1. A sta to menja na kraju?Izvesno je da se opozicija raspada unutar sebe i da nisu jedinstveni pa i sa pravom strahuju od izbora

  2. Mnogo nepotrebnih kalkulacija i analiza, koalicija oko vlasti ce ovaj put ubedljivo pobediti u Beogradu.

  3. Зло је изаћи а још веће неизаћи на изборе.Закон је такав да на изборе увек владајућа мафија може да утиче,новцем из буджета Србије,малим цензусом,поткуплјиванјем бирача,вршенје пропаганде за време ррадног времена,новим запошлјаванјем.Најтеже је за опозицију што је неујединјена и што нема инфрасструктуру, па контроле на изборима готово да нема,јер сваки члан бирачког одбора може нечим бити уценјен, то се поготово односи на села,јер акои се зна да су на изборима учествовали фантомски бирачи,да нико није одговарао, па то ће се десдити поново.У Старом Селу код в.Плане на адреси <<старо <<село,Браће Јовановић по изборима Истиномера ,на број 19 уписано 15 фантомских бирач када сам поледао чија је кућа испоставило се да је то нјива од 45 ари,без иједне зграде.Далје на многим адресама Старо Село нула, и Улице са бројевима нула уписани су бирачи.Ако је мом селу покрадено толико гласова шта је онда у осталим местима где се гласало.Ако су покрадени београдским изборуи покрадени су и локални и републички.о је српско поштенје.

  4. Mi koji smo za opoziciju smo direktno ugroženi bojkotom i nedostatkom mogućnosti da izbrišemo lažne Beograđane. Nema nade ali i to je odlično jer ćemo shvatiti da smo nebitni i jednima i drugima.