara, i druge Srbije je nerazumjevanje Republike Srpske, mozete da lajete, ne mozete nista. Ubediti nas da smo zlocinci malo je teze, vaspitanje se iz kuce nosi a mi smo se vaspitavali 500 godina, i vaspitani smo po prilicno , Gavrilo Princip u svakom je od nas.

  13. Da li ste svesni kolika ste đubrad i izrodi i šta vam želi narod u Srbiji koji svoju zemlju voli iznad svega!

  14. Због оваквих текстова,говора,могу само да гласам Вучића.

  15. Da,trebalo bi da se ispostuju pravila gramatike,ali….
    Ovo nije pismeni zadatak i svaki nas komentar nema nameru da se kandiduje za pricu ili nedaj boze za NIN-ovu nagradu,vec da upozori na opasnost koja kuca na vratima nase otadzbine….
    Komentar,koji „pise opanak ili cipela,gunj ili fakirsko odelo“ manje je vazan,gledano sa gramaticke strane,vec sta se njim hoce reci…..
    Bilo bi posteno da se slozimo u jednom;da svi mi,zbog zurbe i 100.drugih razloga cinimo greske,pa neka „se nase slabosti zavole i potecu brigom u okean suza prema jedinoj otadzbini koju zovemo majkom“….
    Naravno,naravno,ako neko nije od nas „prodao dusu djavolu i primio se posla-prodaja duse i postao deo od one armije botova u broju od 12.000 prodatih i jadnih!“
    Svejedno,“drzava grca u enormnim dugovima,politika je zaorala u brazdu izdaje a vodje nam postase,otudjeni deo naroda i sreca onih koji nam odavno ne misle dobro!“…