1703065627 mi glas iz naroda 10122023 0035 scaled 1
Neželjeni gost na protestu u Loznici, Branimir Nestorović

Čovek koji je menjao dresove

Izdanje 18
  1. Несторовић је већ ушао у легенду. Да није ништа друго а оно кад самом својом појавом насикира домаће издајнике, западне подгузне муве, и мегафоне запдних окупатора Србије – то је довољно. Изешће се домаћи издајници к’и месец

    1. Dragane aj ti samnom u Perm ili Omsk da vidi slobodu i ljubav prema Srbima za koje i neznanju a oni koji su culi misle da su glupi prljavi nevaspitani neradnici i da slušaju glupu turbo folk muziku a ovi u evropskom delu Moskva u prevodu na mongolski avarski kaljuga mocvara i Petrovgrad da smo polu svet nepismeni i neobrazovani i jos plus kao ovi u azijskom delu rusije udji u neki njihov kafic i restoran a ima ih puno u bgd ima da te gledaju kao domorodaca nece ni ruski da prijaju a kamoli srpski smatraju nas za polu svet i primitivci ljubitelju istoka

      1. Na osovu pravopisa iz tvog komentara – nije ni čudo što nas smatraju nepismenim polusvetom.

  2. Hahaahahaaa , istocna podguzna muvo, kad bi Nestorovic
    znao kako mu stoji ova sajkaca i da izgleda glup ko Q…
    Zasto bi se mi „domaci izdajnici,strani placenici“ itd sekirali
    zbog toga sto neko od sebe pravi klovna ,pa bio to i Nestorovic. Utripovao se covek da je Marsovac,vanzemaljac, Zmaj-vitez, pod stare dane otkrio
    Internet i Ezoteriju pa se malo pogubio u vremenu i
    prostoru . Nestorovicu nesrecko, manje alkohola,manje…
    nos ti je vec crven, ko babura ! Hahahaaaaa

    1. Smešno?
      Pa baš i nije, više je zabrinjavajuće. Kada mi je svojevremeno jedan ugledan diplomata rekao da će Nestorović da prosto “uzleti“ ja se doduše nisam infantilno smejao i onako priprosto kreveljio ali …priznajem da mi je izmamio kiseo osmeh.
      Šta će biti sa njim?
      Pa, verovatno će zauzeti jedno stabilno mesto, dovoljno jako da može kao neki jezičak na vagi traži neke usluge od Prvorođenog.

  3. Bilo kako bilo oko Nestorovića, on dokazuje osnovnu veoma pogubnu užasnu osobinu srbijanskih političara.
    Prevrtljivost, slab politički pa čak i ljudski karakter.
    Karakter im je takav da je jedini interes lična satisfakcija, odsustvo smisla za dugoročnu nacionalnu strategiju.
    Druga loša osobina pomenutih je podkupljivost i to za male pare.
    U Srbiji se munjevito stvara naova politička i ekonomska buržoazija čiji je karakter sebičnost, bezdušnost i sirovi materijalizam.

  4. Šta je svrha ovog članka ?!
    ..što bi rekao Dado Topić..“ Za koji život treba da se rodim..“

  5. Није далеко од истине да „позиција“ и „опозиција“ раде само у своју корист, јер су данас у коалициоји најгори припадници „црвено-црне-жуте“ коалиције. Заједничким снагама успели су да маргинализују СПО и Вука Драшковића, једине вредне актере политичке борбе у Србији 90-их година. Сумња се да је можда постојао и заједнички рад појединаца на физичкој ликвидацији Драшковића. После тога, сваки покушај да се неко издвоји, сатиран је преко медија, или тврдњама опозиције да ради за Вучића. Слично је и са Несторовићем. Пошто он нема никакву мрљу у животу, и стручном раду, већ само изузетне позитивне примере, од избора трају напади опозиције, уз, прикривену, али све очигледнију сарадњу власти. Несторовић нема енергију и харизму једног Вука Драшковића, а његов покрет још мању снагу него СПО, али ипак он смета. Да у креирању власти у Србији учествује иностранство, то је одавно познато, али да су намерно радили на одбијању укључивања Србије у Европу, то тек треба да се истражи. Свесно су 2000. године одбацили јединог политичара који је вредео, и јединог политичара који је био за евро-атланске интеграције, значи савезника Европе и САД, и поставили политичара, који је био суштинска супротност. Данас је свима јасно да је садашња власт такође продукт политичких игара Запада, а с обзиром на резултате те власти, можемо само да страхујемо за будућност.

    1. Da rade samo za sebe bilo bi dobro ali Vučić i dr i cela opozicija rade kao agenti Nato pakta.Vučić se upljuje patriotskim pričama a kad ode van Srbije i na međunarodnim sastancima oblači rukavice Nato pakta.

  6. Много речи мало истине у овом тексту.Вама је главни проблем професор Несторовић који не жели да подржи прозападну власт као ни прозападну опозицију који воде исту политику уништавања Србије.Једноставно не желите. Да прихватите да постоји трећи пут који је једини излаз српском народу Пропагирање отрцаних неистина и понављање глупих коментара о професору и снази народа неће смањити популарност СНАГЕ НАРОДА, напротив они јачају.Мораћете много више да се потрудите.

    1. To da on kao neće ni sa kim, a u isto vreme trese Kremlj – narative iz rukava, je besmisleno. I ujedno odraz sopstvene nesposobnosti da radi na nečemu u timu sa drugima. Što je uvek u prednosti.

    2. To da on kao neće ni sa kim, a u isto vreme trese Kremlj – narative iz rukava, je besmisleno. I ujedno odraz sopstvene nesposobnosti da radi na nečemu u timu sa drugima. Što je uvek u prednosti.

    3. Jos kad im se pridruze raznorazni vanzemaljci,zmajevi,Marsovci,Reptili,Reptiloidi itd.itd tek ce da ojacaju . hahaha

      1. Niko verovatno nije ovde za njega ali…..sa tolikom nevaspitanjem i primitivizmom kojim pišete….bukvalno ovaj portal srozavate na nivo informera i ostalih nadasve primitivnih sajtova.
        Uopstalom vrlo je verovatno da ste u vašem primitivnom maniru da se izrazim – jedna borina suprotne strane
        E, da, kako ono umete da pišete:
        Prijatan Vam sendvič-
        Užas

  7. Изгледа да је највећи проблем профе што није хтео да узме паре него их враћа у буџет.Каква дрскост,какво невероватно понашање!!;!

    1. Najveci njegov problem je pored alkohola sto se njim upravlja daljinskim upravljacem marke „UDB-FSB“

  8. Nestorović nije „novo“ lice u našoj politici.Prvo je bio u SPS,zatim SPO,nakon 5.oktobra čak i DS pa onda Dveri i Red Zmaja i na kraju Mi.
    Priličan broj političkih opcija za tako skromnog čoveka,njegov doprinos u svim tim opcijama je minoran,osim ako tu ne računamo ličnu korist.Jeste iznenađenje je izbora u decembru,ali je bio podržan logistikom režima i poslužio je,ili je to oduvek i bio kao transmisija nezadoviljstva u jednu pasivnu formu,kojoj je jedina strategija čekanje,u slučaju Beograda ta formula da se ne podrži ni jedna opcija odgovarala je režimu i može se reći da je jedinstven primer da „opoziciona“ stranka ima takvu averziju da promeni vlast,po toj logici SNS će da vlada dok doktor ne sakupi 50%.Njegov odnos prema žutima kako ih on zove,je vrlo interesantan od 2012. vlast je u rukama jednog čoveka koga doktor nikad nije izložio kritici.Biće sasvim sigurno 4 godine u politici a do tada će njegovu ulogu zauzeti tipovi poput Bastaća,Manojlovića i drugih.

  9. Napor autora da razocarenje u neuspeh „prave,autenticne, jedine“opozicije objasni opravdanim iskljucenjem navedenog pokreta je pre svega detinjast.“Prava opozija“ nije nasla zajednicki jezik pre kampanje sa potencijalnim neopredeljenim glasacima do sada i tako samo mit koji su stvorili o apsinentima kao „sigurnim glasocima“ konacno razvejali.Izbori su pokazali da taj deo birackog tela preferira neke druge „programe“ i da svom treba da daju vecu fokusiranost na ideje a ne iluzije

  10. Nestorović je pokvarenjak, alkoholičar i oportunista. Čovek koji je spreman da uradi sve radi lične koristi, koji je (dokazalo se tokom pandemije) bukvalno spreman da gazi preko leševa. Verni saradnik svake vlasti, postavljen od strane SNS da privlači glasačko telo koje im se izmigoljilo – paranoike, rusoljupce i sličan polusvet.

    Samo njemu slični idioti mogu za njega da glasaju i dobro je što takvih u Srbiji ima samo oko 5%, ne bi valjalo da ih je više.

  11. Nestorović je politički šarlatan potrošen od prvog dana kad je stao kraj Žvalavog. Njegova politička sudbina više govori o svima nama nego o tom prevrtljivcu!
    Stanje u kojem se nalazi Srbija nikako ne sme da trpi takvu političku zajebanciju i ljudsku neozbiljnost!

  12. Ovaj nesrećnik je paradigma predpolitičkog društva, u koje nas je vratio Miloševićev ministar informisanja. Satelit vlasti, lažna opozicija, sve baš kako bi i pokojni Miki Rakić uradio. Ovaj lik je Vučićev saučesnik, i samo u ovoj zemlji ovakav može da leči ljude i predaje na fakultetu.

  13. Али Маринка зато не мења дресове, те је она пожељна на протестима.

  14. Gospodin Neša je rekao ono sto sam mislio! I potpuno je u pravu. Nazalost, nas narod je operisan od volje da nesto sazna na pravi nacin. A botovi rade svoj posao.

  15. Ja stvarno ne razumem kakve vi gluposti trabunjate.Nestorović menjao dres?On je uvek bio i ostao u samo jednom dresu Vučićevom,to je jasno kao dan,a svi vi dok ne shvatite realno šta se dešava,ovaj će da vlada dok je živ.

    1. Ma nosio je razne dresove, npr dres SKJ,to mu je bila referenca za profesorsko mesto na fakultetu . Zatim dres sa slovom Z ,itd itd…

  16. Небитан лик да би заслужио да за њега буде одвојено толико драгоценог новинарског времена да се напише текст и неколико стотина килобајта простора на web серверу Радара.

    Оскар га је увео у игру да смањи апетите СПС у још неких ликова из клана којима је власт ударила у главу а до јуче су били обични шверцери и протуве. Захваљујући Несторовићу и његовом намештеним резултату на изборима скупио је Оскар снаге да им у лице каже да су нико и ништа и да без њега нико за њих не би гласао. Док није увео Несторовића у клан, ћутао је.

  17. Taj bas taj ce vrlo brzo doci na vlast, a onda…sto bi nas narod rekao…jeza u bocku! Bice zatvori puni sve vas sa tim pokvarenim politicarskim njuskama…Srbija zivi za taj dan!

  18. Najružnija kapa na svetu. Ovakve kape su po povoljnoj ceni (kao i uniforme) kupljene od Austrougarske, jer ka takve ružne nisu odgovarale njihovoj vojsci, pa su ih uvalili Srbima. Siguran sam da je tu bilo i korupcije.

  19. Koje su Nestoroviceve politički ideje i ciljevi? Koje moralne ili etičke vrednosti zagovara? Kakav mu je kredibltet? Za šta se zalaže i bori? Šta je do sada postigao u politici? Izvesno je da pokušava da unovči svoju popuarnost medju 5-7% ravnozemljacke sekte. I to mu je realni domet. Ali je nedosratao politčki šibicar, jer ima mnogo skusnijih šibicara u našoj poltici. I to mu je relni domet.

  20. Nestorovica su pitali da li bi prihvatio da bude ministar za zdravstvo,u slucaju da udje u vladu . „Za to sam prestar, ali mogao bih ministarstvo unutrasnjih poslova….svaki Srbin voli da hapsi !“ Trampio bi „profa“ stetoskop za Pendrek,i to vrlo rado.

  21. Posto Nestorovica napadaju i vucicevci i levo drugosrbijanski orijentisana takozvana opozicija, jasno je da je covek uredu. Na vucicevim medijima je zabranjen, u americkim (N1, NovaS, Danas..) pominjan uglavnom u negativnom kontekstu. Dakle sta vam jos nije jasno?
    U medjuvremenu Djilas poklonio Beograd.

    1. Ma Zare sve nam je jasno. Lik je Vanzemaljac,Marsovac,Zmaj od Obrenovca,Putinist,ljubitelj
      love i dobre kapljice ! hehehe

  22. ovo društvo ima veliki problem kada je ovakav šarlatan ostvario bilo kakav “uspeh“ na izborima. On nije čak ni smešan ni zabavan. On je jadnik. I sada da upotrebim frazu koju inače prezirem, sada joj je mesto: “tako vam je kako ste glasali“. “Mi-glas naroda“?? Šta je do sada rekao taj glas, glas naroda? Izjave za novine tipa “Zona sumraka“, eto to ovaj narod traži!

  23. Puna podrška za doktora Nestorovića…Koliko se god ovi zapadni plaćenici a i ovi podržavaoci aktuelnog režima trudili da napadaju sve pipularnijeg doktora Nestorovića njemu podrška raste…Mi jasno vidimo iz ovih komentara a i iz ovog propagandističnog teksta ko su oni…
    Bravo dr. Nestoroviću na pravom si putu,ovi mogu samo da ti pljunu pod prozor…

  24. Žalosno je i smešno da jedan takav stručnjak iz mladosti,sada u starosti pravi budalu od sebe.

  25. Много су појединци себи дали за право. Бити против назадњака и против прозападних је најнормалније. Шта значи ајде да срушимо назадњаке и да сарађује са прозападним. Сјаши Курта да узјаше Мурта . Шуровати са и једним и другим је недопустиво