vuk jeremicfoto filip kraincanic nova rs
Saradnja ljutih protivnika

Vuk i Vučić, predsednika dva

Izdanje 6
  1. Ne radi se o Vucicu i Jeremicu. Radi se o Srbiji. Da je srece da svaki Srbin ucini nesto za ovu zemlju.

  2. Jeremić je odlučio da u voj teškoj situaciji pomogne Srbija i ne treba špekulisati da će se on priključiti SNS. Do toga sigurno neće doći.

    1. Ne brini se, sve i svako kod sefa vucica ima cenu. SNS je napravljen tako da svako ima cenu. Cena varira, naravno, od onih sto jedu samo parizer do Jeremica.

  3. To je zakljucivanje na osnovu analogije(Vuk i Vucic).Isto kao ona narodna-Koga je zmija ujela on se boji i gustera.Naime,pogresno je misliti da se Vuk prisljamcio Vucicu.Pre ce biti da se priblizio srpskom narodu.Nije Vucic Srbija vec njen krpelj.Jeremic pokusava da izvadi vruc krompir iz vatre.To jest da preokrene nameru belosvetskih mocnika da proguraju ovu nakaradnu ,politicki,rezoluciju o “Srebrenici“.On pokusava da pomogne svima nama.Jer ima neke vezice tamo.Danas se sve svodi na lobiranje.Sta ako njegova misija uspe?Oduvace Vucica sa vlasti kao prozirnog maslacka.Zivi bili pa videli.

  4. Nismo ni mislili da onaj kome se pocnu otvarati oci bude na meti ismejavanja ali to se od novina i ocekuje.

    1. Pa to su i mislili , po babi sa majčine strane.
      Tj. „braća po babine linije „- kao iz serije Selo gori a baba se češlja!
      Koji ste vi humor!

    1. Ne, nego ste vi ograniceni k’o motke. Ne bi vam u zivotu palo na pamet da covek prosto ima „veze“ tamo, jer je nekada bio predsedavajuci, i da zeli da pokusa da pomogne svom narodu? Ne, odma’ mu se servira parizer.

      Nije uvek sve crno-belo.

    1. Eto ubedi me sa ovim sjajnim komentarom. Svi oni “rade” za Srbiju dok mi kopamo po kontejnerima.

  5. Pročitavši tekst i komentare, samo sam potvrdio svoje ubeđenje da nama, kao narodu, nema pomoći.

  6. Ovde se tendenciozno brkaju stvari. Ok je ako neko zeli da svojim autoritetlom i kontaktima pomogne drzavi i narodu, ali je veliki problem ako se neko stavlja u sluzbu vlasti jednog coveka koji je zloupotrebio i uzurpirao sve institucije, urusio temelje drzave i ponizio narod kradjom izbora. Ove stvari bi trebalo da razlikuje Vuk, sto se ocekuje od nekoga ko se poziva na ekspertizu i najkvalitetnije obrazovanje. Po meni ovde je dublji problem, a vreme ce pokazati o cemu se tacno radi.

  7. Slican Milici Zavetnici, samo vispreniji i skolovaniji. Glume opoziciju a priklanjaju se vlasti kao velike patriote, a AV-u je potrebno osvezenjenje sns kadrova.

  8. Botovi Ane Lalić i njenog poimanja Republike Srpske (i građana iste) se ubiše napadajući ga. Sve je jasno!

  9. može biti da Vuk misli da će nešto uraditi po pitanju Kosova, ali ako je tako to samo pokazuje njegovu političku naivnost. Ne samo da je lobiranje u svetu za Kosovo izuzetno jako, nego i onaj koji ga šaje u tu misliju radi (iza leđa srpskom narodu) za nezavisno Kosovo.

  10. Postovana redakcijo Radara, novog nezavisnog, objektivnog, profesionalnog nedeljnika, da li je realno da pustate ovu hordu sns komentar botova koja nam je u protekloj deceniji ogadila SVE medije u Srbiji?! Pokazite sopstveno dostojanstvo i ukazite postovanje prema citaocima i odstranite te hulje i njihove tupave, odvratne somnabulije ispod vasih tekstova.

    1. Pa ti botovi su naše komsije, jednoumlje ne donosi napredak u mišljenju. Čak i kada se iznosi tendenciozno i maliciozno treba da bude za primer osude, ali prethodno se mora čuti i osvestiti.

  11. Samo da preciziramo.
    Otac Misko Jeremic je morao da ode iz zemlje jer je kao komerc. direktor Jugopetrola ‘zaboravio’ da SPS ekipi plati njihov deo nakon uvoza vise tankera nafte iz Iraka.Skolovanje na Harvardu i Kembridzu je debelo placao tata

  12. Ako pratite rad Jeremica, ko je i sta je u svetu medjunarodne politike, znali bi ste koliko je trazen, priznat i pozivan od strane ostalih drzavnika, svetskih univerziteta itd. Ovo je pomoc za ugled Srbije! Dacic pevanjem to nije sposoban da uradi a Vuku svaka cast!

  13. Nema tog Kembridza i Oksforda koji moze pobediti gene partizansko-komunisticke. Sto bi rekla Mica Trofrtaljka „vidi cune, prava partizanska“.

  14. Taj mali Pozderc, nikada mi se nije dopada. Ali da će biti toliko djubre, e to nisam mogla da verujem. Da čovek može da, se pokaki sam na sebe, on je pokazao, kako se to radi.

  15. Tipičan izdanak komunističke familije. Zato tako i prolazimo i zato je Srbija medju poslednjim zemljama u Evropi u svim segmentima jer jedino u njoj deca bivše komunističke elite i dalje vladaju.

  16. haaha…cirkus….dotični gosodin koji sve duguje tadiću će proći kao i čeda nar*oman…na sledećeim izborima na svojoj izbornoj jedinici dva glasa:) pa-pa…

  17. Svaka cast Vuku Jeremicu, sto je u ovom trenutku prihvatio da lobira za interese Srbije. Da li je on preletac, pitam se a ko nije iz opozicije. On je mlad covek, obrazovan i pametan. A najveca osobina mu je da je patriota, sto vecina iz opozicije nije

  18. Bože,blago niiščijima duhom njihovo je carstvo nebesko.
    A patriotizam nije radikalsko blebetanje i sakupljanje otpadaka drugih stranaka,već promišljeno vođenje svoje zemlje kako ne bi upala u ratni vihor,a u koji ih je uvukao Milošević uz svestranu podršku Šešelja,Vučića i Nikolića.
    Sada je kasno za ispravljanje grbog koje su oni porodili.
    Ni Isus im ne može pomoći a kamoli fizičar sa Harvarda.
    Osvestite se potomci šešeljeviskog semena zla koji je bolesnik posejao po Srbiji a vi ga sledite kao Domanovićevog slepog vođu.
    Ako ta politika ne prestane nestaće Srbije.I vi to zovete „patriotizam“.

  19. će da pobedi, kad iz svojih redova bude
    bukvalno NAGLAVAČKE IZBACILA usađene Trojance i to da objave pred izbornu tišinu!