1687629505 DSC 2277
Bitka za Novi Sad

Grupni laloški valc

Izdanje 10
    1. Sns sekta ce se raspasti kao kula od karata. Trebace bukvalno nekoliko dana. Onda ce gomila vas plakati i tvrditi kako su vas terali da botujete. Ali tesko da ce vam krivicni zakoni demokratske Srbije verovati.

  1. Pre četri godine je SNS osvojio u Novom Sadu skoro 58 posto glasova, a sada će to biti bar 60 posto.

  2. Opozicija na ovim izborima treba da učestvuje pod sloganom- Važno je učestvovati, nije važno pobediti.

    1. Opozicija ce vas pojesti u Novom Sadu, zato ste se uplasili ko zecevi. Koliko Bosanaca planirate u autobuse ovog puta?

    2. Molim vas uklanjajte ove botovske postove sa random generisanim imenima. Pa sta nas briga sta sta narucilac ovih postova misli.

  3. pokusavate sve da se domognete vlasti kanalizaciona opozicijo ali to vam nece proci nard vas ne zeli narod nezeli izdajnike

    1. Mnoga mesta u Srbiji nemaju kanalizaciju ali zato Srbija ima kanalizacione sektine botove, glodari koje placamo narodnim parama.

  4. Daj bože! Dobra je ova zamisao i ako bude ‘pata’?! Ne treba niko da se osvrće na Beograd! Koliko god tamo bilo ‘strašno’. zbog ‘iskakanja dela Srbije Protiv Nasilja’, ipak “ko zna zašto je za skoru budućnost, na jesen, to dobro? Jer ipak ‘NEKO’ ima pravo, bar na ‘moralnu’ žalbu i poviku koja sa ‘novosadskom pobedom’ i još po nekim mestima i ‘mestašcima’ može proizvesti kakvu-takvu sinergiju, sa ubačenim kamenčićem u cipeli ‘vožda’, za dodatak ‘manjku’ potlačenih od bahatih, beskrupupuloznih, bezobraznih, nevaspitanih crno-crvenih’, radikalskih ništarija kako ih njihov vožd prozvao u beogradskim Šumicama!!!

    1. Naravno da postoji , nije Novi Sad dinko , canak i aida , Novi Sad je Milosev , Aleksandrov , Viktorov i Robertov…..

      1. @zoran jovanovic – slabo ti to trolujes bote. Novi Sad ce se ocistiti od sekte, bas kao i drugi gradovi. Potrazicemo zorana jovanovica jer se izgleda ne plasis da budes na spisku. Za sada!

  5. Sramota vase redakcije su komentari kojima zajedno sa autorima vredjate prosecnog gradjanina i ako hocete glasaca i to samo zato da biste objavljivanjem svih zadrzali pravo da kazete kako ste jedna siroka demokratija.Nije tako.Nemojte nas vredjati ovom partijskom diktaturom kroz komentare.

  6. ne postoje veći uvlakači, poslušnici i poltroni od novosađana ,večni vazali i obožavatelji radikala čitaj snsa, vučić ubedljivo pobeđuje! nekad crnogorci danas je grad od bosanaca, kad skinete šešeljevu glavu sa zgrade koja stoji 35 godina i stavite sliku radomira konstantinovića možda se i pojavi optimizam ovako….